Γιατι τόσος τσαμπουκάς?

Status
Not open for further replies.
Ε καλά η κριτική στα κόμματα δεν είναι και off topic...

Απο την στιγμή μάλιστα που ο κουκλος στο 99% των μηνυμάτων του, τα χώνει σε ένα συγκεκριμένο κόμμα....δημιουργείται το "ατέρμονο" του πράγματος...

Αν και ούτε αυτό με πειράζει ιδιαίτερα... Θα τα χώσει ο ένας στον άλλο, μετά θα βγει μια είδηση, θα προχωρήσει η κουβέντα....κ.ο.κ.

Εγώ πάντως μόνο περιστασιακά το παρακολουθώ το "Που πάει η χώρα" γι'αυτόν τον λόγο, κάθε φορά που το ανοίγω 9 στα 10 μηνύματα είναι χώσιμο/αντιχώσιμο κουκλου. Θαυμάζω το χρονο του (και όσων συνεχίζουν να του απαντάνε αεναως) αλλά το θρεντ έχει χάσει τη δυναμική του (και το ενδιαφέρον του). Εκεί έξω εν τω μεταξύ, όπως σωστά σημείωσε κάποιος, γίνεται χαμός. Κι εμείς ασχολούμαστε με την Αλέκα και το τι είπε για τον Αλέξη.

Πάντως αυτό με τα off topic σε μια κατηγορία εξ ορισμού off topic για την θεματολογία του forum, η οποία μάλιστα δεν φαίνεται σε όσους δεν είναι μέλη του forum, θα πρέπει να το κοιτάξτε λίγο. Τρείς κι ο κούκος θα μείνετε έτσι πως πάει.

Ε καλα βρε Δημητρη και εσυ οταν εισουν επικεφαλης της διαχειριστικης ομαδας παλιοτερα αναλογη υποδοχη ειχες επιφυλαξει για το νημα μαγειρικης που ειχα ανοιξει τοτε . Χαιρομαι που επαναπροδιοριζουμε ολοι λιγο πολυ την συμμετοχη μας σε μια παρεα.

Εννοειται οτι ειναι πολυ ενδιαφερον ενα νημα μαγειρικης..

Re: Απάντηση: Γιατι τόσος τσαμπουκάς?

Αν κάποια στιγμή η jazz είχε τόσο πολύ "κόσμο", είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι που ακούν Jazz θα το γύρναγαν σε κάτι που δεν έχει "κόσμο".

Έτσι είναι αυτά...
Πάντα κάποιοι αρέσκονται να είναι "η μειοψηφία της μειοψηφίας" για να μπορούν να σου κουνούν το δάκτυλο και να υψώνουν το φρύδι με κάθε ευκαιρία.
Συμβαίνει και στον κινηματογράφο.

Και που να δείς πόσο ενδιαφέρον ήταν που κόβονταν παρουσιάσεις για ταινίες και φέρνονταν στα ''μέτρα'' ,ορισμένων ,απλά για να έχουν ίδια ''μορφή'' και ''μέγεθος''...Μιλάμε για μέγκλα..

Να γράψω και εγώ με αφορμή αυτό το περιβόητο κλείδωμα λίγες σκέψεις μου.

