Γιατί τα κρατικά κανάλια δεν έχουν καλή εικόνα;

Δεν συμβαίνει μόνο στο NBA αλλά και σε άλλες εκπομπές του ΣΚΑΙ. Έχουν γυριστεί σε 4:3 και για να μην βάλουν μαύρες μπάρες στο κάδρο, το κόβουν και το μεγενθύνουν. Αλλα για να μην κόψουν τμήματα της εικόνας που είναι απαραίτητα, αναγκάζονται να αφήσουν και μια μικρότερη μαύρη μπάρα στα πλάγια.

Δλδ θες να πεις πως το Σκάι αγοράζει εικόνα 4:3 από το NBAtv :frusty: και μας το δίνει ως 14:9!!!
Πο-Πο αηδίασα τώρα :-!

Δεν συμβαίνει μόνο στο NBA αλλά και σε άλλες εκπομπές του ΣΚΑΙ. Έχουν γυριστεί σε 4:3 και για να μην βάλουν μαύρες ....

Δηλαδη εκτος απο την Ελλαδα υπαρχουν και αλλες ..... "υπαναπτυκτες " χωρες που εχουν την ...... μιζερια να εχουν καδρο 4:3 ???????

Φυσικά και υπάρχουν... Επίσης, όταν γίνεται αγορά προγράμματος από το εξωτερικό, για τα προγράμματα 16:9 παρέχεται συνήθως και έκδοση σε 4:3 με μικρότερο κοστολόγιο... ;)

Φυσικά και υπάρχουν... Επίσης, όταν γίνεται αγορά προγράμματος από το εξωτερικό, για τα προγράμματα 16:9 παρέχεται συνήθως και έκδοση σε 4:3 με μικρότερο κοστολόγιο... ;)

Εγω το ξερω οτι υπαρχουν 4:3 . Εχοντας connx-tv τα περισσοτερα καναλια που δειχνει ειναιο σε 4:3 . Απλα το εγραψα για ολους αυτους που μολις διαβασουν για 4:3 αρχιζουν και γραψουν σχολια

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται!!!

κλπ

Εγω το ξερω οτι υπαρχουν 4:3 . Εχοντας connx-tv τα περισσοτερα καναλια που δειχνει ειναιο σε 4:3 . Απλα το εγραψα για ολους αυτους που μολις διαβασουν για 4:3 αρχιζουν και γραψουν σχολια - Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται!!!

Και δε μου λες, δλδ, το αμερικλάνικο πρωτάθλημα μπάσκετ το έχεις δει και αλλού να παίζει σε 4:3;;

Eutelsat 10E - 1920 x 1080. Εντάξει όνειρα γλυκά για τέτοια ανάλυση, αλλά το καδρο τουλάχιστον ας μας το δίνουν σωστά! Εξάλλου και το περασμένο eu πρωτάθλημα μπάσκετ ήταν σε 16:9 παρόλα αυτά η ερτ μας το έκανε crop/cut/ :hanged: και μας το παρουσίαζε…

:offtopic: βέβαια αλλά :hippy:
Και μεις σαν πρόβατα πρέπει να λέμε :fahne90: :music-smiley-005:

Και δε μου λες, δλδ, το αμερικλάνικο πρωτάθλημα μπάσκετ το έχεις δει και αλλού να παίζει σε 4:3;;

Eutelsat 10E - 1920 x 1080. Εντάξει όνειρα γλυκά για τέτοια ανάλυση, αλλά το καδρο τουλάχιστον ας μας το δίνουν σωστά! Εξάλλου και το περασμένο eu πρωτάθλημα μπάσκετ ήταν σε 16:9 παρόλα αυτά η ερτ μας το έκανε crop/cut/ :hanged: και μας το παρουσίαζε…

:offtopic: βέβαια αλλά :hippy:
Και μεις σαν πρόβατα πρέπει να λέμε :fahne90: :music-smiley-005:

Αμερικλανικο μπασκετ δεν εχω δει γιατι δεν βλεπω δορυφορικη . εxω δει ομως τα Eurosport , Discovery , Euronews, National Geografic και τα περισσοτερα απο τα καναλια του Connx να ειναι σε 4:3 και μαλιστα μαλιστα ενω πολλες φορες εχουν υλικο 16:9 δεν στελνουν flag να ανοιξει η εικονα με αποτελεσμα μαυρες μπαρες πανω κατω και κοντοχοντρα μοντελα (fashion TV για παραδειγμα).