Γιατί πρέπει να επιλέξουμε κάποιο software για DVD player?

Δημήτρη, αν μιλάμε για monitor υπολογιστή δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.
Για πολλές ίντσες επιβάλεται, για monitor όμως...πολύ κακό για το τίποτε μου φαίνεται.

Ναι φιλε μου απλα σαν ανθρωπος ειμαι περιεργος σε κατι τετοια και θελω να βλεπω πως δουλευουν σε κα8ε περιπτωση..

ξερεις τι ειναι το ghost που αναφερθηκε πριν?

φιλικα
δημητρης (καινουργιος στην παρεα σας)

Το Ghost είναι ένα πρόγραμμα που παίρνει back-up όλο το σκληρό σου και τον επαναφέρει στην προηγούμενη κατάσταση σε περίπτωση που τα κάνεις θάλασσα.
Κάτι σαν system restore αλλά πολύ καλύτερο.

Καλησπερα σε ολους. Επειδη με ενδιαφερει πολυ το θεμα που ανοιχτηκε θελω να καταχραστω και εγω τις γνωσεις σας. Σκεφτομαι συντομα να στησω το πρωτο μου HTPC.Σκεφτομαι να βαλω σαν λειτουργικο τα MMCE λογω ευχρηστιας (μενου-τηλεκοντρολ κτλ). Ολα αυτα τα καλα προγραμματα που διαβαζω dscaler κτλ ειναι συμβατα η θα εχω προβλημα?
Επισης θα το συνδεσω με προβολεα και crt tv (δεν την αποχωριζομαι) για τον προβολεα και τον av εχω καταλαβει την συνδεσμολογια, στην tv πως θα στειλω εικονα-ηχο μεσω scart RGV? Το σημα απο την καρτα τηλεορασης περναει απο την καρτα γραφικων για να μην τα συνδεω ξεχωριστα?
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.

dimitris84 said:
μου αρεσει να μαθαινω για καποτε θα τα χρησιμοποιησω..:smile: :smile:

Το κακό είναι ότι αν (χτύπα ξύλο) σου χρειαστεί, αν δεν έχεις "πάρει" Ghost από νωρίτερα δεν θα μπορείς να σώσεις τίποτα! -bye-

soulis said:
Καλησπερα σε ολους. Επειδη με ενδιαφερει πολυ το θεμα που ανοιχτηκε θελω να καταχραστω και εγω τις γνωσεις σας. Σκεφτομαι συντομα να στησω το πρωτο μου HTPC.Σκεφτομαι να βαλω σαν λειτουργικο τα MMCE λογω ευχρηστιας (μενου-τηλεκοντρολ κτλ). Ολα αυτα τα καλα προγραμματα που διαβαζω dscaler κτλ ειναι συμβατα η θα εχω προβλημα?

Καλημέρα!

Τα MCE (ή ποιό σωστά το περιβάλλον τους για media playback) είναι πολύ περίεργα. Δεν παίζουν με dscaler, ffdshow, κτλ. Για να καταλάβεις πόσο περίεργα είναι, θέλουν μέχρι και δικά τους drivers για το hardware σου.

Οπότε, κατ'εμέ, τα MCE δεν είναι κατάλληλα για σοβαρές υλοποιήσεiς HTPC, σκοπός των οποίων είναι να βγάλουν την καλύτερη δυνατή εικόνα.

soulis said:
Επισης θα το συνδεσω με προβολεα και crt tv (δεν την αποχωριζομαι) για τον προβολεα και τον av εχω καταλαβει την συνδεσμολογια, στην tv πως θα στειλω εικονα-ηχο μεσω scart RGV? Το σημα απο την καρτα τηλεορασης περναει απο την καρτα γραφικων για να μην τα συνδεω ξεχωριστα?
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.

Ναι, το σήμα του TV Tuner περνάει από την κάρτα γραφικών. Μάλιστα, πολλές σύγχρονες κάρτες γραφικών βγάζουν και σήμα component για την σύνδεση με την TV (αν το υποστηρίζει η TV σου φυσικά).

Κριμα γιατι μου αρεσε πολυ το περιβαλλον των MCE.Τα αποριπτουμε λοιπον.
Οχι δεν υποστηριζει component η ποιοτικοτερη συνδεση που εχει ειναι scart.