Γιατι οχι PHILIPS?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! :fahne90:

THN SHARP 32RD2E H 37RD2E ME 100Hz ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΛΕΣ
ΑΝΑΦΟΡΕΣ (CONTRAST ΚΛΠ) ΑΠΟ ΤΗΝ SHARP, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟ-
ΤΕΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ..
ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ SHARP ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙ-
ΝΑΝ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ..

ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ??
ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!! :ernaehrung004:

Υπάρχει στις Philips αισθητή διαφορά ανάμεσα στις TV με Pixel Plus HD και Pixel Plus 2HD ?

Για ποια συγκεκριμενα μοντελα μιλας? Η 42PFP5532 επειδη ειναι πλασμα ειναι καλυτερη απο οποιαδηποτε LCD με Pixel Plus 2ΗD.

Re: Απάντηση: Γιατι οχι PHILIPS?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! :fahne90:

THN SHARP 32RD2E H 37RD2E ME 100Hz ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΛΕΣ
ΑΝΑΦΟΡΕΣ (CONTRAST ΚΛΠ) ΑΠΟ ΤΗΝ SHARP, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟ-
ΤΕΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ..
ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ SHARP ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙ-
ΝΑΝ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ..

Ειναι αρκετα καλη τηλεοραση, απο τις καλυτερες στις 37" που ετσι και αλλιως ειναι περιορισμενες οι επιλογες.

Τελικα νομιζω οτι θα παω για την Panasonic 32LX70 στα 1007 ευρω συν μεταφορικα απο technix, χωρις δηλαδη Ελληνικη εγγυηση δηλαδη αν χαλασει θα πρεπει να την στειλω στο μαγαζι στη Θεσ/νικη και αυτοι για τα περεταιρω.
Εξαλλου μαζι με τα μεταφορικα εκει περιπου βγαινει και απο Γερμανια.

Κανενα σχολια/αντιπροταση? Τωρα που γυριζει γιατι αυριο βραδυ θα την κλεισω!
Μηπως ξερετε αν η ελληνικη αντιπροσωπεια δινει δυο χρονια εγγυηση?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατι οχι PHILIPS?

Ειναι αρκετα καλη τηλεοραση, απο τις καλυτερες στις 37" που ετσι και αλλιως ειναι περιορισμενες οι επιλογες.

ΑΥΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ RD2E..

ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 40ΑΡΕΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΤΙΜΗ,
ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΙΣ, 40W2000 & 40S3000 AΠΟ SONY,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΗ 42PX70 ΤΗΣ PANASONIC.
ΠΕΡΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΩΣ ΟΤΙ
'ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ' !!! :grandpa:
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΩΣ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ?? :chinscratch:

MHΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Σ' ΑΥ-
ΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ?? :chinscratch::chinscratch: (ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1400)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :grinning-smiley-043

Τελικα νομιζω οτι θα παω για την Panasonic 32LX70 στα 1007 ευρω συν μεταφορικα απο technix, χωρις δηλαδη Ελληνικη εγγυηση δηλαδη αν χαλασει θα πρεπει να την στειλω στο μαγαζι στη Θεσ/νικη και αυτοι για τα περεταιρω.

Ποση ειναι η αποσταση θεασης? Αν εισαι στα 2-2.5 μετρα το πολυ μπορει να σε καλυψει η 32αρα αλλιως θα σου ειναι πολυ μικρη.
Επισης το μοντελο αυτο δεν εχει ψηφιακο δεκτη απο οτι ξερω και ειναι κριμα να παρεις καινουργια τηλεοραση και να μην πιανεις τα ψηφιακα καναλια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατι οχι PHILIPS?

ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 40ΑΡΕΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΤΙΜΗ,
ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΙΣ, 40W2000 & 40S3000 AΠΟ SONY,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΗ 42PX70 ΤΗΣ PANASONIC.
ΠΕΡΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΩΣ ΟΤΙ
'ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ' !!! :grandpa:
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΩΣ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ??

