Για το budget σου συμφωνώ με τον Rivers ως προς την s3000. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως θυμάμαι ότι κάποιο από τα παιδιά που πήρε την philips 9732D αγόρασε από την net-electric και ήταν ευχαριστημένο. Δεν κοιτάς τα σχετικά threads?
συγνώμη γι'αυτό το post που δεν έχει σχέση με τη συζήτηση, αλλά για πληροφορίες για απλό wireless αναμεταδώτη από pc σε tv, σε ποιο μέρος του forum πρέπει να ψάξω? έχω ψιλοχαθεί:frusty:
σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες.:2thumb22sup:Για το budget σου συμφωνώ με τον Rivers ως προς την s3000. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως θυμάμαι ότι κάποιο από τα παιδιά που πήρε την philips 9732D αγόρασε από την net-electric και ήταν ευχαριστημένο. Δεν κοιτάς τα σχετικά threads?
Σημερα ενας πωλητης μου εκθειαζε ποσο βελτιωνεται η εικονα (και στο SD) με την τεχνολογια Pixel Plus και οτι οι αλλοι κατασκευαστες δεν μπορουν να ανταγωνιστουν σε αυτον τον τομεα με αποτελεσμα να υπερεχει ξεκαθαρα σε SD. Ισχυει κατι τετοιο?
Σημερα ενας πωλητης μου εκθειαζε ποσο βελτιωνεται η εικονα (και στο SD) με την τεχνολογια Pixel Plus και οτι οι αλλοι κατασκευαστες δεν μπορουν να ανταγωνιστουν σε αυτον τον τομεα με αποτελεσμα να υπερεχει ξεκαθαρα σε SD. Ισχυει κατι τετοιο?
Προφανως σου αρεσει η "μπλεδιζον" εικονα και τα ξεβαμενα χρωματα.
Αντιθέτως μου αρέσει - μεταξύ άλλων - η ευκρινής εικόνα που προσφέρει μία ψευτοτρισδιάστατη αίσθηση!
Επισης βλεπω σαν υποψηφια και την 32WD1E. ΚΑμμια αποψη? Διαβασα καπου διθυραμβικα σχολια για την 52αρα, για την 32αρα ομως? Σε συγκριση με Philips 7762 και Σονυ s3000?
σκεφτείτε ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα στην ζωή από το να κάθεσε στο καναπέ για να βλέπεις ταινίες ρυθμίζοντας μια τηλεόραση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.