Ε καλά η κριτική στα κόμματα δεν είναι και off topic...
Απο την στιγμή μάλιστα που ο κουκλος στο 99% των μηνυμάτων του, τα χώνει σε ένα συγκεκριμένο κόμμα....δημιουργείται το "ατέρμονο" του πράγματος...
Αν και ούτε αυτό με πειράζει ιδιαίτερα... Θα τα χώσει ο ένας στον άλλο, μετά θα βγει μια είδηση, θα προχωρήσει η κουβέντα....κ.ο.κ.
Πάντως αυτό με τα off topic σε μια κατηγορία εξ ορισμού off topic για την θεματολογία του forum, η οποία μάλιστα δεν φαίνεται σε όσους δεν είναι μέλη του forum, θα πρέπει να το κοιτάξτε λίγο. Τρείς κι ο κούκος θα μείνετε έτσι πως πάει.
Αν κάποια στιγμή η jazz είχε τόσο πολύ "κόσμο", είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι που ακούν Jazz θα το γύρναγαν σε κάτι που δεν έχει "κόσμο".
Ε καλα βρε Δημητρη και εσυ οταν εισουν επικεφαλης της διαχειριστικης ομαδας παλιοτερα αναλογη υποδοχη ειχες επιφυλαξει για το νημα μαγειρικης που ειχα ανοιξει τοτε . Χαιρομαι που επαναπροδιοριζουμε ολοι λιγο πολυ την συμμετοχη μας σε μια παρεα.
Νομίζω ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Magellan όπως και οι υπόλοιποι διαχειριστές κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους αφού πάντοτε εποπτεύουν ώστε να εφαρμόζονται οι κανονισμοί και γενικά βοηθούν το AVclub να κρατάει ένα αρκετά καλό επίπεδο. Προσωπικά θα τους πω ένα μπράβο και πιστεύω ότι οι περισσότεροι εδώ που ασχολούνται καθημερινά με το forum γιατί τους αρέσει, πρέπει να κάνουν το ίδιο. Τώρα αν μια στο τόσο κάποιος δεν συμφωνεί με κάτι που έκανε ένας διαχειριστής..... εεε ας του στείλει pm και ας το συζητήσουν μεταξύ τους. Νομίζω ότι είναι περιττό να δημοσιοποιείται.
Καλο πασχα βρε............................Εμένα πάντως ώρες-ωρες λερώνεται το πληκτρολόγιο..Απο κάπου μακριά έρχεται μιά ρουφιανόγλιτσα.
Σου φάνηκε αστείο?
Σσσσσσσ σσσσσσσ για σεναν αποφασιζομεν 5 ημερας για ντουζ εις τας παραλιας του avclubΠολύ!!!
Γιατί, εσένα δεν σου φαίνεται αστείο ότι ... ξέφυγε το νήμα "στα μπούτια, στα μπούτια";;;;
Δηλαδή, δεν σου φαίνεται ούτε τόσα δα λιγουλάκι αστείο;;;
Αλήθεια, για να μην ξεφύγει το παρόν νήμα ... πρέπει να μιλάμε με τσαμπουκά;;;;
(Πάντως γενικά: χαβαλές ίσον υγεία!)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.