giati oi hdtv philips den ipostirizoun ipsiles analiseis mesw ipologisti????

cowlman

New member
10 June 2008
54
gia tin 37pfl 7603D

vlepw sa xaraktiristika apo to site oti :
Φορμά Η/Υ 640 x 480, 60, 72, 75, 85Hz , 800 x 600, 60, 72, 75, 85Hz , 1024 x 768, 60, 70, 75, 85Hz , Μέσω εισόδου HDMI/DVI, Φορμά εικόνας 480i, 60Hz , 480p, 60Hz , 576i, 50Hz , 576p, 50 Hz , 720p, 50, 60Hz , 1080i, 50, 60Hz , 1080p, 24Hz, 25Hz, 30 Hz , 1080p, 50Hz, 60Hz
ti simainei??????????
egw exw skopo na sindesw tin tilewrasi me kalwdio dvi se hdmi apo tin karta grafikvn mou stin tileorasi kai na vlepw blue ray tainies mesw tou ipologisti...

to φορμα gia ipologisti grafei oti ipostirizei mono mexri 1024x768.
einai dinaton???

ara odws i megisti analisi pou tha exei san monitor pleon den tha ftanei ta 1920x1080????
ara den tha mporw na dw taini9es se 1080p?????????

to idio simvainei se polles apo tis tilewraseis tis philips.se kapoies alles to format pc ftanei mexri ta 1920x1080

Συγνώμη για το...... :offtopic:

...φίλε cowlman...μήπως ξέρεις κανέναν...με το nickname...Theodor....???

...ας συνεχίσουν οι υπόλοιποι με τις απορίες σου,,,εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω....

...τέλος το :offtopic:...ξανά συγνώμη.

Re: Απάντηση: giati oi hdtv philips den ipostirizoun ipsiles analiseis mesw ipologist

oxi den gnwrizw kanenan

Νο problem.

Δεν θα χρησιμοποιησεις το φορμα Υ/Η.

Θα χρησιμοποιησεις το φορμα εικόνας 1080p, και θα το σεταρεις και στη καρτα γραφικων σου.

πχ σε μενα η NVIDIA8800 GTX μεσω του control panel --> Change the signal/HD format --> 1080p HDTV

:grandpa::guitarist::a0210:

Last edited:
mporeis na mou eksigiseis ligo kalitera? egw exw mia on board karta grafikon nvidia geforce 7600

twra exw mia samsung 32 ara hd ready sindemeni me vga

alla den vlepw kamia rithmisi mesw kartas grafikon pou na leei change the signal to hdtv

mipws ftaiei pou i sindesmologia exei ginei me vga kai oxi me dvi i hdmi?

me auto ton tropo pou les kai to desktop mou tha exei analisi 1920 x1080?

i tha paraminei sta 1024 kai otan tha vazw tainia hd kai kanw full screen tote kai mono tha pairnei to sima 1080p?

exeis philips ?

Μια λίγο :offtopic: ερώτηση. Η HDMI σύνδεση ως αναφορά την ποιότητα της εικόνας είναι ίδια με την DVI απλά με την προσθήκη του ήχου; Ρωτάω γιατί θέλω να αλλάξω την κάρτα γραφικών και να πάρω μια που να έχει και HDMI αλλά όσες έχω δεί βγάζουν HDMI μέσω DVI με αντάπτορα. Είναι το ίδιο με το να έχει απευθείας HDMI έξοδο η κάρτα γραφικών. Γνωρίζεται κάποιο μοντέλο που το φέρνουν Ελλάδα με HDMI έξοδο; Και πάλι sorry για την :offtopic: ερώτηση.

δεν γνωριζω καποια καρτα οχι , αλλα νομιζω οτι ποιοτικα θα εχεις το ιδιο αποτελεσμα , κιεγς αυτο εχω σκοπο να κανω

το προβλημα ειναι οτι φοβαμαι μηπωσ η τηλεοραση δεν υποστηριζει την native αναληση της 1920χ1080 μεσω υπολογιστη ,πραγμα που δεν το θεωρω λογικο

Απάντηση: Re: giati oi hdtv philips den ipostirizoun ipsiles analiseis mesw ipologist

Μια λίγο :offtopic: ερώτηση. Η HDMI σύνδεση ως αναφορά την ποιότητα της εικόνας είναι ίδια με την DVI απλά με την προσθήκη του ήχου; Ρωτάω γιατί θέλω να αλλάξω την κάρτα γραφικών και να πάρω μια που να έχει και HDMI αλλά όσες έχω δεί βγάζουν HDMI μέσω DVI με αντάπτορα. Είναι το ίδιο με το να έχει απευθείας HDMI έξοδο η κάρτα γραφικών. Γνωρίζεται κάποιο μοντέλο που το φέρνουν Ελλάδα με HDMI έξοδο; Και πάλι sorry για την :offtopic: ερώτηση.

νομιζω οτι με αυτη θα κανεις την δουλεια σου

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1096230

edit:http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=529801#post529801

Συγνωμη που επεμβαινω αλλα το topic του thread δεν εχει να κανει με καρτες γραφικων , το off topic συνεχιζεται

εχει να κανει με το αν οντως τα περισσοτερα μοντελα της philips δεν μπορουν να λειτουργησουν σαν monitor με 1920χ 1080 και πιο συγκεκριμενα για την 7603D

Μπορουν λεμε με το τροπο που σου ειπα.

Η συνδεση PC-TV ειναι HDMI-HDMI ή DVI-HDMI.

ΣΤΗΝ ΤV πεφτεις στο HDMI, oxi στο VGA.

Η ρυθμισεις για 1080p ειναι στο NVIDIA control panel, βαλε τους τελευταιους detonator drivers. και τσεκαρε αν η 7600 σου υποστιριζει 1080p!

Ποιο αναλυτικος δεν μπορω να γινω...-bye-

Μπορουν λεμε με το τροπο που σου ειπα.

Η συνδεση PC-TV ειναι HDMI-HDMI ή DVI-HDMI.

ΣΤΗΝ ΤV πεφτεις στο HDMI, oxi στο VGA.

Η ρυθμισεις για 1080p ειναι στο NVIDIA control panel, βαλε τους τελευταιους detonator drivers. και τσεκαρε αν η 7600 σου υποστιριζει 1080p!

Ποιο αναλυτικος δεν μπορω να γινω...-bye-

τοτε αφου στην τελικη περναει το σημα γιατι στα περισοτερα μοντελα γραφει pc format μεχρι 1024χ768
και σε αλλα 1920χ1080
?

ισως να ισχυει και αυτο..

Αλλα με τον τροπο που σου λεω δεν χρησιμοποιεις (παρακαμπτεις) το PC format. και για ταινιες απο PC ειναι καλυτερα

H VGA σου δινει κατευθειαν σημα 1080p σαν Blu-ray player.