Γιατι τόσος τσαμπουκάς?

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Γιατι τόσος τσαμπουκάς?

Βρε δυναμική που έχει η διαφήμιση για τα τζάμπο
Λίγο έλλειψε να γίνουμε μαλλιά κουβάρια

Μαλλιά κουβάρια ή μπλέξαμε τα μπούτια μας;;;;

Δεν επαναπροσδιοριζω τίποτα και δεν είμαστε παρέα. Απλώς δεν χρειάζεται να συγχρωτιζόμαστε. Ευχαριστώ.

Ε πως δεν επαναπροσδιοριζεις .

Ως τεως ΓΔ τοτε εκρινες ως "ακαταλληλο" το νημα για την μαγειρικη και μαλιστα σου προξενουσε εντυπωση η συμμετοχη μας σε αυτο.

Ε τωρα εισαι υπερ της φιλελευθεροποιησης των θεματων στην κατηγορια της εκτος κατι που ειναι σαφεστατα αλλαγη θεσης. Αλλαζουν οι καιροι.

Την καλημερα μου .

Re: Απάντηση: Re: Γιατι τόσος τσαμπουκάς?

Πολύ!!!

Γιατί, εσένα δεν σου φαίνεται αστείο ότι ... ξέφυγε το νήμα "στα μπούτια, στα μπούτια";;;;

Δηλαδή, δεν σου φαίνεται ούτε τόσα δα λιγουλάκι αστείο;;;

Αλήθεια, για να μην ξεφύγει το παρόν νήμα ... πρέπει να μιλάμε με τσαμπουκά;;;;

:flipout:

(Πάντως γενικά: χαβαλές ίσον υγεία!)

Σσσσσσσ σσσσσσσ για σεναν αποφασιζομεν 5 ημερας για ντουζ εις τας παραλιας του avclub:flipout::BDGBGDB55::7SFGSFG:

Ειρωνείες...Κακώς..

Μπορώ να ρωτήσω τί σημαίνουν τα nicknames με την γραμμή στην μέση ωσάν να διαγράφονται?

Απάντηση: Re: Γιατι τόσος τσαμπουκάς?

Μπορώ να ρωτήσω τί σημαίνουν τα nicknames με την γραμμή στην μέση ωσάν να διαγράφονται?

Banned...

Banned γιατί ρε παιδιά;
Ήταν τόσο σοβαρό το "παράπτωμα"ή κάποιες φορές είμαστε υπερβολικά "ευαίσθητοι";......:nounder:

Last edited by a moderator:
Χωρις avclub δεν μπορω.......... ουτε τσαμπο δεν θελωωωωωωωωωωωωω γιατι μου φευγουν τα χρηματα........ Τσαμπουκα ε!!!!!! ασε μην πω παλι κατι γιατι παλι μπαν θα παρω!!!!!!!!

Μην με ξανακουοτάρεις..Με τύπους που θέλουν να ''λευτερωσουν'' την Αγια Σοφιά ,παθαίνω αλλεργία..Ξηγηθήκαμε??

Αλήθεια τι κάνουν αραγε εκείνοι οι ''υπάλληλοι'' με 3 ,4 διαφορετικά nicks που εμπαιναν και εγραφαν απο κοινό λογαριασμό??Ειναι καλά??:flipout:

Banned γιατί ρε παιδιά;
Ήταν τόσο σοβαρό το "παράπτωμα"......:nounder:

Ναι είναι.

Ειρωνείες και διασυρμός της ΔΟ δεν παίζει, όπως δεν θα έπαιζε και για τον κάθε χρήστη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατι τόσος τσαμπουκάς?

Ναι είναι.

Ειρωνείες και διασυρμός της ΔΟ δεν παίζει, όπως δεν θα έπαιζε και για τον κάθε χρήστη.

Όπως το βλέπει ο καθένας...
Εμένα τέτοια σπουδή για ψιλοπράγματα (άποψή μου), είδικά σ´ένα θέμα με τίτλο "Γιατί τόσος τσαμπουκάς;" που ο Γιώργος το ξεκίνησε για πολύ συγκεκριμένους λόγους μου φαίνεται σαν επίδειξη δύναμης.
Όπως και νάχει όμως εσείς αποφασίζετε κι αν η κρίση σας είναι αυτή εγώ τι να πώ;

Mερικές φορές είναι τέτοιο το ύφος γραφής,που σε βγάζει από τα ρούχα σου(ειδικά αν υποκρύπτουν σκοπιμότητες),καταλαβαίνω και την ΔΟ,δεν γινόταν να μην πάρει θέση.

Παίδες, οι εποχές είναι δύσκολες ... όλοι είμαστε υπερβολικά πρεσσαρισμένοι από την αδυσώπητη καθημερινότητα και τα πρωτόγνωρα που βιώνουμε ...

Αν είναι και στα μέρη που μπαίνουμε για ψυχαγωγία να μαυρίζουν οι καρδιές μας, ιδιαίτερα για θέματα ήσσονος σημασίας όπως το τζάμπο, κλπ., καήκαμε ...

Η Διαχείριση έχει δύσκολο έργο και γενικά τα καταφέρνει πολύ καλά ... χρειάζεται όμως, -λόγω δύσκολων εποχών- και μία χαλαρότητα ....

Ας χαλαρώσουμε λοιπόν κι άς πάμε γι' άλλα πιό εποικοδομητικά και διασκεδαστικά...

Νομίζω ότι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε.

Ναι είναι.

Κωστή με τις ειρωνείες μελών προς άλλα μέλη τι γίνεται ???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατι τόσος τσαμπουκάς?

Κωστή με τις ειρωνείες μελών προς άλλα μέλη τι γίνεται ???

Ας... μονομαχησουν στα Ψηλα Αλωνια!

Μπορώ να σου απαντήσω, και ξέρω συγκεκριμένα τι και γιατί το ρωτάς
αλλά όχι εδώ Αντώνη...Ελπίζω να καταλαβαίνεις.

Μπορούμε να τα πούμε στις "άλλες" Κατηγορίες...

υγ: εχεις ένα ωραίο pm

Last edited:
Μπορώ να σου απαντήσω, και ξέρω συγκεκριμένα τι και γιατί το ρωτάς
αλλά όχι εδώ Αντώνη...Ελπίζω να καταλαβαίνεις.

Μπορούμε να τα πούμε στις "άλλες" Κατηγορίες...

υγ: εχεις ένα ωραίο pm

και εσύ έχεις ένα ωραίο pm... είδες που δεν ήξερες συγκεκριμένα τελικά ???? :flipout:

Thanks

Θα τα πουμε και το Σαββατο κατω απο ωραιες συνθηκες στην Avart ,Captain

Status
Not open for further replies.