ΓΙΑΤΙ?

georget

Supreme Member
31 March 2007
3,111
Λευκωσία
Γιατι ακομα δεν εχω προχωρησει σε αγορα:

1. Δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα προς το παρων.
2. Περιμενω για καλυτερες τιμες.
3. Περιμενω για καλυτερα, νεα μοντελλα.
4. Δεν μπορω να αποφασισω Plasma η Lcd.
5. Η δραματικη πτωση των τιμων.
6. Εχω ειδη προβη σε αγορα.

Εγω ειμαι στο 5 και στο 2, εσεις?-bye-

Last edited:
Εγώ δεν ανήκω σε καμιά από τις παραπάνω . Απλά αν είναι να δώσω 2000 - 3000 χιλιάρικα για τηλεόραση , αλλάζω προβολέα αφού ουσιαστικά βλέπω μόνο ταινίες . προς το παρών τηλεόραση βλέπω όταν βλέπω σε μια 29 Philips 12ετίας . Αν μου χαλάσει βλέπουμε.

Re: Απάντηση: ΓΙΑΤΙ?

-Eχω προβει σε αγορα τηλεορασεων
-Προβαινω σε αγορα τηλεορασης
-Θα προβω σε αγορα τηλεορασεων

Για εμενα ισχυουν και τα τρια ταυτοχρονα.-bye-

Για μένα ισχύει το 3.
Η πλειοψηφία των τηλεοράσεων που είδα δεν με έπεισαν.Αυτές που με έπεισαν κόστιζαν δυσανάλογα πολλά Ευρώ..

Εγώ φυσικά θα ψηφίσω 3...:slapface:
και θα μείνω με τα 3 !!!!:BDGBGDB55:

Υ.γ Φίλε Rivers με το καλό να σου' ρθει.. αλλά μόλις την δείς να το μετανιώσεις, να την επιστρέψεις, να σου επιστρέψουν πλήρως όλο το ποσό και να μας ξανάρθεις στο club των αναποφάσιστων...
Σαν δεν ντρέπεσαι λίγο που πήρες τηλεόραση...α να χαθείς απο δω!:flipout: :flipout: :flipout:

Εγω ημουνα στο 3 αλλα εδω και καιρο μετακομισα εξαιτιας του 5 , στο 2 και το μονο που μενει ειναι να ολοκληρωθει το χρονοδιαγραμα που εχω θεσει... ο δεκεμβριος. Εχω βρει μεταξυ των 2 που ΘΑ διαλεξω , απλα δεν υπαρχει λογος να το πληρωσω καραβισιο σαν νεο μοντελο ειτε αυτο που βγηκε ,ειτε αυτο που θα ρθει το σεπτεμβριο.

Και εγω εχω θεσει τον Δεκεμβριο, αλλα δεν εχω ακομα καταληξει καπου, το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι 50''+:cool:

το 3 + να φτιαξει λιγο και η ποιοτητα του τηλεοπτικου σηματος

same here....6,7

Δεν με ενδιαφέρει το PAL, βλέπω ελάχιστα τηλεόραση. Αν και πλεον δεν εχω δει τηλεόραση που να είναι κακή στο tuner.

Δεν έχω δει ακόμα LCD που να είναι έστω και μέτρια σε HD (ακόμα και DVD)

Ξερω οτι σκεπτόμενος με βάση το 2,3 και 5 θα περιμένω για πάντα!

Ξέρω οτι η τηλεόραση σπίτι μου και με τις ρυθμίσεις που θέλω θα παίξει πολύ καλύτερα.

Δεν έχω δει ακόμα LCD που να είναι έστω και μέτρια σε HD (ακόμα και DVD)

Αν περιμενεις να δεις LCD που να παιζει καλα στον Κωτσοβολο μαλλον θα περιμενεις πολυ καιρο ακομα.-bye-

Παντως τα ιδια ελεγε και ενα μελος που λεγεται Merlinski στο AVforums:

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=516919

Και μετα απο ενα μηνα πηρε μια Toshiba 42X3030 και τωρα λεει τι ωραια που δειχνει:

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=526498

2 και 3. Περιμένω, περιμένω περιμένω...Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς βέβαια. Σεπτέμβρης-Οκτώβρης είναι το το deadline. Βαρέθηκα...