Γιατί μου κρασάρει;

ναι κ εγω έχω κάποια πολύ καλά sacd αλλά ποτέ δεν τα έχω ακουσει ως sacd δλδ μιας κ ποτέ δεν είχα sacd player!
οταν θα μπορέσω να πάρω dsd dac θα βρω τρόπο να τα ριπαρω.... μεχρι τοοοτεεε...

Ρε παδιά καμία ιδέα γιατί μου κρασάρει το mac όταν παίζω απο το VLC; Mήπως να φταίει ο συνδυασμός των drivers του Mytek με το συγκεκριμένο πρόγραμα; Θα δοκιμάσω και με το Audirvanna και εγώ και θα ενημερώσω...
Πιθανόν ναι, μην ξεχνάς πως το Mytec είναι ακόμα καινούργιο μηχάνημα και οι drivers είναι ακόμα σε εξέλιξη.
Σου συμβαίνει και με συνηθισμένο υλικό (44,1/16) ή μόνο με υλικό υψηλής ανάλυσης; Χρησιμοποιείς τη Firewire ή τη USB σύνδεση;
´
Το ίδιο ισχύει για το Toshiba.

Η κατασκευάστρια εταιρεία θα ήθελε αυτές τις πληροφορίες. Γνώμη μου είναι πως θα έπρεπε να γίνεις μέλος στο forum του Computer Audiophile και να λάβεις μέρος στη σχετική συζήτηση. Απαντάει η ίδια η Mytec.

To VLC δεν είναι για Hi-End αναπαραγωγή ήχου, αλλά πάλι με κανονικό, στάνταρ υλικό δεν πρέπει να κολλάει...

ΑΑχ βρε Μιχάλη μου να ξεκινούσαν να πουλάνε και όλο αυτό το υλικό σε dsd που έχουν αποθηκευμένο οι πολυεθνικές (κυρίως η SONY) αυτό θα ήταν το Νεο!...
Μα εσύ έχεις τα βινύλια, που αν τα μεταφέρεις σε DSD format και τα ακούς από εκεί, δεν θα χρειάζεσαι τίποτ' άλλο!

Μην ξεχνάς πως η εγγραφή σε DSD είναι φτιαγμένη για αρχειοθέτηση -Mastering των αναλογικών εγγραφών, ενώ είναι εντελώς ακατάλληλη για κανονική μουσική παραγωγή...

Σ' ευχαριστώ. Ελπίζω να καταφέρουμε κάποια στιγμή να βρεθούμε στου Κώστα και για μια ακροασούλα... ;)

Μακάρι.... θελω πολύ να το ακουσω το Mytek !!!
Μπορει να φέρω και το δικό μου να δουμε τι ψαρακια θα πιάσει... :))
Κι' εγώ μαζί σας! :a0210:
Το χειμώνα, όταν επιστρέψω. Η αλήθεια είναι πως τρώγομαι να κάνω κάποιες δοκιμές με DSD εγγραφές. Δηλαδή, να γράψουμε απ' ευθείας ζωντανά ένα μικρό σύνολο σε δύο format ταυτόχρονα (PCM και DSD). Υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Και να δούμε, ή μάλλον ν' ακούσουμε με τα ίδια μας τ' αυτιά τι, πως και γιατί. :operator: