Gibertini OP 150 vs Mabo Alumin Polar180

Εγώ αν και έχω βάλει στο μάτι το τρίμετρο για κινητό, πιστεύω πως είναι υπερβολικά τα χρήματα που ζητάνε για ένα κομμάτι πλαστικό όσο ποιοτικό και νά 'ναι. Θα μου πεις περιορισμένη παραγωγή, τα γούστα πληρώνονται και τα σχετικά... Και πάλι πολλά είναι...
Επιεικώς "τσιμπημένες" οι τιμές... Ειδικά αν συγκριθούν και με του εξωτερικού...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Gilbertini OP 150 vs MABO Alumin Polar 180

Εγώ αν και έχω βάλει στο μάτι το τρίμετρο για κινητό, πιστεύω πως είναι υπερβολικά τα χρήματα που ζητάνε για ένα κομμάτι πλαστικό όσο ποιοτικό και νά 'ναι. Θα μου πεις περιορισμένη παραγωγή, τα γούστα πληρώνονται και τα σχετικά... Και πάλι πολλά είναι...

Ψάξε για μεταχειρισμένο. Aν μπορέσω ποτέ να ανέβω κατηγορία, θα ψάξω για μεταχειρισμένο. Αν μου φτάναν τα λεφτά... :D

Απάντηση: Gilbertini OP 150 vs MABO Alumin Polar 180

Ξερουμε αν ερχεται το ΜΑΒΟ 1.80 με πολαρ ή χωρις ? Ή ειναι κατι που παει ξεχωριστα (οπως σε ολα τα πιατα) ?

Re: Gilbertini OP 150 vs MABO Alumin Polar 180

To MABO δεν νομιζω να διαθετει feedhorn και η λειτουργια του στην καλυτερη των περιπτώσεων μας δινει 44,1db.Δηλαδη εχουμε ένα κατοπτρο που λειτουργει ως 1,70.

Οκ. 1,72 είναι η οριζόντια διάμετρος, οπότε ...
Παναγιώτη, εσύ που το αγόρασες τότε, θυμάσαι αν πήγαινε ξεχωριστά το πολαρ ;

Αν θυμάμαι καλά πουλιέται είτε με Az/El βάση είτε με Polar. Εμένα ήρθε μόνο με polar.

Βγαίνει σε δύο εκδόσεις, σταθερό ή με polar mount..

Πιαδια καλησπερα.για περιοχη θασσαλονικη και λυψη THOR-0,8W και ASTRA 4A-4,8E με πιο απο τα 2 κατοπρα θα βγαζω τις περισοτερες συχνοτητες?