Γιατρέ μας, χρόνια πολλά!

Πάντα άξιος και γερός.... Χρόνια πολλά σε εσένα και λίγα στην ομάδα σου !!!

...ρε Αντώνη, αφού ξέρω ότι δεν το εννοείς, θέλεις τώρα να τον κάνεις κόκκινο πανί:FSGSFGS4:

Οι καλύτερες ευχές όλου του κόσμου να γίνουν η καθημερινότητα σου doc....

είσαι άνθρωπος κόσμημα!!:worshippy: (αν και γαύρος)

να σε χαιρόμαστε κι εμείς αλλά κι όσοι σ' αγαπάνε...

Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα μίστερ, με υγεία και χαρά για εσένα και την φαμίλια σου...:ernaehrung004:

Χρόνια πολλά Σπυράκο.
Με υγεία πάνω από όλα, ευτυχία, ψυχική ισορροπία, μπούκικη επιτυχία, κόκκινους τελικούς, κούπες, μουσικές, φιέστες, γέλια, υπομονές.
Και τώρα που ο Μουκ. ''έκλεισε'' ,άνοιξε επιτέλους ο δρόμος να γίνουμε συγγενείς.
Θείε μου.

Φίλε Σπύρο, Χρόνια Πολλά :ernaehrung004: και Καλά…πάντα με υγεία…τα υπόλοιπα τι να λέμε…(Πρωταθλήματα, Champion’s League κλπ ) :award::award::award: :ADFADF1::ADFADF1:

Σπύρο Χρόνια πολλά . Σημαδιακή ημερομηνία . Οπως μόλις άκουσα στο ραδιόφωνο , σήμερα έχει γενέθλια και η Αννα Βίσση . :flipout:
Ο,τι επιθυμείς για την επόμενη χρονιά .

Ε, τότε να μας ζήσουν και οι δύο !!!!!:flipout::firstprize:

Τα χρόνια του Αβραάμ και τα αγαθά του Ισαάκ (copyright Νίκος Ρίζος)!!!!!!!!!!!:ernaehrung004::ernaehrung004:

Χρόνια ΚΑΛΑ και ΠΟΛΛΑ ντόκτορ, να σε χαίρονται οι δικοί σου, και 'μεις.......(και 'μεις δικοί σου είμαστε.....:Banane0::Banane0:)

Χρόνια πολλά Γιατρέ και ότι επιθυμείς. Ευτυχισμένος και να σε χαίρονται οι δικοί σου.
Για τον Ολυμπιακό, ελπίζω να μας κρύβει και άλλες εκπλήξεις για αυτή την σεζόν!

Σπύρο Χρόνια πολλά . Σημαδιακή ημερομηνία . Οπως μόλις άκουσα στο ραδιόφωνο , σήμερα έχει γενέθλια και η Αννα Βίσση . :flipout:
Ενημερωμένο σε βλέπω Δημήτρη μου . Και πόσο γίνετε αν επιτρέπετε?:flipout:

Καλά έχει και η Αννα γενέθλια??:eek::eek:
Μά έχουν ημερομηνία γεννήσεως οι ´Μύθοι´??:flipout::flipout:

Καλά έχει και η Αννα γενέθλια??:eek::eek:
Μά έχουν ημερομηνία γεννήσεως οι ´Μύθοι´??:flipout::flipout:

Δυστυχώς Σπυράκο :grandpa:
Ασε που και εσύ "Μύθος" είσαι πλέον εδώ μέσα:flipout::flipout::firstprize:

(το '57 η Αννα, το '58 η Μαντόνα κλπ..)