ΓΙΑΤΙ??

nikoskaz

Senior Member
9 November 2008
351
Μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα, δεν μπορω να ριπαρω καποια cd , ευτυχως 3 μεχρι τωρα μονο ,αλλα ουτε κ ακουγονται στο λαπτοπ μου ενω παιζουν στο blue ray panasonic 60! Δοκιμασα ολα τα προγραμματα που εχω , media monkey , jriver, windows media player, τιποτα! τελικα ακουγονται σε αλλον υπολογιστη στη δουλεια κ τα γραφω εκει τελικα με windows ομως ! Αρα φταιει το λαπτοπ? ολοκαινουργiο ειναι toshiba L-505!

Μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα, δεν μπορω να ριπαρω καποια cd , ευτυχως 3 μεχρι τωρα μονο ,αλλα ουτε κ ακουγονται στο λαπτοπ μου ενω παιζουν στο blue ray panasonic 60! Δοκιμασα ολα τα προγραμματα που εχω , media monkey , jriver, windows media player, τιποτα! τελικα ακουγονται σε αλλον υπολογιστη στη δουλεια κ τα γραφω εκει τελικα με windows ομως ! Αρα φταιει το λαπτοπ? ολοκαινουργiο ειναι toshiba L-505!

προφανως "ιδιοτροπο" drive στο laptop.

παιζουν πολλα ρολο:
-ποιοτητα δισκου cd
-ταχυτητα εγγραφης
-προγραμμα εγγραφης

Να το παω στο μαγαζι που το πηρα λετε?

δεν νομιζω να βγαλεις ακρη.
τι θα τους πεις?δεν μου παιζει κατι γραμμενα που εχω?
θα ριξει μεσα ενα εταιριας,θα παιξει και θα σου πει οτι ειναι οκ....:drummer:

Μιλάμε για CD-R ή πρέσας;

Γιατί αν μιλάμε για πρέσας μπορεί να έχουν copy protection, το οποίο κάνει αδύνατη την αναπαραγωγή από κάποια drives.

Γιατί αν μιλάμε για πρέσας μπορεί να έχουν copy protection, το οποίο κάνει αδύνατη την αναπαραγωγή από κάποια drives.

Δυστυχώς ισχύει το παραπάνω, ρίξε μια ματιά στο εξώφυλλο του CD και δες εάν γράφει για κάποιο copy protection.

Δυστυχώς ισχύει το παραπάνω, ρίξε μια ματιά στο εξώφυλλο του CD και δες εάν γράφει για κάποιο copy protection.

νομιζω οτι τα cdακια που αναφερει,ειναι αντιγραφα ασφαλειας

εφοσον λες οτι δεν μπορεις ουτε να τα ακουσεις.το προβλημα δεν ειναι στο ripping.....τα cd ειναι γνησια η κοπιες?εχεις δοκιμασει να ακουσεις αλλο cd ιδιας εταιριας?

Παιδια τα cd ειναι κανονικα αγορασμενα απο αμαζον , το θεμα ειναι οτι δεν ακουγονται σωστα (πολλα παρασιτα , σα να κανει νερα ο ηχος ) κ οταν τα ριπαρω μετα απο 3-4 ωρες ( τοσο πηρε η διαδικασια) παλι ακουγονται με τα παρασιτα που σας λεω! Σε αλλον υπολογιστη τελικα ακουγονται κανονικα οσο μπορω να καταλαβω γιατι τα ακουσα απο φτηνιαρικα ακουστικα που εχω στη δουλεια κ καταφερα εκει τελικα να τα ριπαρω κιολας με windows media player!

Παιδια τα cd ειναι κανονικα αγορασμενα απο αμαζον , το θεμα ειναι οτι δεν ακουγονται σωστα (πολλα παρασιτα , σα να κανει νερα ο ηχος ) κ οταν τα ριπαρω μετα απο 3-4 ωρες ( τοσο πηρε η διαδικασια) παλι ακουγονται με τα παρασιτα που σας λεω! Σε αλλον υπολογιστη τελικα ακουγονται κανονικα οσο μπορω να καταλαβω γιατι τα ακουσα απο φτηνιαρικα ακουστικα που εχω στη δουλεια κ καταφερα εκει τελικα να τα ριπαρω κιολας με windows media player!

μαλλον ειναι θεμα προστασιας των cd.
κανε μια αγορα του anydvd και δοκιμασε παλι..

Και επιπλεον μακροσκοπικα δεν φαινεται να εχει καποια χαρακια η φθορα γενικοτερα η επιφανεια τους!

Θα το κοιταξω αν φταιει αυτο ! Παντως εσεις λετε οτι δεν φταιει το DVD/CD Drive του laptop ε?

Υπάρχουν cdrom drives που διαβάζουν καλύτερα ή χειρότερα τα ‛προστατευμένα’ cd. Αλλά γενικά δε θυμάμαι κάποιο drive που να κάνει δουλειά σε κάθε περίπτωση.