Γιατι τόσος τσαμπουκάς?

Status
Not open for further replies.
Re: Γιατι τόσος ρτσαμπουκάς?

Λόγω οφ τόπικ αγαπητέ, και βάσει των κανονισμών λειτουργίας του φόρουμ.

Το νήμα δεν ανοίχτηκε για chating επί παντός ποτού και σκυλάδικου.

Παρακάμπτω την λέξη τσαμπουκάς και την φράση "αισθητική που ποτέ δεν είχατε!" για πρώτη και τελευταία φορά.

Απάντηση: Γιατι τόσος ρτσαμπουκάς?

Δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός Γιώργο, προφανώς κάτι άλλο ήθελες να πείς, όσο για την αισθητική έχουμε δόξα το Γιαραμπή, αλλιώς θα κάναμε άλλη δουλειά.

Απάντηση: Γιατι τόσος ρτσαμπουκάς?

Παρακαμπτωντας κι εγω τη λεξη τσαμπουκας...μενω στο ''αισθητικη που ποτε δεν ειχατε''
Ειναι νομίζω γνωμη ενος μελους,και πρέπει να ειναι σεβαστή.
Δεν μπορει να εκφερει γνωμη ενα μελος;
Δεν σημαινει οτι συντασσομαι με αυτή,αλλα ειναι η γνώμη του.Τι θα πει για πρώτη και τελευταία φορά;
Κακο είναι εαν κατι δε του αρέσει;

Re: Απάντηση: Γιατι τόσος ρτσαμπουκάς?

Παρακαμπτωντας κι εγω τη λεξη τσαμπουκας...μενω στο ''αισθητικη που ποτε δεν ειχατε''
Ειναι νομίζω γνωμη ενος μελους,και πρέπει να ειναι σεβαστή.
Δεν μπορει να εκφερει γνωμη ενα μελος;
Δεν σημαινει οτι συντασσομαι με αυτή,αλλα ειναι η γνώμη του.Τι θα πει για πρώτη και τελευταία φορά;
Κακο είναι εαν κατι δε του αρέσει;

Η γνώμη σεβαστή..Η προσβολή πάλι, όχι.

Πολλές φορές τα γραφόμενα,αν δεν αποτυπώνουν σωστά τον τρόπο σκέψης(πολλές οι αιτίες),δημιουργούν εντυπώσεις,ανητικές ή θετικές.

Μα δεν είναι προσβολή, άποψη επί υποκειμενικού είναι, τόση ώρα που γράφονταν διάφορα περί σκυλάδων γιατί δεν υπήρχε αντίδραση, κάποιος που ακούει σκυλάδικα είναι υπάνθρωπος? Μπορούμε να τον λοιδωρούμε χωρίς αντίδραση, ενώ τον οπαδό της κλασικής ή της Τζαζ τον προστατεύουμε? Ο κακόγουστος πρέπει να εξοντωθεί? Και ποιος είναι αυτός, εμείς ή οι άλλοι?

Δεν έχουμε όλοι την ίδια αισθητική (ευτυχώς).......

Προτείνω ανάγνωση του "Και να καθαρίσουμε τους κακομούτσουνους", βοηθάει :ernaehrung004:

Το κακό είναι ότι παρακάμπτετε λάθος πράγμα
Η αισθητική του καθενός παίζεται οπότε δεν…παίζει να την ορίσεις (άρα να την παρακάμψετε)
Αλλά ο τσαμπουκάς είναι συγκεκριμένο πράγμα
Στον τσαμπουκά να μείνετε!
Κλειδώνεται thread που γίνεται πλάκα
Εξω γίνεται της μουρλής
Σας αρέσει να θυμίζετε ΔΝΤ?
Εμένα δεν μου αρεσει
Μιας και μιλάμε για Thread που δεν υπήρξε ουτε ίχνος προσβολής από κανέναν
Πλάκα και συζήτηση ήταν απλά

Βεβαια η αισθητική θα μπορουσε να σχετίζεται και με μια συγκεκριμένη πραξη!
Δηλαδή όταν κάτι δεν μου αρεσει το κλειδώνω ή το σβήνω είναι "αισθητική"
όπως και το να αφήνω τα πάντα και να βρίζω εγώ πχ και να μην με μπανάρει κανείς ΠΑΛΙ είναι "αισθητική"

Το θέμα είναι πως ο Dipie άνοιξε το νήμα
με άλλο σκεπτικό, και κατέληξε να γίνει chat και να παίρνει ψήφους η κυρά Κατερίνα( η όποια) για την αγωνιστική και επαναστατική της παρουσία
επί σειρά ετών στα σκυλάδικα της σπάταλης και χαλαρής μέσα στην νιρβάνα της Ελλάδας, του τζιπ, του γκομενακίου πάνω
στο τραπέζι, του γαρύφαλλου, και του "επιτυχημένου επαγγελματία" με την κοιλιά και το πούρο...

