Γιωργος Λυμπεροπουλος

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
22,006
ρε σεις εχει να κανει login απο 27/04/2009....καλο παιδι και Αεκτζης εχει κανεις νεα του?

Δουλευε αν θυμαμαι καλα στο Βελγιο και ηταν να ερθει για παντα Ελλαδα

Αναρωτιόμασταν και με τα υπόλοιπα παιδιά στα ΑΕΚτζήδικα. Δεν έχει κανείς στοιχεία επικοινωνίας.

Ελπίζω απλά να μην έχει πρόσβαση λόγω μετακόμισης.

Last edited:
ρε σεις εχει να κανει login απο 27/04/2009....καλο παιδι και Αεκτζης εχει κανεις νεα του?

Δουλευε αν θυμαμαι καλα στο Βελγιο και ηταν να ερθει για παντα Ελλαδα

Ο Γιώργος επρόκειτο να έρθει Ελλάδα Μάϊο για μόνιμη εγκατάσταση.Eιχαμε ανταλλάξει ευχές με πιμι στη γιορτή του.
Προφανώς τρέχει ακόμα .
Πιστεύω οτι στό μάτς τής Πρεμιέρας ,όποτε γίνει αυτή θά κάνει login.:flipout::flipout::grinning-smiley-043

και τότε κούνια που σας κούναγε φίλοι γαύροι

θα γίνει της ΑΕΚ ! :BDGBGDB55:

υ.γ ελπίζω κι εγώ να επιστρέψει σύντομα στην παρέα μας ο Γιώργης... τον βλέπω πάντως να έρχεται παρέα με τους επενδυτές ..:flipout::flipout:

εδώ είναι το αστέρι, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη.

και όντως είναι στο τρέξιμο, εγώ πάντως πιο συχνά τον έβλεπα όταν ήταν στο Βέλγιο :flipout:

θα τον ενημερώσω ότι αναζητείται μέσω ΕΕΣ -bye-

Ναμαι και εγωωωω!

Νασαστε καλα ολοι σας για τις ευχες και τις μαντεψιες σας...ακου εκει επενδυτης....αν και αν τα χα να ειστε σιγουροι οτι δεν θα ημουν σαν καποιους αλλους ...νιαου

Ειμαι στο τρεξιμο απο τοτε που επαναπατριστικα :BDGBGDB55:

απο τελη Ιουνιου σημερα μολις ειχα "επαγγελματικο" ADSL και να μαι...

Απο το γραφειο δεν μπορουσα να μπω με την ρουφιανα την τεχνολογια και δεν ειμαι φαν των ιντερνετ καφε.

Αυριο παω για διαρκειας στην ΑΕΚΑΡΑ μου στην 11 αν βρω αυτα που θελω αλλιως 10-8 και Παρασκευη στο καπακι διακοπες εως τελος Αυγουστου. Σπυρο ειναι αληθεια δεν θα ειμαι στο ΟΑΚΑ 23/8....

Παιδες πρεπει να βρεθουμε για καφε να γνωριστουμε και απο κοντα.-bye-

Last edited:
Γιώργο, να κανονίσουμε μπρέ μετά τις διακοπές που θα έχετε μπεί και εσείς σε ομίλους, να βρεθούμε για εκείνο τον καφέ!!

Καλώς τον Γιώργαρο ........

καφέ μετά τις διακοπές βρε......

Καλώς τον κι ας άργησε.

Καλώς μας ξαναήρθες Γιώργη και ελπίζω να μείνεις μαζί μας. (όχι τίποτα αλλά οι γαύροι έχουν αποθρασυνθεί τελευταία :aetsch:)