Γκετο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γκετο

θα τους ταιζουμε κιολας.ε ρε μπερλουσκονι και φουντο που θελουν

ριξε μια ματια
http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=4357
αν κουβαλουσα την ατυχια τους θα εψαχνα θετικους τροπους να επιβιωσω και οχι αυτους που εχουν επιλεξει αυτοι.επειδη ολοι αυτοι που αναπτυσουν διαφορες θεωριες δεν εχουν ανακατεψει τα χνωτα τους με τετοιες παστες ανθρωπων ,ας πανε να μεινουν κεντρο,πατησια,κυψελες κλπ και μετα να βγαζουν λογιδρια.

Τα συγκεκριμένα σχόλια τα θεωρώ ρατσιστικά και άνευ επιχειρηματολογίας...

Εξάρχεια μένω..και μου αρέσει.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γκετο

εσύ δεν πιάνεσαι..κατατάσσεσαι στους αντιεξουσιαστες λόγο της περιοχής που μένεις:BDGBGDB55:

H Eλλάδα έχει ζήσει περίοδο όπου τά ΤΕΑ (τά περίφημα Τάγματα Εθνοφυλακής)δημιουργούνταν απο πολίτες συγκεκριμένων ´φρονημάτων´ πού τούς όπλιζε το επίσημο Κράτος και τρομοκρατούσαν τήν Υπαιθρο ή μάλλον γιά νάμαστε πιό σαφείς τρομοκρατούσαν όλους οσοι είχαν ´Κακά Πιστοποιητικά Φρονημάτων´.
Και ηταν πολλοί οι ´Κακοί´τότε.Ηταν η περίοδος μετά τον Εμφύλιο ,μονον που τα ΤΕΑ υπήρχαν και πολύ αργότερα.
Ο Μπερλουσκόνι μαζί με τον Φίνι γνωστό Φασίστα πού θεωρεί την Ν.Ιταλία ´κατώτερη ´απο την βόρεια και είχε ιδρύσει τήν Λεγκα τού Βορρά που ζητούσε τη Αυτονόμηση τών Βορείων απ´τούς ´υπανάπτυκτους´Νότιους δημιούργησα αντίστοιχα Τάγματα ´εθελοντών´Πολιτών πού κάνουν περιπολίες στούς δρόμους χωρίς όπλα μέν,αλλά άμα δούν οιανδήποτε´ύποπτη´κίνηση καλούν την Αστυνομία..
Αυτό έγινε γιά να μειωθούν υποτίθεται οι Ρουμάνοι βιαστές.
Προσωπικά είμαι παντελώς καχύποπτος μέ τούς ´εθελοντές πολίτες´γιατί δέν μπορώ να γνωρίζω μέ ποιά κριτήρια επιλέγονται.
Και δεν νομίζω πώς υπάρχουν κριτήρια αξιολόγησης(oχι δηλαδή πώς θα συμφωνούσα και τότε αλλά χάριν τής κουβέντας)οπότε μπορεί να κάνουν βόλτα στίς Μπερλουσκονικές Περιπολίες και διάφοροι Κυνηγοί Κεφαλών πού βγάζουν τά απωθημένα τους.
Νά μού λείπουν τέτοια μέτρα.
Σαφώς και το Μεταναστευτικό ζήτημα θα πρέπει να μάς απασχολεί αλλά άν αρχίσει και το Κυνήγι Κεφαλών στην Ελλάδα ,μάλλον να φοβάστε τούς Πεινασμένους πού δέν έχουν να χάσουν τίποτα.
Οπότε καλό θάταν να βρεθούν πιό νηφάλιες λύσεις,γιατί αλλοιώς στά πρόσωπα τών ´Καταραμένων´απλά ξορκίζουμε τίς δικές μας Ζωές και έχουμε την ψευδαίσθηση πώς είμαστε όλοι πιό ´Σημαντικοί´.
Αλλά μιάς και θεωρούμαστε απόγονοι τών Αρχαίων (άρα θα πρέπει κάπου-κάπου να ανατρέχουμε στην Σκέψη τους)ας σκεφτούμε πώς μετά την Υβριν ακολουθεί η Νέμεσις.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΝΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Η ΣΤΗΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΛΑ ΟΠΩΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΙΛΚΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ BREN!!!! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ.

Attachments

• 300px-Bren1.jpg
    300px-Bren1.jpg
    6 KB · Views: 10
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γκετο

και τα δικα σου τα χαρακτηριζω ανθελληνικα
εσενα μπορει να σου αρεσει εκει που μενεις αλλα οι στατιστικες και η πραγματικοτητα λεει οτι οι ελληνες σε αυτες τις περιοχες εχουν φυγει πανικοβλητοι πουλωντας τα σπιτια τους και εχουν μεινει μονο γεροντακια που δεν εχουν που να πανε και φοιτητες λογω χαμηλων ενοικιων .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γκετο

όταν έχεις φάει έναν μήνα σε μια αυτοσχέδια τρως και τον διπλανό σου
φθάνοντας στο έσχατο σημείο...
ps..Πατήσια μένω

1=στη σχεδια δεν σε εβαλε η ελλαδα
2=στο εσχατο σημειο μπορεις να βρεθεις και στον πατο της θαλλασας και αντι να τρως το διπλανο σου να ταιζεις τα ψαρια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γκετο

εσενα μπορει να σου αρεσει εκει που μενεις αλλα οι στατιστικες και η πραγματικοτητα λεει οτι οι ελληνες σε αυτες τις περιοχες εχουν φυγει πανικοβλητοι πουλωντας τα σπιτια τους και εχουν μεινει μονο γεροντακια που δεν εχουν που να πανε και φοιτητες λογω χαμηλων ενοικιων .

