Έτοιμος...!
Από Υμηττό. Είμαι Μοσχάτο με μια "τυπική" χελιδόνα μόνο για το διαμέρισμά μου, χωρίς κάποιον ενισχυτή.πολύ καλύτερη θα έλεγα...απο πού παίρνεις σήμα?
Έχω συνδέσει το video out από ένα DVD Recorder με το video in επαγγελματικής κάρτας μοντάζ που έχω. Από εκεί παίρνω τα screenshots.Σάκη, τα screenshots είναι φωτογραφίες της TV ή κάτι άλλο?
Και σε μένα από Πατήσια (Televes DAT45, Cavel Sat 752 F, Televes Mixer TV/Sat 7452, Televes spliter 5151 3.1) εδώ και 4 περίπου μέρες! Μάλλον πρόκειται για καμιά μικροαρμονική κάποιου άλλου σταθμού!
δηλαδη να μη φερω κανα ηλεκτρονικο ετσι απο περιεργεια να κοιταχει τη κεντρικη κεραια να δω αν θα πει τ ιδια οτι φταινε τ καλωδια;;;κ αν βαλω δικη μου κεραια η ιδιοκτητρια θ μ αφησει η θα με πρηξε;;ι εχει τ δικαιωμα να μ πει κατι;;μια τρυπα θα κανωΟ τεχνικός δουλειά θέλει να πάρει γι αυτό τα λέει αυτά!
Τέλος πάντων,σε λίγο...με τη ψηφιακή εκπομπή όλων των καναλιών,τα παραπάνω προβλήματα δεν θα υπάρχουν,οπότε μην επενδύσεις και πολλά χρήματα για την αναλογική σου εγκατάσταση τώρα.
Για παράδειγμα,στην περιοχή Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη,όπου έμενε μια φίλη μου,η λήψη όλων σχεδόν των καναλιών από Υμηττό είναι αρκετά προβληματική.Εικόνα συνήθως μπουκωμένη,γεμάτη είδωλα και παρεμβολές!
Πηγαίνοντάς της λοιπόν ως δώρο για την καινούργια τότε τηλεόρασή της,ένα επίγειο ψηφιακό δέκτη,η εικόνα βελτιώθηκε δραματικά προς το καλύτερο.
Αυτό έγινε πριν από τρία περίπου χρόνια όταν η ψηφιακή εκπομπή είχε ξεκινήσει πιλοτικά μόνο από τον Υμηττό,πράγμα που σημαίνει ότι η κεραία της δεν μπορούσε να πιάσει σήμα από Πάρνηθα.
Να ξέρεις πάντως ότι τα όποια προβλήματά σου μάλλον θα βρουν τη λύση τους σύντομα με την έναρξη της ψηφιακής εκπομπής.
Ελπίζω τουλάχιστον...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.