Aπο τις τρεια αυτες η καλυτερη για τηλεοπτικο σημα ειναι η Panasonic. Κοιτα επισης Samsung 42C96 και Philips 42PFP5532.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατι οχι PHILIPS?

Aπο τις τρεια αυτες η καλυτερη για τηλεοπτικο σημα ειναι η Panasonic. Κοιτα επισης Samsung 42C96 και Philips 42PFP5532.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ!! -bye-

H SAMSUNG HTAN ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ,
ΘΑ ΔΟΥΜΕ..

Ποση ειναι η αποσταση θεασης? Αν εισαι στα 2-2.5 μετρα το πολυ μπορει να σε καλυψει η 32αρα αλλιως θα σου ειναι πολυ μικρη.
Επισης το μοντελο αυτο δεν εχει ψηφιακο δεκτη απο οτι ξερω και ειναι κριμα να παρεις καινουργια τηλεοραση και να μην πιανεις τα ψηφιακα καναλια.

Οπως εγραψα στην αρχη του thread, δεν παιζει αλλο μεγεθος για "τεχνικους λογους" :flipout:
Για το ψηφιακο δεκτη δεν καιγομαι γιατι εδω που ειμαι δεν προβλεπεται ψηφιακο σημα για κανα δυο χρονακια ακομα...Μεχρι τοτε θα αγορασω εναν εξωτερικο που θα εχουν πεσει κι αλλο οι τιμες.

Μηπως γνωριζει κανεις τι γινεται με αρχεια HD κατεβασμενα απο το internet? Μηπως πρεπει να προσεξω κατι στα χαρακτηριστικα της τηλεορασης που να τα υποστηριζει? Νομιζω οτι κυκλοφορουνε σε HD τα εοεισοδια του Lost αμεσως μολις τα παιζει το ABC (αντε επιτελους να ερθει ο Φεβρουαριος με τον νεο κυκλο...)

Απάντηση: Re: Γιατι οχι PHILIPS?

Δεν παίρνω Philips ούτε οδοντόβουρτσα.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο. Αρκετά ταλαιπωρήθηκα τόσα χρόνια με τα προβλήματα που έβγαζε κάθε τόσο η Philips CRT που είχα και την έτρεχα συνέχεια στο service στον Ταύρο. Ηταν και βαριά η άτιμη.
Εχω ήδη πετάξει ένα ασύρματο τηλέφωνο Philips Xalio.
Aλλά το τελειωτικό ήταν όταν εξεράγη στα χέρια μου η ηλεκτρική ξυριστική μηχανή Philishave μόλις την έβαλα στην πρίζα να την φορτίσω. Οχι δεν την είχα βρέξει.
Η καφετιέρα μου αν και Philips δουλεύει ακόμα!!! Πάντως κάθε φορά που την βάζω στην πρίζα για να φτιάξω καφέ σκέφτομαι την ξυριστική μηχανή! ;)

Απάντηση: Re: Γιατι οχι PHILIPS?

Εξαλλου μαζι με τα μεταφορικα εκει περιπου βγαινει και απο Γερμανια.

Κανενα σχολια/αντιπροταση? Τωρα που γυριζει γιατι αυριο βραδυ θα την κλεισω!
Μηπως ξερετε αν η ελληνικη αντιπροσωπεια δινει δυο χρονια εγγυηση?

Η τηλεόραση είναι σούπερ σε τηλεοπτικό σήμα.
Την αγόρασα από πλαίσιο 1219 ευρώ δώρο στα πεθερικά μου και την "στρώνω" σπίτι μου μέχρι να τους την πάω :)
Και βέβαια έχει ψηφιακό δέκτη. Η 26άρα δεν έχει.
Το πάνελ της είναι άριστο, ομοιογενέστατο και με μεγάλες γωνίες θέασης και βέβαια χωρίς ίχνος clouding ή backlight bleeding.
Έχει δύο χρόνια εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας.
Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη σε hd υλικό, δεν έχω κάνει παρουσίαση και δεν έχω ανεβάσει φωτογραφίες στο φόρουμ γιατί προχθές γέννησε η γυναίκα μου και τρέχω στο μαιευτήριο!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατι οχι PHILIPS?

