ΓΙΑΤΙ?

Εγώ δεν ξέρω αν η 42άρα που θέλω είναι κατάλληλη για το σπίτι που θα μετακομίσω τον Οκτώβρη...

Για ψιλομεγαλούτσικη την κόβω....

Αν περιμενεις να δεις LCD που να παιζει καλα στον Κωτσοβολο μαλλον θα περιμενεις πολυ καιρο ακομα.-bye-

Παντως τα ιδια ελεγε και ενα μελος που λεγεται Merlinski στο AVforums:

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=516919

Και μετα απο ενα μηνα πηρε μια Toshiba 42X3030 και τωρα λεει τι ωραια που δειχνει:

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=526498

Δεν με κατάλαβες! εννοώ ότι όλες δείχνουν άνω του "καλού".

μου αρέσει πολύ το θέμα που άνοιξες φίλτατε georget...

εγώ στο 3....

Εσυ θα παρεις μαζι με μενα τηλεοραση.Αυτη που θα παρει το βραβειο EISA φετος.Δεν εχει κυκλοφορησει ακομα.Θα εχει τη μαγευτικη ονομασια AURA θα εχει ενα νεο συστημα επεξεργασιας εικονας που θα λεγετε Perfect pixel engine και αντικαθιστα ενα πολυ πετυχημενο παρομοιο συστημα.Θα εχει και λαμπες-οχι φθοριου-για να φτιαχνει ατμοσφαιρα:grinning-smiley-043.Νασο εχω λαυρακι απο οτι καταλαβες ,ια παρε κανα τηλεφωνο.-bye-

Εσυ θα παρεις μαζι με μενα τηλεοραση.Αυτη που θα παρει το βραβειο EISA φετος.Δεν εχει κυκλοφορησει ακομα.Θα εχει τη μαγευτικη ονομασια AURA θα εχει ενα νεο συστημα επεξεργασιας εικονας που θα λεγετε Perfect pixel engine και αντικαθιστα ενα πολυ πετυχημενο παρομοιο συστημα.Θα εχει και λαμπες-οχι φθοριου-για να φτιαχνει ατμοσφαιρα:grinning-smiley-043.Νασο εχω λαυρακι απο οτι καταλαβες ,ια παρε κανα τηλεφωνο.-bye-

Ενδιαφέρον.......:grandpa:

Γειά σου Σταύρο άρχοντα-bye- .....

πολύ σωστά....τότε όμως δεν θα πάρω...γιατί θα ισχύει το 2....

αφού ρε Σταύρο θάναι πανάκριβη....

"φωτιά και λαύρα" είναι το κόστος των κορυφαίων Philips....:rifle:

τα ξέρεις....

Re: Απάντηση: ΓΙΑΤΙ?

7. Επειδή θέλω προβολέα...

Έχω ήδη πάρει την 40Χ2000, αλλά τώρα είμαι εδώ .........:AFADF0:

Μετά από 6 μήνες οι 40" μου φαίνονται ίδιες με τις 29" που είχα....

Όποιος κατά κύριο λόγο βλέπει ταινίες και αγοράζει LCD,
I am sorry but .......... και 56" να πάρει είναι λίγες οι ρημάδες.....

Που θα μου πάει όμως θα το πάρω το προβόλι :BDGBDGB53:

Δεν ειναι ιδεα ....ειναι μια πραγματικοτητα .. Αν θες να βλεπεις DVD και να ζεις τον ....δικο σου μυθο ,ο συνδιασμος προβολεα , συνοδεια με ενα εργαλειο που μπορει να αναπαραγει ηχο αναλογων προσοντων, δεν εχει αντιπαλο .
Απλα θελει χωρο και καποιους μικροσυμβιβασμους .
Αντι πχ να παρεις μια LCD η plasma 50+ ιντσες που εχει μια περιουσια ,σπας το ποσο και παιρνεις και τιβι (για να βλεπει η κυρα τη βερα και το η τα μικρα το μπομπ το σφουγγαρακη ) και προβολι και βαζεις και στην ακρη για το ηχοσυτημα . Στις περισοτερες περιπτωσεις δε ,τα παιρνεις ολα πακετο.