Γιατι σταματαει να αναγνωριζει το δισκο ;

16 July 2006
7,516
HAMBURG
Το πισι παιζει κανονικα ! εχει 2 σκληρους εναν ΜΑΧΤΟR 160 Γιγα και εναν SAMSUNG 500γιγα !

Τα προγραματα και τα Γουιντους ΧΡ βρισκονται ολα στον 160 αρι Μαχτορ ....

αλλα το προβλημα ειναι με τον 500αρι Σαμσουνγκ.....

δηλ, παιζει το πισι κανονικα και εκει που λειτουργει και ακουω ραδιοφωνο μεσω Ιντερνετ αρχιζει το ραδιοφωνο να κακαριζει κυριωλεκτικα και ο επεξεργαστης να δουλευει φουλ και η Θερμοκρασια να ανεβαινει !

Εκεινη τη στιγμη οταν παω στο Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ δειχνει μονο τον 160 αρι δισκο μου και ΟΧΙ τον δευτερο δισκο τον 500αρι .... :twoguns:

και μου βγαζει μυνηματα απο τα Γουιντους οτι εχουν χαθει τα αρχεια του 500 αρι ......

Η ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ συμβαινει ΜΟΝΟ οταν εχω το κατεβαστηρι μου το AZURUS ανοιχτο και ανεβοκατεβαζει !

Δηλ, Ανοιγω το πισι ανοιγω και το AZURUS ολα λειτουργουν κανονικα και μετα απο μια η 2 ωρες αρχιζουν τα κακαρισματα στο ραδιο (διακοπες και ετσι το παιρνω χαμπαρι...) και ανεβαινει ο επεξεργαστης στο φουλ και φυσικα οταν παω στο ντεσκτοπ και κανω κλικ στο ** Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ** φαινεται μονο ο 160 αρις και ο αλλος ειναι αφαντος .........

να πω οτι και το προγραμα θερμοκρασιας το ΣΠΕΕΤ ΦΑΝ που εχω εκεινη τη στιγμη δειχνει μονο τον εναν 160 αρι ..

ενω πριν την φαση αυτη δειχνει κανονικα και τους 2 !

Η ολη κατασταση διορθωνεται ΜΟΝΟ αμα κλεισω τον υπολογιστη με το χερι απο τον κεντρικο διακοπτη αφου μου βγαζει καποια παραθυρα και δεν υπακουει στις εντολες να κλεισει κανονικα τα Γουιντους του ...

Αφου τον κλεισω και τον ξανααναψω ολα κανονικα αναγνωριζει παλι τον δισκο !!

Εδω να πω οτι :
Ο ΔΙΣΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ολα τα αρχεια που εχει μεσα του και τις ταινιες του !!!!!!!!!!

τις πταιει ;;;;;;;;;;;;;;; :HTEHETH63:

μα τοσο καιρο μιλαμε για 2 χρονια τωρα .... δεν εκανε προβλημα ;

μηπως φταινε τα γουιντους ;;;;;;;

οχι τιποτα αλλο αλλα εχω ενα σωρο ταινιες μισοκατεβασμενες με το αζουρους .......
και ειναι ολες των 10+ γιγα ...

και πως χαλασε ;; ετσι ξαφνικα ;

ΧΑΛΑΝ ΟΡΕ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΤΗΡΙΑ ;;

και πως περναμε ολα τα τορρεντ σε αλλο κατεβαστηρι ;;;;

πωωωωωωωω τι παθαμαν !!!!!

Καταρχάς, δε χρειάζεται να βγάλεις το άλλο. Δοκίμασε λέμε πρώτα, να δούμε αν όντως φταίει αυτό και βλέπουμε...

το κακο ειναι οτι πρεπει να περιμενω κανα διωρο για να αρχισουν τα προβληματα .........

αλλιως δεν βγαζω συμπερασμα ...

αλλα δεν μπορω να καταλαβω ΓΙΑΤΙ δεν τον αναγνωριζει το Γουιντοους τον δισκο απο τη στιγμη που θα αρχισει τπ προβλημα !
γιαυτο λεω μηπως ειναι τα Γουιντοους που φταινε η κατι αλλο .......

απο που το κατεβαζουμε το μtorrent ;;;;;;

και ποια εκδοση να κατεβασω ;;

και πως βαζω τα τορρεντ τα μισοκατεβασμενα σε αλλο κατεβαστηρι ;;;;;;

Last edited:
Να σας τρομαξω λιγο....
Το ιδιο προβλημα εχω και εγω! Κατεβαστηρι εχω το μtorrent. Και η πλακα ειναι οτι μιλαμε παλι για δισκο 500αρι Σαμσουνγκ! Σε εμενα κολλαει ο windows explorer. Επειδη εχω πολλα προβληματα με drivers παω για φορματ αλλα τι συμβαινει?

δηλ, παιζει το πισι κανονικα και εκει που λειτουργει και ακουω ραδιοφωνο μεσω Ιντερνετ αρχιζει το ραδιοφωνο να κακαριζει κυριωλεκτικα και ο επεξεργαστης να δουλευει φουλ και η Θερμοκρασια να ανεβαινει !

Όταν συμβαίνουν τα παραπάνω, άνοιξε τον "task manager" (ctrl+alt+del) και πήγαινε στην καρτέλα "processes" και δες ποιο process είναι αυτό που χρησιμοποιεί στο full την cpu.