Οπως και να έχει η ΔΟ του φόρουμ έχει το δικαίωμα να κλειδώσει
ένα νήμα γεμάτο off topic μηνύματα ή να τα διαγράψει.Προτιμήθηκε η πρώτη λύση.

Οποιος επιθυμεί μπορεί να ανοίξει ένα νέο νήμα αφιερωμένο στον πολιτισμό των αοιδών της νύχτας.

Το θέμα είναι πως ο Dipie άνοιξε το νήμα
με άλλο σκεπτικό, και κατέληξε να γίνει chat και να παίρνει ψήφους η κυρά Κατερίνα( η όποια) για την αγωνιστική και επαναστατική της παρουσία
επί σειρά ετών στα σκυλάδικα της σπάταλης και χαλαρής μέσα στην νιρβάνα της Ελλάδας, του τζιπ, του γκομενακίου πάνω
στο τραπέζι, του γαρύφαλλου, και του "επιτυχημένου επαγγελματία" με την κοιλιά και το πούρο...

Οπως και να έχει η ΔΟ του φόρουμ έχει το δικαίωμα να κλειδώσει
ένα νήμα γεμάτο off topic μηνύματα ή να τα διαγράψει.Προτιμήθηκε η πρώτη λύση.

Οποιος επιθυμεί μπορεί να ανοίξει ένα νέο νήμα αφιερωμένο στον πολιτισμό των αοιδών της νύχτας.

ειμαι μαζί σου μέχρι την κόλαση!!!!
αλλά ο "τυπος" που περιγραφεις δεν ακούει Στανίση, ή την ακούει απο σπόντα!

Last edited:
Συγγνώμη, αλλά δεν θα ξεχάσω τον Lou Donaldson να παίζει μαζί με τον Dr. Lonnie Smith στο Half Note, εμείς να έχουμε μουρλαθεί και 3-4 παρέες στα πρώτα τραπέζια να τρώνε ποικιλίες τυριών με τις πουράκλες τους και να συζητάνε για μπίζνες..... και έχω δει και στην Στανίση τυπάκους να ζουν αυτό που ακούγανε με ευλάβεια πιστού σε Εκκλησία.

Η προστυχιά της Ελλάδας του Νίτρο και του Κλικ υπήρχε παντού Κε Διαχειριστά δεν είχε να κάνει με το Σκυλάδικο :ADFADF1:

Να ζητησω συγνωμη που βοηθησα να παρεκτραπει offtopic το νημα του Dipie.

(Αν και ..... η σκυλαδικη κουλτουρα εχει ΑΜΕΣΗ σχεση με το μυνημα της διαφημισης !
Και πλειστες φορες ... η κουλτουρα αυτη ταυτιζεται ΠΛΗΡΩΣ με τον εκμαυλισμο αξιων και χαρακτηρων)

Last edited:
Συγγνώμη, αλλά δεν θα ξεχάσω τον Lou Donaldson να παίζει μαζί με τον Dr. Lonnie Smith στο Half Note, εμείς να έχουμε μουρλαθεί και 3-4 παρέες στα πρώτα τραπέζια να τρώνε ποικιλίες τυριών με τις πουράκλες τους και να συζητάνε για μπίζνες..... και έχω δει και στην Στανίση τυπάκους να ζουν αυτό που ακούγανε με ευλάβεια πιστού σε Εκκλησία.

Η προστυχιά της Ελλάδας του Νίτρο και του Κλικ υπήρχε παντού Κε Διαχειριστά δεν είχε να κάνει με το Σκυλάδικο :ADFADF1:

Σωστό κι αυτό.

