Γιατι τόσος τσαμπουκάς?

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Γιατι τόσος τσαμπουκάς?

Ακόμα και η άμεση προσβολή είναι πιο light από την έμμεση!
Είναι προσβολή και έμμεση βία να κλειδώνεται Thread καθαρό, χωρίς κανέναν τσακωμό και χωρίς καμία προσβολή μεταξύ των μελών!

Δίκιο έχεις...

Δηλαδή αυτό το νήμα που είναι γεμάτο άμεσες προσβολές τι να το κάνουμε?

Πόσες φορές θα πρέπει να πούμε πως το νήμα του Jumbo

ήταν γεμάτο άσχετα ποστ και chat?

Re: Απάντηση: Γιατι τόσος τσαμπουκάς?

@ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΊΡΑΚΤΑΡΗΣ

Ναί το αφομοίωσα,η δικιά σου "αισθητική" και το δικάιωμα να προσβάλεις είναι υπεράνω όλων.

όχι καθόλου! μάλιστα ζήτησα από τον Magellan νε με ενημερωσει για την ποινή μου πριν μου επιβληθεί! Ημουν έτοιμος για τις συνέπειες ακριβώς επειδή το δικαίωμα μου να προσβάλω δεν είναι υπεράνω όλων!

Κοίτα Κάπταιν, ήταν ένα θέμα ούτως ή άλλως χαβαλετζίδικο, η συζήτηση εξελίχθηκε χαβαλετζίδικα, επόμενο ήταν να γυρίσει οφ τόπικ. Αυτοί που συμμετείχαν το διασκέδαζαν και δεν είναι θέμα π.χ. για ένα ενισχυτή που αν το γυρίσουμε και μιλάμε για ηχεία κάποιος που θα μπει ψάχνοντας μετά από καιρό θα μπερδευτεί. Ένα θέμα πλακατζίδικο ήταν και ήρθες με το συμπάθειο και μας χάλασες το κέφι.

Δεν ανοίχτηκε για χαβαλέ πάντως..

Re: Απάντηση: Γιατι τόσος τσαμπουκάς?

όχι καθόλου! μάλιστα ζήτησα από τον Magellan νε με ενημερωσει για την ποινή μου πριν μου επιβληθεί! Ημουν έτοιμος για τις συνέπειες ακριβώς επειδή το δικαίωμα μου να προσβάλω δεν είναι υπεράνω όλων!

Οντως...Αλλά δεν υπήρχε καμμία τέτοια πρόθεση....

Δίκιο έχεις...

Δηλαδή αυτό το νήμα που είναι γεμάτο άμεσες προσβολές τι να το κάνουμε?

Πόσες φορές θα πρέπει να πούμε πως το νήμα του Jumbo

ήταν γεμάτο άσχετα ποστ και chat?

Αν ήμουν διαχειριστης(?) μάλλον το συγκεκριμένο thread θα το έσβηνα! Απλά δεν θα έιχα κλειδώσει ποτέ το άλλο!

Παιδιά ας κουλάρουμε και ας ανοίξουμε την tv,να δούμε την διαφήμιση με την Στανίση....μην ξεσπάμε εδώ,έξω είναι τα σοβαρά προβλήματα(και άλυτα)!

Εντάξει...
Ανοίχτηκε ένα νήμα, νομίζω ότι όλοι είπαν αυτό που ήθελαν και τέλος κλειδώθηκε γιατί βγήκε offtopic.
Η φυσική ροή ενός νήματος που δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω...
Το να το βλέπουμε μαρκετινίστικα, ότι μόνο σε όσους αρέσει η διαφήμιση θα πάνε να ψωνίσουν είναι λάθος.
Αν ήταν έτσι τότε όλοι οι άντρες θα κυκλοφορούσαμε με στριγκάκια Victoria Secret.

Το νήμα θα έπρεπε να αφεθεί, εφόσον δεν υπήρξαν προσβολές, κλπ κλπ.... Το "τελος" του θα ερχόταν μόνο του....όπως γίνεται με τα χιλιάδες νήματα του φορουμ....

Μαλλον .... αυτο που συνεβει .... ηταν να πεσει ενα θεμα που ικανοποιουσε την χαλαρη ταση ευθυμιας
σε παρα πολλους απο μας και μαλιστα .... με το πιο καρτουνιστικο υφος (να μην πω Αριστοφανικο).
Ο περισσοτερος κοσμακης ειχε μια διαθεση (της εποχης, Ανοιξη γαρ ?) να ξεσπασει καπου ...