Μου προκαλεί πάντοτε εντύπωση και μία κάπως άσχημη αίσθηση (όχι μόνο σε αυτό το φόρουμ αλλά και σε άλλα) το κλείδωμα νημάτων για οφτοπικ μηνύματα όταν εξαρχής το νήμα είναι "οφτοπικ". Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν βωμολοχίες, προσβολές ή ότι άλλο ανάλογο γιατί να μην αφεθεί μία συζήτηση να "ταξιδέψει"? Τζαμπο->Στανίση->σκυλάδικα->ουίσκι->άνθρωποι που συχνάζουν σε σκυλάδικα->... Εγώ την έβρισκα μια χαρά την διαδρομή. Όταν βρισκόμαστε σε μια φιλική συζήτηση πάντοτε είναι αυστηρό το θέμα συζήτησης? Σίγουρα όχι και αυτή είναι και η γοητεία του ανθρώπινου νου και της επικοινωνίας. Το να "ταξιδεύει" χωρίς να ξέρει που θα καταλήξει. Σε ένα νήμα ενός ενισχυτή κάποιος να αναφέρει τον πόνο του για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ είναι σίγουρα άσχετο αλλά σε ένα νήμα για μια διαφήμιση με πρωταγωνίστρια την Στανίση το να πάει το νήμα όπου είχε πάει εμένα δεν μου φαινόταν άσχημο. Το αντίθετο.

Αλλά προσωπικά χειρότερο από το κλείδωμα θεωρώ την ολική διαγραφή (και μάλιστα χωρίς κάποια ενημέρωση) δημοσιεύσεων λόγω οφτοπικ. Εξ όσων είδα δεν έγινε στο νήμα της Στανίση αλλά έχει συμβεί στο φόρουμ. Από την στιγμή που δεν υπάρχει, όπως ανάφερα και πριν, βωμολοχία κλπ το να κάθεται κάποιος να συντάσσει ένα μήνυμα για 5-10-15 λεπτά να εκφράζει τις σκέψεις/απόψεις/ιδέες του δομημένα με σαφήνεια και αυτό να πάει στον κάλαθο αχρήστων του σέρβερ γιατί θεωρήθηκε οφτοπικ το θεωρώ μάλλον αγενές έως και προσβλητικό. Μία φράση "παρακαλώ ας μείνουμε στο θέμα μας" είναι σαφώς πιο αποδοτική από την διαγραφή. Ήμουν διαχειριστής πριν χρόνια σε άλλο φόρουμ και δεν είχα διαγράψει ποτέ μήνυμα. Μόνο κάποιες κακές λέξεις.

Άλλωστε, θέματα συζήτησης με συγκεκριμένο αποκλειστικά θέμα γίνονται συνήθως σε συνέδρια και σεμινάρια. Σε μια δημόσια συζήτηση φυσικά είναι απαραίτητο να υπάρχει κατηγοριοποίηση και έλεγχος αλλά από την άλλη αν ξεφεύγει κάτι (σε μία γενική συζήτηση) θεωρώ ότι καλό θα είναι να αφήνεται να προχωρήσει. Με αφορμή μία σκέψη κάποιου λίγο έξω από το κυρίως θέμα μπορεί να παραχθεί μία άλλη σκέψη σε ένα άλλο μυαλό η οποία να δημιουργήσει μία απάντηση από την οποία θα κερδίσουν όλοι. Και το κέρδος μπορεί να είναι π.χ. μία γνώση, μία αναπόληση ή κάτι άλλο. Κάτι το οποίο δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ σε ένα κλειδωμένο θέμα ή σε ένα ποστ που διαγράφηκε ως οφτοπικ.

Συγγνώμη για το οφτόπικ στο οφτόπικ του οφτόπικ. :D

Ε καλα βρε Δημητρη και εσυ οταν εισουν επικεφαλης της διαχειριστικης ομαδας παλιοτερα αναλογη υποδοχη ειχες επιφυλαξει για το νημα μαγειρικης που ειχα ανοιξει τοτε . Χαιρομαι που επαναπροδιοριζουμε ολοι λιγο πολυ την συμμετοχη μας σε μια παρεα.

Δεν επαναπροσδιοριζω τίποτα και δεν είμαστε παρέα. Απλώς δεν χρειάζεται να συγχρωτιζόμαστε. Ευχαριστώ.

Δεν είναι τίποτα.

Απλά καμιά φορά θέλει καθαριότητα γιατί μπορεί να πιάσει κάποιος σκουλίκια από τη μπόχα...

