GLAMOUR X-INFINITY by MCelliot_g v3.0! The Speed Edition!!!

Re: Απάντηση: Re: GLAMOUR X-INFINITY by MCelliot_g v3.0! The Speed Edition!!!

Ο εύκολος τρόπος είναι μέσω sgc plugin, αλλά εκτός του cvs στα άλλα υπάρχει και μενού για αυτές τις δουλειές!
Επίσης ένας πολύ εύκολος είναι να ανοίξεις το tar.gz με το winrar και να βάλεις όλα τα αρχεία στον αντίστοιχο φάκελο του dm!
Θες ακόμα telnet?:7SFGSFG:

@AlexT

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με το gemini 4.7 στη flash εγκατέστησα το cvs skin μέσω του sgc plugin. Δυστυχώς όμως κρασάρει. Θα περιμένω κάτι νεότερο ή όταν έχω χρόνο θα εγκαταστήσω το elite στην flash.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GLAMOUR X-INFINITY by MCelliot_g v3.0! The Speed Edition!

@AlexT

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με το gemini 4.7 στη flash εγκατέστησα το cvs skin μέσω του sgc plugin. Δυστυχώς όμως κρασάρει. Θα περιμένω κάτι νεότερο ή όταν έχω χρόνο θα εγκαταστήσω το elite στην flash.

Το skin του Ηλία δεν είναι για Gemini...

Σε παλαιότερο post ανέφερε ότι το cvs κάνει για το 4.7. Για τον λόγο αυτόν το δοκίμασα. Αλλά δεν κάθεται. Τολάχιστον σε μένα.

Απάντηση: Re: GLAMOUR X-INFINITY by MCelliot_g v3.0! The Speed Edition!!!

Σε παλαιότερο post ανέφερε ότι το cvs κάνει για το 4.7. Για τον λόγο αυτόν το δοκίμασα. Αλλά δεν κάθεται. Τολάχιστον σε μένα.
To skin δουλεύει στο gemini, αλλά δεν σκινάρονται όλες του οι λειτουργίες!
Αυτό είναι που είχε αναφερθεί σε παλιότερο ποστ!
Δουλεύει κανονικά το CVS κομμάτι του gemini, δηλαδή όλα εκτός του blue panel που εμφανίζεται μεν αλλά όχι σκιναρισμένο!
Μόλις δοκίμασα την τελευταία βερσιόν που ανέβασα για cvs και φορτώνει κανονικότατα!!
Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν προτείνω τη χρήση στο gemini καθώς δεν το έχω γράψει για να κάθεται ιδανικά στο image αυτό!
Είσαι σίγουρος ότι έβαλες τη CVS βερσιόν? Μήπως έβαλες αυτά που είχε έτοιμα μέσα το sgc plugin (δεν ξέρω αν έκανε update με τα καινούρια)!
Βάλε το τελευταίο αρχείο για cvs που ανέβασα εδώ στο tmp και αφού σβήσεις πρώτα αυτό που ήδη εγκατέστησες, πήγαινε στη διαχείριση αρχείων και στο εγκατάσταση αρχείων από το tmp!
Εκεί θα πρέπει λογικά να σου εγκαταστήσει το skin σωστά!!
Θυμίζω ότι ναι μεν δουλεύει στο gemini αλλά δεν το προτείνω!
Θα ανεβάσω αργότερα μερικά screencaps!

Με αναβάθμιση του sgcmenu για image ΟΕ 1.6 μπορείτε να κατεβάσετε τα skin για CVS-Oozoon-Dreamelite-Newenigma

Ευχαριστούμε mcelliot_g

6a00e54fa0d8c6883401347fc18e97970c-pi

Ωραίος!!!
Οπότε ακόμα πιο εύκολα, μέσα από το sgc plugin κατευθείαν, αρκεί φυσικά να διαλέξετε τη σωστή βερσιόν ανάλογα με το image σας!
Merci devilocosta!:award:
Και δύο screencap από το gemini 4.70!
gemini1.jpg

gemini2.jpg

Όπως βλέπετε και από το ελληνικό locale που υποστηρίζει ελληνική ημερομηνία, το skin κάθεται στο gemini, αλλά δεν έχω σκινάρει το blue panel! Θα το κάνω ίσως κάποια στιγμή, αλλά θέλει πάρα πολλή δουλειά!

Last edited:
Γεια σου φίλε μου!
Όχι δεν είναι για nabilo 0.12!
Υπάρχει μία παλιότερη βερσιόν που είχα φτιάξει για το 0.12
και θα τη βρεις εδώ

Γεια σου φίλε μου!
Όχι δεν είναι για nabilo 0.12!
Υπάρχει μία παλιότερη βερσιόν που είχα φτιάξει για το 0.12
και θα τη βρεις εδώ

αυτή την βέρσιον έχω και είναι μιά χαρά αλλά είπα να βάλω την πιό καινούρια.
ευχαριστώ για την απάντηση και για την πολύ καλή δουλειά σου φυσικά!!!

μολις παταω το audio το skin κρασαρει το dreambox

εχω το τελευταιο dreamelite και αυτο το κανει μονο με το GLAMOUR X-INFINITY, μαλιστα οταν κρασαρει βγαζει μια κοκκινη οθονη που κατι γραφει για το skin

Έχω αναφέρει ξανά, υπάρχουν αλλαγές στο CVS που περιέχεται στο τελευταίο dreamelite! Έχω ήδη διορθώσει τον κώδικα, και θα βγάλω το update πολύ σύντομα!
Δύο screencaps από τις οθόνες που κρασάρουν!
audiosubs2.jpg

lanselect.jpg

Φιλε MG σ' ευχαριστουμε για το ωραιο σκιν σου. :grinning-smiley-043

Το δουλευω με Dream Elite BH 1.3.3 OE1.6 DM800 Multiboot σε ενα 800αρακι.

