Glass Onion: A Knives Out Mystery

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    23
Συμφωνώ, μια χαρα ταινια ηταν.
Λες και έχουμε πήξει στις ταινιάρες.
Με το ζόρι ψάχνουμε να βρουμε ταινία που να μην την σταματήσουμε στην μέση.

Δηλαδη ο Ε.Νορτον σου αρεσε ? εγω τον βρηκα κακο.
Δεν ελαμψε σαν τον ντανιελ αλλα μην ξεχναμε οτι εκανε τον πονηροημιμαθη που πατησε επι των συντροφων του για να αναρριχηθει
επρεπε να γινει απεχθης και αυτο το καταφερε...

• Like
Reactions: superfly
Συμφωνώ, μια χαρα ταινια ηταν.
Λες και έχουμε πήξει στις ταινιάρες.
Με το ζόρι ψάχνουμε να βρουμε ταινία που να μην την σταματήσουμε στην μέση.
οντως εχουμε πηξει στην σαβουρα τα τελευταια χρονια,απο ολες τις κατηγοριες ταινιων.
η συγκεκριμενη για το ειδος της,ειναι παρα πολυ καλη και σε κραταει μεχρι το τελος της.

Η ταινία είναι του Νεφλιξ.

Άνοιξε μόνον για μια εβδομάδα στους κινηματογράφους, 7 μέρες πριν ανέβει στο Νεφλιξ, για να μπορεί να διεκδικήσει τυχόν βραβεία στοθς αντίστοιχους θεσμούς του 2023.

Δεν κατέβηκε λοιπόν λόγω μη επιτυχημένης πορείας στους κινηματογράφους, κλπ, όπως λανθασμένα ειπώθηκε...

Μια χαρά ήταν, απλά και γω περίμενα λίγο πιο περιποιημένο και καλοδουλεμένο σενάριο .... ο Ντάνιελ υπέροχος ... ο Έντουαρτ σε τέτοιες ταινίες κάνει την πλάκα του και περνάει καλά ... δεν έχει ανάγκη να πείσει κανέναν για τίποτε .... είναι πάνω πάνω στην αφρόκρεμα, 25 χρόνια τώρα ... σπουδαίος ηθοποιός ...

Επίσης κάπου διάβασα ότι τα πήγε πολύ καλά εισπρακτικά για μια εβδομάδα και πως μετάνιωσαν που το έβγαλαν στο σινεμά για τοσο λιγο διάστημα.

Επίσης κάπου διάβασα ότι τα πήγε πολύ καλά εισπρακτικά για μια εβδομάδα και πως μετάνιωσαν που το έβγαλαν στο σινεμά για τοσο λιγο διάστημα.
Αυτό διάβασα κι εγώ, μάλιστα σε πολλά σινεμά στην Αμερική η ταινία ξεπούλησε και οι αιθουσάρχες ήθελαν να την προβάλουν παραπάνω, πολλοί υποψήφιοι θεατές διαμαρτυρήθηκαν γιατί ήθελαν να τη δουν στη μεγάλη οθόνη κλπ.

• Like
Reactions: Sotiris and takisot
Άργησα λίγο ,το είδα κι εγώ. Διάβασα τα σχόλια , συμφωνώ ότι θα ήθελα κι εγώ μεγαλύτερη ανατροπή. Το ωραίο σε όλες αυτές τις ταινίες στυλ Αγκάθα Κρίστι είναι να μην μπορείς να ξεχωρίσεις τον δολοφόνο μέχρι να στον αποκαλύψει ο ντετέκτιβ.
Σε καμία περίπτωση δεν με κούρασε όμως και μακάρι να έχουμε κι άλλες τέτοιες ταινίες για να διαφημιστει το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πράγμα που πουλάμε: τουρισμός.

Δεν το ήξερα αυτό το Amanzoe.....τι έχουν φτιάξει τα άτομα! 💰💰💰💰😳

Ψήφισα καλή.