ΑΚΡΙΒΩΣ!
οι τύποι αυτοί είνα πάντα της πρώτης στρωσης! Στο Half Note επειδή δεν μπορούν να εντοπίσουν την πρώτη και την δεύτερη στρωση πηγαίνουν όποτε τους καπνίσει κυρίως για το status!
αν και η νιτροσύνη τους μεταλλάσεται τους εντοπίζεις εύκολα γιατί αρεσκονται να παρευρισκονται οπουδήποτε έχει μπουγιο!
Η Στανίση δεν υπάρξε ποτέ πρώτη στρωση! από σπόντα την εντόπισαν οι νιτροβιοι!

Last edited:
σας χάλασε την αισθητική που ποτέ δεν είχατε!

Αν και ανηκω στη συνομοταξια του καλου ελληνικου καψουρικου ,αυτη ειναι μια αλλη ιστορια που μπορω να επιχειρηματολογησω καποια αλλη στιγμη ,γιατι τωρα ασθενω λογω - ο παραπανω χαρακτηρισμος δεν μου αρεσε.

Οπως και καποιες γενικευσεις και απολητοτητες της αντιθετης αποψης.

Ο καθενας οτι ειναι - ειναι .

Ποσο μαλον σε θεματα γουστου.

Μουχαμπετι να γινεται .
Μην χαλασουμε και τις καρδιες μας.

Last edited by a moderator:
ΑΚΡΙΒΩΣ!
οι τύποι αυτοί είνα πάντα της πρώτης στρωσης! Στο Half Note επειδή δεν μπορούν να εντοπίσουν την πρώτη και την δεύτερη στρωση πηγαίνουν όποτε τους καπνίσει κυρίως για το status!
αν και η νιτροσύνη τους μεταλλάσεται τους εντοπίζεις εύκολα γιατί αρεσκονται να παρευρισκονται οπουδήποτε έχει μπουγιο!
Η Στανίση δεν υπάρξε ποτέ πρώτη στρωση! από σπόντα την εντόπισαν οι νιτροβιοι!

Και κακώς τους ψάχνετε στα σκυλάδικα! Η κατηγορία αυτή ξέρει να επιβιώνει! Σήμερα έχει όλη την δισκογραφία των Radiohead και των Archive! Είπαμε είναι της πρώτης στρώσης ή οτιδήποτε εξελίσσεται σε πρώτη στρώση

Την περιόδο 80 - 85 η Γλυκερία που κανείς ποτέ δεν την είπε σκυλού πουλαγε 250.000 αντίτυπα ανα δίσκο για την πλάκα της!

Το κορίτσι γεννήθηκε και άκμασε μέσα στην εποχή του Τσοβόλα δώστα όλα! Αλλά το παρουσιαστικό της καθώς και όλο το στήσιμο της βόλεψε πολύ όσους ήθελαν να πετάξουν τα λεφτά τους σε μπουζούκια.
Θα γνωρίζετε τις ιστορίες με τους θαμώνες στα μπουζούκια που αφού έπιναν τον άμπακο μετά είχαν και την απαίτηση να πάρουν την τραγουδίστρια (ποιος να ξέρει πόσες άσημες έπεσαν στα βρωμοχερα τους)

Τέτοιας ποιότητας ήταν και είναι αυτά τα τυπάκια για αυτό και την Στανίση ήξεραν πως έπρεπε να την αποφύγουν, μιας και αν στα 80ς τόλμαγαν να μπουκάρουν σε μαγαζί που τραγούδαγε και να κάνανε πλακιτσα και τρελιτσες οι φανατικοί θαυμαστές της τότε, κάτι νταλικέρηδες που την άκουγαν και έκλαιγαν και που φυσικά ούτε καν φαντάστηκαν ποτέ ότι θα μπορούσαν να την αγγίξουν, θα τους είχαν κάνει τόπι…

Για αυτό και πάντα προτιμούσαν κάτι δροσερό χωρίς συγκεκριμένο κοινό (όπως η Γλυκερία τότε), η μία τελειωμένη άσημη που θα τους εξυπηρετούσε σε πολλά επίπεδα! .

καλα, τετοια κοινωνικο-αισθητικη διαστρωματοποιηση ποτε δεν την φανταστηκα Γιωργο :grinning-smiley-043
σιγουρα δεν τοχω το θεμα, άλλος κοσμος

ρε συ αυτοι οι ιδιοι ειναι που σκανε μυτη και σε κατι "δικα" μας και λες αυτοι τωρα τι θελουν εδω?

Status
Not open for further replies.