ΓΙΑΤΙ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ???

Απάντηση: Re: ΓΙΑΤΙ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ???

καλές οι διευκρινίσεις Βασίλη, αλλά η φράση
Οποιος ΔΕΝ μπορει να αφιερωσει χρονο στη διαχειριση, να παραιτηθει και να αφησει καποιον αλλο να το κανει. Νομιζω ειναι λογικοτατο αυτο

γιά μένα σημαίνει προτροπή ή τουλάχιστον είναι διφορούμενη.

Όπως και να έχει το θέμα, προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε με κάποιο τρόπο. Θα δούμε.
Πάντως νομίζω εδώ το εξαντλήσαμε.

Η φραση ειναι διαλεγμενη με τα καλυτερα υλικα. Και απευθυνεται σε οποιονδηποτε νομιζει οτι κανει χαρη στα μελη που "διαχειριζεται", δινοντας το χρονο του, καποιες σελιδες. Βρισκω τη λογικη αυτη πολυ "λιγη" για το επιπεδο των περισσοτερων απο εμας. Και την αντιμετωπιζω αναλογως.

Οταν λοιπον καποιος χτιζει τα επιχειρηματα του πανω σε αυτην, θεωρω οτι πρεπει να του υπενθυμιζω το αυτονοητο.Τιποτε διφορουμενο λοιπον. Πιο εξω απο τα δοντια δεν θα μπορουσα να το πω.

Οποιος (οιοσδηποτε) δεν προσφερει ατελως και αφιλοκερδως και απολυτως λογω της αγαπης του γι αυτο το φορουμ, να παει αλλου να προσφερει. Οποιος κουναει συνεχως το σημαιακι του ποσο ιδρωνει και κουραζεται γι αυτο το φορουμ, να παει να ξεκουραστει , ομοιως.

Και οποιος ειναι ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ, να παει να κανει decoration αλλου.

Πολυ αστοχο παραδειγμα .
Γιατί παρακαλώ;

Μην ξεχνάς ότι η διαδικασία που προτείνω ‛προστατεύει’ την αγγελία και από τον ίδιο τον πωλητή.

Εκτός αυτού, αν δεν είχες ‛βοήθεια´ από άλλους δεν θα ‛ρόλαρες’ τόσο μόνος σου :p

Last edited:
Γιατι, αν εχω καταλαβει καλα το παρον, το μπαχαλο εγινε με τις δικες μου "ευλογιες" (και σιγουρα οχι για να 'ρολαρω' την αγγελια)

Γιατι, αν εχω καταλαβει καλα το παρον, το μπαχαλο εγινε με τις δικες μου "ευλογιες" (και σιγουρα οχι για να 'ρολαρω' την αγγελια)
Λολέν βρε.

Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ και σε αυτό απαντάω παραπάνω.

(ρολάρω = ''σολάρω'' :p)

Λολέν βρε.

Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ και σε αυτό απαντάω παραπάνω.

(ρολάρω = ''σολάρω'' :p)

Και που ρολαρε μονος η με αλλους τι εγινε δηλαδη ? Μια αγγελια μετατραπηκε (με την ευλογια του πωλητη ) σε ενα παρειστικο (χαβαλετζιδικο θες να το πεις..?) ποστ με τη συμμετοχη και συντονιστων οπως ειδες.. ε και ? Που το κακο ? Αυτοι που ενδιαφερονταν για το προιον μπορουσαν να κανουν τις ερωτησεις τους ....Οχι ομως να το διαβαζουμε ,να μας περναει η ωρα...και μετα να λεμε..πω πω το κανανε κ@λ@ς...

Και σιγα που τοσοι ανθρωποι που πιθανον ειδαν την αγγελια θελαν ολοι ζαντες...τις αγγελιες τις βλεπεις πολλες φορες και για να χαζευεις η να ανταλλασεις και καμμια γνωμη με το πωλητη η με αλλους αγοραστες (φυσικα αν το επιτρεπει και ο πωλητης...οχι να εισαι κακοηθης ) γιαυτο το προιον η αλλο παρομοιο στο μελλον κλπ κλπ

Αλλιως περναμε την χρυση ευκαιρια περναμε και κανα δυο περιοδικα του χωρου και βρισκαμε οτι θελαμε...

ΚΟΙΝΩΣ ....Η ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ...ενταξει ουτε αυτο κακο ειναι..

Μήπως ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα; Μιλαμε για θέμα Code of ethics. Οι κώδικες ηθικής είναι το Α και το Ω στα clubs.
Η άποξη μου είναι να μπαίνουν οι τιμές με τις οποίες ο πωλητής θα ήταν ευχαριστημένος να πουλήσει. Κι εγώ θα ήθελα να πουλήσω τον παλιό μου pentium II 4000.00Ε αλλά δεν θα το έκανα - έστω κι αν έβρισκα το κατάλληλο κορόϊδο - αν επρόκειτο να γίνω βούκινο στο club. Τώρα για τον παλιά μου Quad Electrostatic πού αναγκάζομαι να τα πουλήσω γιατί έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με το WAF δεν θα ήθελα να με κοροιδέψετε αν ζητάω ένα σοβαρό ποσό. Όμως ΝΑΙ η δημόσια κριτική είναι στοιχείο δημοκρατίας - θυμηθήτε τι και ΠΩΣ γινόταν στην αρχαία Αθήνα. Οι απατεώνες πρέπει να ξεσκεπάζονται. Τώρα ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει: δηλ. αν κάποιος πεί: "αυτό που πουλάς το έχει ο ΧΧΧ μαγαζί στα μισά λεφτά!!!!" είμαστε εντάξει και αν είμαι τίμιος θα το ψάξω και θα απολογηθώ για το λάθος μου ΔΗΜΟΣΙΑ. Αν δεν ήταν λάθος τότε ...

Αν όμως ο άλλος γράψει "νομίζω ότι ένας τελικός στα 100 W δεν μπορεί να κάνει 1000 Ευρώ που ζητάς" τότε αυτό είναι αυθαίρετη άποψη και μπορεί και να μην απαντήσω καθόλου.

Συμπέρασμα: Η ανοιχτές κουβέντες μπορεί να βλάψουν μόνο τους πονηρούς. Αν κάποιοι βλέπουν αυτό το χώρο σαν παζάρι τότε ας το ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε. Υπάρχουν και άλλοι χώροι για αυτή τη δουλειά. ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.