Ευτυχισμένο μέλος του κόμματος :silly:

..ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ!! :2thumb22sup: :firstprize::2thumb22sup: :firstprize:

Τελικα αφου διαβασα ακομη περισσοτερα threads αρχιζω και το ξανασκεφτομαι.Η ερωτηση πλεον εχει μετατραπει:

Μηπως τελικα στις 32'' (που ολες οι ατελειες πνιγονται) δεν αξιζει να δωσω τα 300+ για να παω σε 100Hz μοντελο (πχ απο 32S300 σε 32D300)? Rivers και GEOGEoGEo και λοιποι φιλοι παλαιοτερες αναλυσεις σας ηταν ακρως κατατοπιστικες ομως δεν εχω ξεκαθαρισει κατι:

Οταν λετε οτι τα 100Hz υπερεχουν στα σπορ τι ακριβως εννοειτε: Οτι θα εχουν σιγουρα καποια διαφορα θα την εχουν και λογικο ειναι αφου δινεις τοσα χρηματα παραπανω ομως το καιριο ερωτημα για μενα ειναι εαν ΔΕΝ πας για τα 100Hz τοτε αυτο που θα βλεπεις (σε σπορ SD) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ? Οπως έχει τεθει απο αλλο φιλο, θα νοσταλγεις την CRT σου?

Να σας θυμησω οτι η αποσταση μου θα ειναι 2,5-3μ ο ενας καναπες αλλα ο αλλος στο 1,5μ.

Επισης θα ηθελα να ρωτησω, υπαρχει καποια απο τις τεχνολογιες επεξεργασιας σηματος που να βελτιωνει και το SD σημα οπως εικαζεται για το Pixel Plus της philips ("...Pixel Plus 2 raises standard definition pictures to something at least half way to high definition..." απο http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2007/08/28/Philips-32PFL7562D-32in-LCD-TV/p3 )

Re: Απάντηση: Re: Γιατι οχι PHILIPS?

Και βέβαια έχει ψηφιακό δέκτη. Η 26άρα δεν έχει.

Φιλε aragorn τις καλυτερες ευχες και απο μενα.
Το μοντελο σου προφανως ειναι το LXD70 και οχι το LX70. Το πλαισιο τωρα το εχει 1299 (τι διαολο, ακριβαινουν αντι να φτηνηνουν...)

Φιλε aragorn τις καλυτερες ευχες και απο μενα.
Το μοντελο σου προφανως ειναι το LXD70 και οχι το LX70. Το πλαισιο τωρα το εχει 1299 (τι διαολο, ακριβαινουν αντι να φτηνηνουν...)

Πριν μια ωρα γυρισα απο Πλαισιο και οντως οι τηλεορασεις ηταν ακριβοτερες κατα 100ευρω(περιπου και αναλογα το μοντελο) σε σχεση με το προηγουμενο μηνα!!!
Μαλλον εμεις φταιμε που γιναμε αμερικανακια και τρεχουμε να χωσουμε ευρω μεσα στις γιορτες...
(Γιατι τα ρουχαδικα κανουν εκπτωσεις αμεσως μετα τις γιορτες?)

Πριν μια ωρα γυρισα απο Πλαισιο και οντως οι τηλεορασεις ηταν ακριβοτερες κατα 100ευρω(περιπου και αναλογα το μοντελο) σε σχεση με το προηγουμενο μηνα!!!
Μαλλον εμεις φταιμε που γιναμε αμερικανακια και τρεχουμε να χωσουμε ευρω μεσα στις γιορτες...
(Γιατι τα ρουχαδικα κανουν εκπτωσεις αμεσως μετα τις γιορτες?)

Οταν τα λεει ο smooth για τις αγορες στις γιορτες ................ εσεις μου λετε για αγιοβασιληδες , για το πνευμα των γιορτων , το δωρο και αλλα εξωγηινα φαινομενα .:flipout: