- 14 December 2006
- 4,265
Παρακαμπτωντας κι εγω τη λεξη τσαμπουκας...μενω στο ''αισθητικη που ποτε δεν ειχατε''
Ειναι νομίζω γνωμη ενος μελους,και πρέπει να ειναι σεβαστή.
Δεν μπορει να εκφερει γνωμη ενα μελος;
Δεν σημαινει οτι συντασσομαι με αυτή,αλλα ειναι η γνώμη του.Τι θα πει για πρώτη και τελευταία φορά;
Κακο είναι εαν κατι δε του αρέσει;
Το θέμα είναι πως ο Dipie άνοιξε το νήμα
με άλλο σκεπτικό, και κατέληξε να γίνει chat και να παίρνει ψήφους η κυρά Κατερίνα( η όποια) για την αγωνιστική και επαναστατική της παρουσία
επί σειρά ετών στα σκυλάδικα της σπάταλης και χαλαρής μέσα στην νιρβάνα της Ελλάδας, του τζιπ, του γκομενακίου πάνω
στο τραπέζι, του γαρύφαλλου, και του "επιτυχημένου επαγγελματία" με την κοιλιά και το πούρο...
Οπως και να έχει η ΔΟ του φόρουμ έχει το δικαίωμα να κλειδώσει
ένα νήμα γεμάτο off topic μηνύματα ή να τα διαγράψει.Προτιμήθηκε η πρώτη λύση.
Οποιος επιθυμεί μπορεί να ανοίξει ένα νέο νήμα αφιερωμένο στον πολιτισμό των αοιδών της νύχτας.
Συγγνώμη, αλλά δεν θα ξεχάσω τον Lou Donaldson να παίζει μαζί με τον Dr. Lonnie Smith στο Half Note, εμείς να έχουμε μουρλαθεί και 3-4 παρέες στα πρώτα τραπέζια να τρώνε ποικιλίες τυριών με τις πουράκλες τους και να συζητάνε για μπίζνες..... και έχω δει και στην Στανίση τυπάκους να ζουν αυτό που ακούγανε με ευλάβεια πιστού σε Εκκλησία.
Η προστυχιά της Ελλάδας του Νίτρο και του Κλικ υπήρχε παντού Κε Διαχειριστά δεν είχε να κάνει με το Σκυλάδικο :ADFADF1:
Συγγνώμη, αλλά δεν θα ξεχάσω τον Lou Donaldson να παίζει μαζί με τον Dr. Lonnie Smith στο Half Note, εμείς να έχουμε μουρλαθεί και 3-4 παρέες στα πρώτα τραπέζια να τρώνε ποικιλίες τυριών με τις πουράκλες τους και να συζητάνε για μπίζνες..... και έχω δει και στην Στανίση τυπάκους να ζουν αυτό που ακούγανε με ευλάβεια πιστού σε Εκκλησία.
Η προστυχιά της Ελλάδας του Νίτρο και του Κλικ υπήρχε παντού Κε Διαχειριστά δεν είχε να κάνει με το Σκυλάδικο :ADFADF1:
σας χάλασε την αισθητική που ποτέ δεν είχατε!
ΑΚΡΙΒΩΣ!
οι τύποι αυτοί είνα πάντα της πρώτης στρωσης! Στο Half Note επειδή δεν μπορούν να εντοπίσουν την πρώτη και την δεύτερη στρωση πηγαίνουν όποτε τους καπνίσει κυρίως για το status!
αν και η νιτροσύνη τους μεταλλάσεται τους εντοπίζεις εύκολα γιατί αρεσκονται να παρευρισκονται οπουδήποτε έχει μπουγιο!
Η Στανίση δεν υπάρξε ποτέ πρώτη στρωση! από σπόντα την εντόπισαν οι νιτροβιοι!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.