Γιατι οχι PHILIPS?

συγνώμη γι'αυτό το post που δεν έχει σχέση με τη συζήτηση, αλλά για πληροφορίες για απλό wireless αναμεταδώτη από pc σε tv, σε ποιο μέρος του forum πρέπει να ψάξω? έχω ψιλοχαθεί:frusty:

Τελικα αρχιζω να σκεφτομαι και την Σαμμυ 32Μ86 ως η οικονομικοτερη 100Hz εντος του οριου των 1000 euro (την lx70f την απορριπτω λογω ελειψης ψηφιακου δεκτη). Ομως δεν την εχω δει να παιζει σε τηλεοπτικο σημα.

Ποια η γνωμη σας για τηλεοπτικο σημα μεταξυ των Σαμυ 32Μ86 και Σονυ s3000?

H 32'' Samsung 100hz φαίνεται υστερεί κάπου σε τεχνικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τις μεγαλύτερες 100hz της εταιρίας.Την έχω δεί και τα χρώματά της είναι ψεύτικά ακόμα και σε ψηφιακό σήμα.Προσωπική μου άποψη βεβαια,αλλά ψάξε να την δείς από κοντά.

Last edited:
Για το budget σου συμφωνώ με τον Rivers ως προς την s3000. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως θυμάμαι ότι κάποιο από τα παιδιά που πήρε την philips 9732D αγόρασε από την net-electric και ήταν ευχαριστημένο. Δεν κοιτάς τα σχετικά threads?

Για το budget σου συμφωνώ με τον Rivers ως προς την s3000. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως θυμάμαι ότι κάποιο από τα παιδιά που πήρε την philips 9732D αγόρασε από την net-electric και ήταν ευχαριστημένο. Δεν κοιτάς τα σχετικά threads?

Σόρρυ αλλά το μήνυμα είναι @scarlet (αλλιώς φαίνεται εντελώς άσχετο!)

συγνώμη γι'αυτό το post που δεν έχει σχέση με τη συζήτηση, αλλά για πληροφορίες για απλό wireless αναμεταδώτη από pc σε tv, σε ποιο μέρος του forum πρέπει να ψάξω? έχω ψιλοχαθεί:frusty:

Νομίζω θα πρέπει να το βάλεις στην κατηγορία τηλεοράσεις - εγκαταστάσεις, συνδέσεις, ρυθμίσεις κλπ. Ίσως να μπορούν να σε βοηθήσουν οι διαχειριστές σε αυτό.

σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες.:2thumb22sup:
το έψαξα και φαίνεται όντως αξιόπιστο το μαγαζί.

Για να επανελθω στο αρχικο ερωτημα του thread: Εχει καποιος αποψη για την Philips 32PFL7762 (μαλλον αντικαθιστα την 7562)? Σε συγκριση με την s3000?. Αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι για SD σημα κεραιας.

Σημερα ενας πωλητης μου εκθειαζε ποσο βελτιωνεται η εικονα (και στο SD) με την τεχνολογια Pixel Plus και οτι οι αλλοι κατασκευαστες δεν μπορουν να ανταγωνιστουν σε αυτον τον τομεα με αποτελεσμα να υπερεχει ξεκαθαρα σε SD. Ισχυει κατι τετοιο?

Σημερα ενας πωλητης μου εκθειαζε ποσο βελτιωνεται η εικονα (και στο SD) με την τεχνολογια Pixel Plus και οτι οι αλλοι κατασκευαστες δεν μπορουν να ανταγωνιστουν σε αυτον τον τομεα με αποτελεσμα να υπερεχει ξεκαθαρα σε SD. Ισχυει κατι τετοιο?

Οχι

Για εμένα ναι.

Aν κρίνω απο την πολύ καλή CRT μου ,μόνο στα δύσκολα (κυρίως βασικά τηλεοπτικά) σήματα έχει χρησιμότητα το Pixel plus-Σε κανονική χρήση όχι.

Γι αυτό το λόγο όταν ωρίμασε η τεχνολογία για εφαρμογή σε CRT,στα τελευταία μοντέλα,η ενεργοποίηση-απενεργοποίηση του γινόταν πια αυτόματα ανάλογα το σήμα,και όχι χειροκίνητα.

Προφανως σου αρεσει η "μπλεδιζον" εικονα και τα ξεβαμενα χρωματα.

Αντιθέτως μου αρέσει - μεταξύ άλλων - η ευκρινής εικόνα που προσφέρει μία ψευτοτρισδιάστατη αίσθηση!

Επισης βλεπω σαν υποψηφια και την 32WD1E. ΚΑμμια αποψη? Διαβασα καπου διθυραμβικα σχολια για την 52αρα, για την 32αρα ομως? Σε συγκριση με Philips 7762 και Σονυ s3000?

Γυρω στα 900 την βλεπω εκτος απο το bch.gr που την εχει 840 (αλλα νομιζω δεν στελνει σε επαρχια...)

Επισης βλεπω σαν υποψηφια και την 32WD1E. ΚΑμμια αποψη? Διαβασα καπου διθυραμβικα σχολια για την 52αρα, για την 32αρα ομως? Σε συγκριση με Philips 7762 και Σονυ s3000?

Τελικα λογω αμφιβολιων για τηνPhilips και καλων σχολιων που διαβασα αλλου για την SHARP παρήγγειλα την 32WD1E και σε δυο μερες θα την εχω...Θα γραψω εντυπωσεις μολις τη δοκιμασω λιγακι..

Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια.Ειστε κορυφή

Αφήστε τις σκέψεις για αγορές μέσα στις γιορτές επειδή θα χουμε τον 13ο μισθό στο χέρια μας, σκεφτείτε ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα στην ζωή από το να κάθεσε στο καναπέ για να βλέπεις ταινίες ρυθμίζοντας μια τηλεόραση.

σκεφτείτε ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα στην ζωή από το να κάθεσε στο καναπέ για να βλέπεις ταινίες ρυθμίζοντας μια τηλεόραση.

Είσαι ένα βήμα από το να σε καταδικάσει ως αιρετικό η Ιερά Εξέταση του φόρουμ με αυτά που λές!!:grinning-smiley-043