airb Super Moderator Staff member 25 May 2008 15,717 Λιβαδειά 12 October 2024 #41 17 Οκτωβρίου στα Village cinemas
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ Support Admin 17 June 2006 25,293 Αθήνα 12 October 2024 #42 Ψήνομαι αλλά θα μου την σπάσει η χάλια εικόνα . Είμαι 100% σίγουρος για θολούρα. Καλά δεν μιλάω για μαύρο σε σινεμά
Ψήνομαι αλλά θα μου την σπάσει η χάλια εικόνα . Είμαι 100% σίγουρος για θολούρα. Καλά δεν μιλάω για μαύρο σε σινεμά
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 100,362 Εκεί ψηλά..... 12 November 2024 #43 Ειχα ξεχασει οτι ο Κροου ειχε παρει βραβειο οσκαρ για αυτην την ταινια !!! Μαλιστα αν με ρωτουσε κανεις θα απαντουσα οτι το ειχε παρει στο Insider. Και αν δει κανεις τι ρολους εβαλε κατω.....για να το παρει μοιαζει απιστευτο. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
Ειχα ξεχασει οτι ο Κροου ειχε παρει βραβειο οσκαρ για αυτην την ταινια !!! Μαλιστα αν με ρωτουσε κανεις θα απαντουσα οτι το ειχε παρει στο Insider. Και αν δει κανεις τι ρολους εβαλε κατω.....για να το παρει μοιαζει απιστευτο. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies