Γκαλοπ για γραμμη Ιντερνετ....

Τι γραμμη χρησιμοποιειτε ?

• Total voters
    0
Χρήστο πάει πάνω από μήνας που με πήραν ετηλέφωνο και μου είπανε να το τσεκάρω. Μετά από καμία εβδομάδα ακολούθησε κι άλλο τηλέφωνο για να ενημερωθούν πως όλα είναι καλά.

Re: Απάντηση: Γκαλοπ για γραμμη Ιντερνετ....

Νίκος Μπαβιόλης said:
Παντως κατι επεσε στο αυτι μου οτι οι συνδεσεις 1mbit της Forthnet δεν θα εχουν διπλασιασμο/αυξηση ταχυτητας.

Eγώ παλι έχω ακούσει οτι θα γινει κανονικά...
Αντε να δούμε, φαντάζομαι σε λιγο καιρο θα ξερουμε ....

Το παραπανω για την 1 mbit απο forthnet το ανεφερα μετα απο mail που ειδα σε φιλο το οποιο τον ενημερωνε οτι δεν θα υπαρξει αναβαθμιση στο 1mbit . Το mail ηταν απο την forthnet.

1mbit με το πακετάκι ondsl kit των 26 ευρώ

την έβαλα επειδή μου είπανε στο oteshop ότι θα γίνει χ2

Otenet ISDN 64

Το σοκ της μετάβασης από adsl 512 (στο προηγούμενο σπίτι) ήταν μεγάλο, αλλά δεν προβλέπεται (λέει) προς το παρόν αναβάθμιση του δικτύου στην περιοχή (Θρακομακεδόνες - Δεκέλεια) γιατί... κανείς δεν έχει ζητήσει adsl!!!!:blink:

Re: Απάντηση: Γκαλοπ για γραμμη Ιντερνετ....

Νίκος Μπαβιόλης said:
Το παραπανω για την 1 mbit απο forthnet το ανεφερα μετα απο mail που ειδα σε φιλο το οποιο τον ενημερωνε οτι δεν θα υπαρξει αναβαθμιση στο 1mbit . Το mail ηταν απο την forthnet.

Νικο το έχω δει και εγώ, απλά πιστεύω (ελπίζω καλύτερα) οτι εαν η OTENET κανει την αρχή - και απ'οτι φαινεται το κανει - ισως αναγκαστεί και η Forthnet να ακολουθήσει έστω και με καθυστέρηση φάσης..

Να δουμε...

Σπίτι ISDN 64 κυρίως από το πολυτεχνείο, αλλά και σαν backup την ALTEC. Στο γραφείο 100 ΜΒιτ από το GUNET.
Περιμένω τις νέες προσφορές για φοιτητές από τον Οκτώβριο να βάλω dsl και στο σπίτι με λιγότερο από 10 €/μήνα. Εξάλλου στην ουσία στο σπίτι για email/λίγο websurfing και remote access του άλλου υπολογιστή τη θέλω.

eleos said:
1mbit με το πακετάκι ondsl kit των 26 ευρώ

την έβαλα επειδή μου είπανε στο oteshop ότι θα γίνει χ2
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί μάλλον κι εγώ προς τα εκεί θα πάω... Δεν πάει άλλο με την 56k στο σπίτι, έχει και προβλήματα το δίκτυο...

ΟΤΕνετ ADSL 384kbps τα τελευταία δύο χρόνια αλλά τώρα με την αναβάθμιση δεν εχω ιδέα τί ταχύτητα πιάνω.

Αγόρασα το dsl-in-a-box-plus στα 1024 πριν 10 περίπου ημέρες με την υστερόβουλη πρόθεση να αποκτήσω τελικά σύνδεση 2048 απο αναβάθμιση..
Προφανώς η forthnet έχει αντιληφθεί τις περιπτώσεις σαν και την δικιά μου και το κ0λ0βαράει όσο μπορεί ώστε να ενεργοποιήσει την γραμμή μετα την αναβάθμιση του ΟΤΕ.
Σε συχνά τηλ που έκανα στο 134 για να δω αν έχει στείλει την αίτηση (η forthnet στον ΟΤΕ) δηλώνουν ότι δεν υπάρχει τέτοια αίτηση!!!
Επίσης στην σελίδα της forthnet απο όπου μπορείς να δείς το στάδιο που βρίσκεται η αίτηση, μου βγάζει ότι δεν υπάρχει καν αρ. πρωτοκόλλου!!!
10 ημέρες δεν είναι πολλές για να είναι μια συνιθισμένη ελληνική καθυστέρηση;;;;;;;;;

η forthnet ακολουθεί αυτή την τακτική , για αγνωστους λόγους αφου το κέρδος δεν είναι σημαντικό ... Αυτό χαλάει την υστεροφημία της , ή μάλλον έχει χαλάσει πάρα πολύ ... Γενικά την αποφεύγω ...

otenet 1024 wireless.

παρατηρώ όμως ότι μερικές φορές, κυρίως μετά τις 8:00 το βράδυ, έχω προβλήματα πρόσβασης.

Ωραίο γκάλοπ. Eγώ δεν έχω web στο σπίτι αλλά αυτό θα με βοηθούσε πολύ αν ήθελα να βάλω. Eύγε Master Nick!