Γινεται να κανεις upscalling με htpc??

Οι περισσότερες απορίες σου θα είχαν λυθει αν είχες διαβάσει προσεχτικά τους οδηγούς. Επίσης προσπάθησε να τους ακολουθήσεις πιστά
Τέλος κάνε τον κόπο να διαβάσεις παλιότερα θέματα στην κατηγορία που υπάρχουν ηδη αυτές οι απαντήσεις. Αν και πάλι δεν βγάλεις άκρη εδώ είμαστε εμείς

μα τους οδηγους τους εχω διαβασει τελειως προσεχτικα...Μηπως μπορει καποιος τουλαχιστον να μου πει γιατι χανονται οι ρυθμισεις του dscaller ως video k audio codec??k register κανω κ manual save..τα αλλα θα τα βρω μόνος μου..Το προβλημα του ηχου το ελυσα..Δεν επρεπε να κανω ενα βημα απο τον οδηγο...

μα τους οδηγους τους εχω διαβασει τελειως προσεχτικα...Μηπως μπορει καποιος τουλαχιστον να μου πει γιατι χανονται οι ρυθμισεις του dscaller ως video k audio codec??k register κανω κ manual save..τα αλλα θα τα βρω μόνος μου..Το προβλημα του ηχου το ελυσα..Δεν επρεπε να κανω ενα βημα απο τον οδηγο...

Υποψιάζομαι ότι αυτή είναι η απάντηση στο πρόβλημά σου.

Φιλε Εκι κι εγω ειχα αυτο το θεμα με τις ρυθμισεις αλλα τελικα πρεπει να τσεκαρεις οταν εχεις ηδη φορτωσει το αρχειο στον ΖΟΟΜ.
πας δεξι κλικ>>>filter properties και τσεκαρεις αυτα που ηδη εχεις φτιαξει.Θα δεις οτι ειναι αυτα ακριβως που εχεις βαλει πριν.Το αντιθετο θα δεις αν ανοιξεις τον ΖΟΟΜ χωρις φορτωμενο αρχειο ολα τα settings ειναι σε default κατασταση το γιατι ακομα δε το ξερω κι εγω αλλα δε μας πολυνοιαζει στο κατω κατω.
Παμε γερα

εγω για να λυσω το προβλημα που δεν τα αποθηκευει εκανα ενα export και τρεχω το αρχειακι πριν ανοιξω τον zoom..Οσο αφορα τον ηχο το προβλημα ηταν με το spdif..το απενεργοποιησα και τωρα οκ..Για πειτε μου κατι αλλο γιατι θα τρελαθω με το 16:9..Τους πιρατες της καραιβικης 2 τους εχει δει κανεις??Σε 16:9 δεν ειναι??Σε ολη την οθονη δεν θα επρεπε να παιζει??Γιατι εμενα μου βγαζει μπαρες..

εγω για να λυσω το προβλημα που δεν τα αποθηκευει εκανα ενα export και τρεχω το αρχειακι πριν ανοιξω τον zoom..Οσο αφορα τον ηχο το προβλημα ηταν με το spdif..το απενεργοποιησα και τωρα οκ..Για πειτε μου κατι αλλο γιατι θα τρελαθω με το 16:9..Τους πιρατες της καραιβικης 2 τους εχει δει κανεις??Σε 16:9 δεν ειναι??Σε ολη την οθονη δεν θα επρεπε να παιζει??Γιατι εμενα μου βγαζει μπαρες..

αμα εχει μπαρες πανω κατω φυσιολογικο ειναι...η ταινια ειναι γυρισμενη σε aspect ratio (φορματ) 2.35:1 ενω η οθονη σου φυσιολογικα ειναι 16:9

ναι τελικα δεν ειναι 16:9..Τελικα τα εφτιαξα ολα και καταφερα να δω αλλα η ποιοτητα ηταν ακριβως η ιδια με αυτη απο το κλασικο dvd συνδεδεμενο με scart