... και ο Dipie χωρις να το επιδιωξει ανοιξε τον ασκο του Αιολου :laugh:

Last edited:
Νομίζω ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Magellan όπως και οι υπόλοιποι διαχειριστές κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους αφού πάντοτε εποπτεύουν ώστε να εφαρμόζονται οι κανονισμοί και γενικά βοηθούν το AVclub να κρατάει ένα αρκετά καλό επίπεδο. Προσωπικά θα τους πω ένα μπράβο και πιστεύω ότι οι περισσότεροι εδώ που ασχολούνται καθημερινά με το forum γιατί τους αρέσει, πρέπει να κάνουν το ίδιο. Τώρα αν μια στο τόσο κάποιος δεν συμφωνεί με κάτι που έκανε ένας διαχειριστής..... εεε ας του στείλει pm και ας το συζητήσουν μεταξύ τους. Νομίζω ότι είναι περιττό να δημοσιοποιείται.

Απάντηση: Re: Γιατι τόσος τσαμπουκάς?

Το νήμα θα έπρεπε να αφεθεί, εφόσον δεν υπήρξαν προσβολές, κλπ κλπ.... Το "τελος" του θα ερχόταν μόνο του....όπως γίνεται με τα χιλιάδες νήματα του φορουμ....

Ε ναι.... τμήμα του καλώς νοούμενου -και καθόλου χαμηλού επιπέδου- χαβαλέ μεταξύ των θαμώνων της καφέ ήταν... και μάλλον έβαινε προς το τέλος του. Σιγά, ούτως ή άλλως, τη βαριά θεματολογία του νήματος που έχρηζε και συντονισμού και καθοδήγησης στα ontopic (και δη στα ontopic που είχε κατά νου του εκείνος που ξεκίνησε το νήμα). Λες και οι ατέρμονες συζητήσεις για τα εσωτερικά του ΚΚΕ είναι οντόπικ στ Χώρα.... που είναι και σοβαρό θέμα.... τεσπα.

Ε ναι.... τμήμα του καλώς νοούμενου -και καθόλου χαμηλού επιπέδου- χαβαλέ μεταξύ των θαμώνων της καφέ ήταν... και μάλλον έβαινε προς το τέλος του. Σιγά, ούτως ή άλλως, τη βαριά θεματολογία του νήματος που έχρηζε και συντονισμού και καθοδήγησης στα ontopic (και δη στα ontopic που είχε κατά νου του εκείνος που ξεκίνησε το νήμα). Λες και οι ατέρμονες συζητήσεις για τα εσωτερικά του ΚΚΕ είναι οντόπικ στ Χώρα.... που είναι και σοβαρό θέμα.... τεσπα.

Φαντάζεσαι να κλειδωθεί και το "Που πάει η χώρα" λόγω ΚΚΕ????χαχχαχαχαχααχα!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατι τόσος τσαμπουκάς?

Φαντάζεσαι να κλειδωθεί και το "Που πάει η χώρα" λόγω ΚΚΕ????χαχχαχαχαχααχα!!!!

Δεν είπα να κλειδωθεί, αλλά από τη στιγμή που ανεχόμαστε εκεί τέτοια παρεκτροπή του έστω και χαλαρότατου γενικότερου θέματος της συζήτησης, και πρόκειται για σοβαρό θέμα, ε κατά μείζονα λόγο θα πρέπει να γίνεται ανεκτό και στα λιγότερο σοβαρά....

Ε καλά η κριτική στα κόμματα δεν είναι και off topic...

Απο την στιγμή μάλιστα που ο κουκλος στο 99% των μηνυμάτων του, τα χώνει σε ένα συγκεκριμένο κόμμα....δημιουργείται το "ατέρμονο" του πράγματος...

Αν και ούτε αυτό με πειράζει ιδιαίτερα... Θα τα χώσει ο ένας στον άλλο, μετά θα βγει μια είδηση, θα προχωρήσει η κουβέντα....κ.ο.κ.

Δηλαδή να ανοίγουμε ένα θέμα πχ, για τα βιολογικά τρόφιμα να καταλήγει στις τσατσάρες
και να μένουν όλα επειδή η κατηγορία λέγεται Επί Παντός?

Αφού ξέρεις καλά, πως off topic εννοούνται τα άσχετα με ένα θέμα ποστ..Γιατι μας τυρρανάς?

Καπετάνιε ξεκίνησα τρείς φορές να απαντήσω είτε σε εσένα είτε στον Διονύση. Και τις τρείς τα έσβησα διότι υπερίσχυσε η λογική του "δεν βαριέσαι" και "ποιός ενδιαφέρεται;". Αυτό είναι και το πιό επικίνδυνο, κατά την ταπεινή μου άποψη, αποτέλεσμα των συνεχών παρεμβάσεων είτε αισθητικής φύσεως, είτε διαφύλαξης της ροής των συζητήσεων και της εμμονής στην αρχική θεματολογία. Αλλά ποιός ενδιαφέρεται στ' αλήθεια ; .... Ως εκ τούτου +1000 ή ρισπέκτ ή ...ουγκ.

Φιλιά.

Status
Not open for further replies.