Oι μονες αλλαγες που εκανα και με βολεψαν καλυτερα στην τηλεοραση μου σε 1080i ειναι στα fonts :

Code:
<!-- Fonts -->
	<fonts>
		<font filename="Glamour_X-Infinity/fonts/cengo.ttf" name="Regular" scale="[COLOR="Red"]90[/COLOR]"/>
		<font filename="Glamour_X-Infinity/fonts/greeklcd.ttf" name="LCD" scale="[COLOR="Red"]80[/COLOR]"/>
		<font filename="Glamour_X-Infinity/fonts/Agency.ttf" name="Caid" scale="[COLOR="Red"]80[/COLOR]"/>
		<font filename="tuxtxt.ttf" name="Console" scale="[COLOR="Red"]90[/COLOR]"/>
		<font filename="ae_AlMateen.ttf" name="Replacement" scale="[COLOR="Red"]90[/COLOR]" replacement="1" />
	</fonts>

Τα fonts ητανε λιγο μεγαλα για τα γουστα μου. Και επειδη εχω αντικαταστησει το cengo με ενα δικο μου font επρεπε να κανω καποιες τροποποιησεις ωστε να φαινεται ολοκληρο το EPG στο sky uk που εχω σαν local.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    88.5 KB · Views: 38
Ανεβαίνει σύντομα νέα βερσιόν!
Έκανες πολύ καλά που άλλαξες κατά τα γούστα σου κάποια πράγματα, αυτό είναι και το νόημα στα open xmls! Ο λόγος που το skin έχει τόσο μεγάλα γράμματα είναι για να φαίνεται καλά και σε crt οθόνες, εξού και το GXI είναι ένα skin που θεωρείται all definitions και ας είναι πρακτικά HD!
Μάλιστα, για να διευκολύνω τους χρήστες να κάνουν παραμετροποίηση, όπως ήδη θα είχες δει είχα θέσει ως default size το 108, και έτσι όσο και να μικρύνει η γραμματοσειρά δεν υπήρχε πρόβλημα στο να χωρέσουν τα κείμενα στα γραφικά χωρίς πρόβλημα!
Επίσης είναι πάρα πολύ σημαντικό να αναφέρω ότι το gxi δεν είναι mod του infinity της rudream, όπως πολύ αβίαστα είπαν κάποιοι (όχι εδώ) αλλά rudream inspired! Ξεκίνησε ως mod, αλλά δουλεύοντας στο xml αποφάσισα να κρατήσω μόνο τη φιλοσοφία της infobar και κάποια γραφικά ώστε να μοιάζει με το δημοφιλές infinity αλλά μόνο το xml να κοιτάξει κάποιος είναι πασιφανές ότι δεν υπάρχει ομοιότητα ούτε στο 1% με τα skins της rudream!
Αυτό απαίτησε πολύ χρόνο δουλειάς μιας και όλα ξαναγράφτηκαν from scratch και ατελείωτες ώρες σε ps & fw για να δημιουργηθούν και να τροποποιηθούν τα νέα γραφικά που έχει!
Ωραία και η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείς, την είχα χρησιμοποιήσει όταν μου την έστειλες, αλλά πήγα σε μια unicode για να έχω συμβατότητα με περισσότερες γλώσσες!
Θες να βάλεις και ένα screencap και με την extra infobar για να δω πώς φαίνονται και οι υπόλοιπες πληροφορίες?

Ωραία και η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείς, την είχα χρησιμοποιήσει όταν μου την έστειλες, αλλά πήγα σε μια unicode για να έχω συμβατότητα με περισσότερες γλώσσες!
Θες να βάλεις και ένα screencap και με την extra infobar για να δω πώς φαίνονται και οι υπόλοιπες πληροφορίες?

Ναι αμε, no problem. Απλα σβηνω την ip του 7020 που λειτουργει σαν σερβερ. Εγω την συγκεκριμενη γραμματοσειρα την εχω συνηθισει και οπως θυμασαι και απο παλια screenshots μου την κουβαλαω μαζι μου σε καθε image..
Μην ξεχνας οτι υποστηριζει τελεια τα Ελληνικα διοτι ειναι φτιαγμενη απο Ελληνα συν οτι ειναι μονο 29kb (δεν ξερω αμα βοηθαει στο να ειναι πιο ελαφρια τα μενου..εσυ θα μου πεις, εγω ειμαι μυρωδιας) -bye-

Attachments

• 2.jpg
    2.jpg
    65.4 KB · Views: 45
  • 3.jpg
    3.jpg
    38.7 KB · Views: 37
  • 5.jpg
    5.jpg
    59.3 KB · Views: 35
  • 4.jpg
    4.jpg
    45.4 KB · Views: 38
Last edited:
Σ' ευχαριστώ πολύ! Το σίγουρο είναι ότι θα ευχαριστηθείς τη βερσιόν 4 του skin μου! Η γραμματοσειρά είναι τέλεια και ακόμα και μικρή φαίνεται καταπληκτική, φυσικά μόνο σε μη CRT αλλά τουλάχιστον πέτυχα το σκοπό μου!