πλάκα κάνεις 100%...

Τεμπέλικα τα νιάτα
Χοντροί βιομήχανοι
Στρουμπουλές οι νταντάδες
Έξυπνοι μπέμπηδες

Πώς, που και πότε πρέπει;
Ο κύριος από εκεί μας βλέπει
Τρέχα στην άκρη του δρόμου
Παραμονεύει ο άρχων του τρόμου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γκετο

πλάκα κάνεις 100%...

Τεμπέλικα τα νιάτα
Χοντροί βιομήχανοι
Έξυπνοι μπέμπηδες

την πραγματικοτητα την λεμε πλακα:BDGBGDB55:

1=στη σχεδια δεν σε εβαλε η ελλαδα
2=στο εσχατο σημειο μπορεις να βρεθεις και στον πατο της θαλλασας και αντι να τρως το διπλανο σου να ταιζεις τα ψαρια

τι είναι η Ελλάδα για σένα...η εικόνα του καταπατητή Αδωνη με τις χριστιανικές
γνωστές απόψεις με τις μισανθρωπικες προεκτάσεις και τους αρχαίους ναούς
για φόντο...εε σε πληροφορώ ότι τα δυο αυτά δεν συμβαδίζουν...

απόψεις του στυλ "καλύτερα ο πρόσφυγας στον πάτο της θάλασσας παρά σε Ελληνικό έδαφος" μου μοιάζουν για Ισραηλιτικες παρά για καθαρά Ελληνικές...

Last edited:

Αχχ αυτές οι στατιστικές, το μεγαλύτερο κόλπο των "μαθηματικών"...

Σε προσκαλώ λοιπόν στα εξάρχεια να βγούμε οικογενειακά για μια βόλτα και να δούμε που βρίσκεις γεροντάκια.

Γιατί φοιτητές θα βρείς αυτο είναι σίγουρο, όπως επίσης και μορφωμένους φοιτητές που κάνουν παρέα με μαύρους, κίτρινους και ότι άλλο χρώμα, ανθρώπους.

Γιατί βλέπεις δεν είναι στο χρώμα το μυαλό αλλα στην εκπαίδευση σου.

Και επειδή η δικιά μου ήταν φτωχή όταν τελείωσα το σχολείο, υπερασπίζομαι και τους μαύρους και τους κίτρινους και ότι άλλο, που έχουν άποψη, παιδεία και ελευθερία.

Να σαι καλά.-bye-

τι είναι η Ελλάδα για σένα...η εικόνα του καταπατητή Αδωνη με τις χριστιανικές
γνωστές απόψεις με τις μισανθρωπικες προεκτάσεις και τους αρχαίους ναούς
για φόντο...εε σε πληροφορώ ότι τα δυο αυτά δεν συμβαδίζουν...

απόψεις του στυλ "καλύτερα ο πρόσφυγας στον πάτο της θάλασσας παρά σε Ελληνικό έδαφος" μου μοιάζουν για Ισραηλιτικες παρά για καθαρά Ελληνικές...

Ξέχασες τον Ελληναρά Πλεύρη, θα σε μαλώσω...:flipout::flipout::BDGBGDB55:

πλάκα κάνεις 100%...

Τεμπέλικα τα νιάτα
Χοντροί βιομήχανοι
Έξυπνοι μπέμπηδες

:a0210:

Πλάκα με κάνεις???

Last edited:

Ξέχασες τον Ελληναρά Πλεύρη, θα σε μαλώσω...:flipout::flipout::BDGBGDB55:

τον έχω δει από κοντά αρκετές φορές λόγω της δουλειάς μου και προσωπικά
η αυστηρότητα που βγάζει σαν άνθρωπος και η σοβαροφάνεια εμένα μου σηκώνει την τρίχα.....οι συγκεκριμένοι έχουν μεγαλώσει με τις γνωστές "παραπληγικές" απόψεις που λένε ότι για να σε σέβεται κάποιος πρέπει να του
επιβάλλεσαι...

Re: Απάντηση: Γκετο

θα τους ταιζουμε κιολας.ε ρε μπερλουσκονι και φουντο που θελουν

Θα τους ταιζουμε ναι . Για οσο χρειαστει.

Τα χρηματα υπαρχουν αρκει να σταματησουν να τα κλεβουν οι πολιτικοι (θα ελεγα ανδρες αλλα δεν μου βγαινει ) . Μεταξυ αυτων και αυτοι που πρεσβευουν τις θεσεις που διατυμπανιζεις.

Την ανθρωπινη εξαθλιωση την χλευαζεις και την χρησιμοποιεις σαν επιχειρημα ?

Last edited by a moderator:

Τεμπέλικα τα νιάτα
Χοντροί βιομήχανοι
Έξυπνοι μπέμπηδες

Να φύγετε κύριε! Να πάτε αλλού!

http://www.youtube.com/watch?v=6YN72ZsADhg