Γκέι ήρωες σε Disney Cartoon !

Η Νταίζη είναι η γκόμενα του Ντόναλντ!
Για αυτό και την αποκαλούν θεία τα μικρά πουλερικά.
 
Η Νταίζη είναι η γκόμενα του Ντόναλντ!
Για αυτό και την αποκαλούν θεία τα μικρά πουλερικά.


c46de6874eea9c960b05582ea384762b2b8ea152.207.175.153846154.bff70c5ae6a34bf48bf1a207449e31b087450772.gif



που και που την κάνει και με τον γκαστόνε

απαππαπαααααπππααααααπα
οι παλιό-πάπιες



ξεπουπουλιάζονται ..
 
Βασικά στην οικογένεια Ντακ ισχύει η κλασική παροιμία του λαού:
Στην ξαδέλφη και στην θειά, 5 πόντους πιο βαθειά.
 
Εμένα πιο πολύ εντύπωση μου κάνει ότι ο Μίκυ, ποντικός ο ίδιος, έχει ένα φίλο τον Γκούφυ που είναι σκύλος αλλά φοράει ρούχα, αλλά ταυτόχρονα έχει και ένα άλλο σκυλί τον πλούτο που όμως είναι κατοικίδο χωρίς ρούχα. Αυτό νομίζω ότι είναι πιο δυσνόητο στο μυαλό ενός παιδιού, από όλα όσα αναφέρατε πάνω...
 
Εγώ πάλι μεγάλωσα με όλα αυτά τα κομικ, και καμιά τέτοια απορία δεν είχα μέχρι που διάβασα αυτό το thread στα 33 μου.
 
Για αυτο μακρυα απο το Disney τα παιδια. Ολα Edika να διαβαζουν με σαφως πιο straight προσανατολισμο...

attachment.php
 

Attachments

  • 120x160_p15750.jpg
    120x160_p15750.jpg
    4.9 KB · Views: 92
Εν τω μεταξύ, ο Μίκυ είναι ποντικός που φοράει πάντα γάντια!(για να μην φαίνονται τα απαίσια ποντικίσια χέρια του)

Το παρατήρησα στην τρυφερή ηλικία των 20 βάλε!

Περισσότερο με ενοχλούν οι φόνοι που βλέπουν τα σημερινά παιδάκια στις διάφορες ταινίες και η ευκολία με την οποία αποδέχονται τη βία σε όλες τις μορφές της

Εδώ που τα λέμε βέβαια, δεν υπάρχουν κακόβουλα παιδιά, αλλά ανεύθυνοι γονείς.
 
Απάντηση: Re: Γκέι ήρωες σε Disney Cartoon !

Eδω παντως φαινεται γυμνοχερης , εκτος αν φοραγε μαυρα γαντια :)

http://celebrityscraps.files.wordpress.com/2008/11/mm55-1740.jpg

Νομίζω ότι είναι σκηνή από τις πρώτες (αν όχι η πρώτη) ταινία που εμφανίζεται ο Μίκυ, και δεν έχει αποφασιστεί αν θα φοράει γάντια ή όχι.

Πάντως, βλέποντας παλιά cartoon (κινούμενα σχέδια μικρής διάρκειας του '30) βγάζω το συμπέρασμα πως τότε τα πράγματα ήταν αρκετά χειρότερα από άποψη βίας και χρήση όπλων.

Το κυνήγι και οι πυροβολισμοί για οποιονδήποτε λόγο ήταν κάτι το συνηθισμένο(ροζ πάνθηρας, bags bunny), ενώ η βία ήταν κάτι που σπάνια έλειπε.

Όταν λοιπόν από παιδάκι εκτίθεσαι σε τέτοιες εικόνες, το θεωρείς κανονικό να χτυπάς τους άλλους στο κεφάλι με οτιδήποτε βρεις μπροστά σου (μέχρι και νιπτήρα έχω δει).

Τώρα να θεωρηθεί φυσιολογική κάποια σεξουαλική προτίμηση μέσα από ένα καρτούν το βρίσκω κάπως δύσκολο, καθώς τα πιτσιρίκια (3-8) δεν δείχνουν την απαιτούμενη περιέργεια για κάτι που τους είναι ακόμα αδιάφορο.
 
Εγώ σαφώς επιρεασμένος στα 8 μου έκανα τους πρώτους φόνους μου και μετά από 5 χρόνια σκότωσα ένα συμμαθητή μου και μετά παντρεύτηκα τον αδελφό του στο Άμστερνταμ αλλά επειδή δεν τον γούσταρα τελικά τον πήρα στο κυνήγι και τον σκότωσα με έναν νιπτήρα που έκλεψα από ένα μαγαζί.

:rifle::damnyou::violent-smiley-030::argue::smash::FSGSFGS4:
 
Last edited:
Αμ ο Αστερίξ και ο Οβελίξ;
Δυο εργένηδες σε ψαροχώρι της Αρμορίκης, να συζούν στο ίδιο σπίτι με μόνο σύντροφο έναν σκύλο;
Και μάλιστα ο εις εξ αυτών κατασκευαστής καυλόσχημων γλυπτών;
 
XAXAXAXAXAXAXAXAXA

Δλδ. να υποψιαστώ ότι ο Λούκι Λουκ είναι κτηνοβάτης? (Και ουχί μόνο με την Ντόλυ αλλά και με τον Ραντανπλάν?)
 
Α καλά, πάμε τότε στην Χάιντι, την μικρούλα των βουνών, που την έχει απομονώσει ο γέρος στο καλύβι. Μιλάμε για παιδεραστία κανονική.