Last edited:
Νομίζω ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Magellan όπως και οι υπόλοιποι διαχειριστές κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους αφού πάντοτε εποπτεύουν ώστε να εφαρμόζονται οι κανονισμοί και γενικά βοηθούν το AVclub να κρατάει ένα αρκετά καλό επίπεδο. Προσωπικά θα τους πω ένα μπράβο και πιστεύω ότι οι περισσότεροι εδώ που ασχολούνται καθημερινά με το forum γιατί τους αρέσει, πρέπει να κάνουν το ίδιο. Τώρα αν μια στο τόσο κάποιος δεν συμφωνεί με κάτι που έκανε ένας διαχειριστής..... εεε ας του στείλει pm και ας το συζητήσουν μεταξύ τους. Νομίζω ότι είναι περιττό να δημοσιοποιείται.

Συμφωνώ οτι οι περισσότεροιο διαχειριστές κάνουν καλά την δουλειά τους... Αλλά, το "όλοι", είναι πολύ διπλωματικό και κάποιοι μπορεί να έχουν ενστάσεις. Γιατί, αν μη τι άλλο, ίσως αδικεί αυτούς που πραγματικά κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους, με ανοιχτό μυαλό, αμεροληψία και ισοτιμία προς όλους και όλα. Ευτυχώς, υπάρχουν τα γραπτά στα διάφορα threads στα οποία μπορεί κανείς πάντα να ανατρέχει προκειμένου να σχηματίσει προσωπική άποψη ή για να επικαλεστεί ώς αποδείξεις... Και η συντριπτική πλειονότητα των avclubistas έχει συγκροτημένες και άποψη και κρίση...

Δηλαδή ένα νήμα που είχε τίτλο "στα μπούτια, στα μπούτια" ... ξέφυγε οφτοπικ;;;!!!

Και που πήγε;;;;

:flipout: :flipout:

Φιλαράκια μου, το γέλιο είναι πράγμα καλό και η μίρλα κακό.
Διαδικτυακή παρεούλα μου, σε όλα τα θέματα που γίνεται ότι γίνεται τώρα, κάποιοι συγκεκριμένοι έχουν την μία (μη συγκεκριμένη) άποψη και κάποιοι άλλοι την αντίθετη (και αυτή μη συγκεκριμένη)
Δάσκαλοί και μαθητές μου, ενώστε δυνάμεις και ξεχάστε τα διοικητικά και άλλα σιχαμερά. Εκπληρώστε το λόγο της συμμετοχής σας στο φόρουμ (ή get a room...)

Σου φάνηκε αστείο?

Πολύ!!!

Γιατί, εσένα δεν σου φαίνεται αστείο ότι ... ξέφυγε το νήμα "στα μπούτια, στα μπούτια";;;;

Δηλαδή, δεν σου φαίνεται ούτε τόσα δα λιγουλάκι αστείο;;;

Αλήθεια, για να μην ξεφύγει το παρόν νήμα ... πρέπει να μιλάμε με τσαμπουκά;;;;

:flipout:

(Πάντως γενικά: χαβαλές ίσον υγεία!)

Last edited:
Απάντηση: Re: Γιατι τόσος τσαμπουκάς?

Πολύ!!!

Γιατί, εσένα δεν σου φαίνεται αστείο ότι ... ξέφυγε το νήμα "στα μπούτια, στα μπούτια";;;;

Δηλαδή, δεν σου φαίνεται ούτε τόσα δα λιγουλάκι αστείο;;;

Αλήθεια, για να μην ξεφύγει το παρόν νήμα ... πρέπει να μιλάμε με τσαμπουκά;;;;

:flipout:

(Πάντως γενικά: χαβαλές ίσον υγεία!)
Σσσσσσσ σσσσσσσ για σεναν αποφασιζομεν 5 ημερας για ντουζ εις τας παραλιας του avclub:flipout::BDGBGDB55::7SFGSFG:

Status
Not open for further replies.