Απάντηση: Re: Γιατι σταματαει να αναγνωριζει το δισκο ;

Όταν συμβαίνουν τα παραπάνω, άνοιξε τον "task manager" (ctrl+alt+del) και πήγαινε στην καρτέλα "processes" και δες ποιο process είναι αυτό που χρησιμοποιεί στο full την cpu.

οταν συμβαινει αυτο πηγα στο "task manager" και μου εδειχνε οτι ........αυτο που απασχολουσε μονο ! εκεινη τη στιγμη με 78% ηταν .......το "task manager" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βαγγέλη, είπες πως όταν "τρέχει" ο αζορέος παρουσιάζεται το πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση να κατεβάζεις/ανεβάζεις από κανέναν κουκουρούκου tracker; (κάποιον public δηλαδή που να μην τον ξέρεις καλά).
Αν υποψιάζεσαι κάποιον, τότε πάτα stop στο/α torrent/s και παρακολούθησέ το.

Sorry for the greeklish.Mallon den ftaiei kat eme to azureus alla o diskos sou.Otan ta katebazeis pou ta kaneis save? Ston 500ari disko? An nai tote mallon zorizetai ap thn sunexomenh egrafh eksaitias auton pou katebazeis kai ta paizei.Kane backup kai phgaine to disko gia tsekarisma.To idio pathainei o ata tou aderfou mou,alla autos o diskos einai 3 xronwn+ kai kuriolektika exei liwsei sta downloads.To utorrent na fantasteis otan pianei taxuthta 1 mb/sec grafei apo katw disk overload 100% kai o diskos einai adeios mesa.

μαλον τα παιζει ο δισκος γιατι κατεβαζω ταυτοχρονα πολλα τορρεντ και απο 2 τρακερ !

δηλ, κατεβαζω ταυτοχρονα 13 η και 15 τορρεντ........

χωρια αυτα που σενταρονται ..........

αλλα....ο ΜΑΧΤΟR ο 160 αρις λειτουργουσε με τις ιδιες συνθηκες 4 χρονια και λειτουργει ακομα μια χαρα γιατι κατεβαζω και σε αυτον ταυτοχρονα και δεν κανει κιχ !!!!!!!!!!

Last edited:
O αζουρέας χρησιμοποιεί πολύ java η οποία έχει πολλές ενημερώσεις τελευταία.
Για μένα είναι το πιο βαρύ κατεβαστήρι.
Γκούγκλισε το μtorrent ή utorrent (το ίδιο είναι) και δες ποιά έκδοση δέχονται οι trackers που είσαι μέλος (κάποιοι δεν δέχονται τις τελευταίες εκδόσεις).
Από εκεί και πέρα ποντάρεις. Ίσως ένα format και πέρασμα των windows από την αρχή να βοηθήσει την κατάσταση. Αν δεν τη βοηθήσει πας δυστυχώς για δίσκο.

Απάντηση: Re: Γιατι σταματαει να αναγνωριζει το δισκο ;

O αζουρέας χρησιμοποιεί πολύ java η οποία έχει πολλές ενημερώσεις τελευταία.
Για μένα είναι το πιο βαρύ κατεβαστήρι.
Γκούγκλισε το μtorrent ή utorrent (το ίδιο είναι) και δες ποιά έκδοση δέχονται οι trackers που είσαι μέλος (κάποιοι δεν δέχονται τις τελευταίες εκδόσεις).
Από εκεί και πέρα ποντάρεις. Ίσως ένα format και πέρασμα των windows από την αρχή να βοηθήσει την κατάσταση. Αν δεν τη βοηθήσει πας δυστυχώς για δίσκο.

σιγουρα φταιει το αζουρους που ειναι βαρυτατο ..
το κακο ειναι οτι δεν μπορω να αλλαξω κατεβαστηρι γιατι εχω μισοκατεβασμενες ταινιες και θελουν καιρο να κατεβουν ...

!και φυσικα φταει συγκεκριμενα και η υπερφωρτοση του δισκου .....

και το γεγονος οτι κατεβαζα ( τωρα ελλατωσα ταχυτης....) με πολυ μαγαλη ταχυτητα 500Κβς + τα τορρεντ....

φυσικα τωρα που ελλατωσα στα 250Κβς και κατεβαζω 10 αρχεια μαζι ολα ησυχασαν .........

Re: Απάντηση: Re: Γιατι σταματαει να αναγνωριζει το δισκο ;

το κακο ειναι οτι δεν μπορω να αλλαξω κατεβαστηρι γιατι εχω μισοκατεβασμενες ταινιες και θελουν καιρο να κατεβουν ...

Με το μtorrent μπορείς.
Του λες σε ποιό directory είναι τα αρχεία και κάνεις ένα force check.
Ίσως να χρειαστεί να ξανακατεβάσεις το .torrent αρχείο για να ενημερωθεί για τον tracker.
Βέβαια ποντάρεις στο ότι θα κάνει το ίδιο και ο αζουρέας, κάτι το οποίο δεν γνωρίζω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατι σταματαει να αναγνωριζει το δισκο ;

Με το μtorrent μπορείς.
Του λες σε ποιό directory είναι τα αρχεία και κάνεις ένα force check.
Ίσως να χρειαστεί να ξανακατεβάσεις το .torrent αρχείο για να ενημερωθεί για τον tracker.
Βέβαια ποντάρεις στο ότι θα κάνει το ίδιο και ο αζουρέας, κάτι το οποίο δεν γνωρίζω...

ειναι λιγο μπερδεμα......

λεω να αλλαξω κατεβαστηρι αφου κατεβουν καποιες ταινιες που ειναι μισες τωρα...

ευχαριστω πολυ παιδες !:music-smiley-005: