Gnex 4.3 Μεγάλη δυσκολία συνδεσης με PC

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,783
Αθήνα
Απο τότε που αναβάθμισα σε 4.3 υπάρχει πολύ μεγάλη δυσκολία σύνδεσης του τηλεφώνου με υπολογιστή Mac ή PC
Μια λύση μάλλον παράκαμψης και όχι επίλυσης του προβλήματος που βρήκα ήταν να απενεργοποιήσω τις "Επιλογές για προγραμματιστές". Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό
Ετσι στο μεν Mac πιο εύκολα στο PC (καινουριο λαπτοπ με 8.1) πολύ δυσκολα συνδέεται για να μεταφέρω αρχεία κλπ...
Οταν λέω δύσκολα εννοώ οτι χάνεται η συνδεση, δεν βλέπει καθολου φακέλους ή αρχεία, δειχνει πως δεν υπάρχει καθόλου διαθέσιμος χωρος -ενω υπάρχει πολύς- κλπ.. ε, και στο τέλος για κάποιο λόγο κάνει τη μεταφορά!!

Εχετε παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο;
Λύση;; Δεν είμαι root

Last edited by a moderator:
Πως το συνδέεις για μεταφορά αρχείων στο Mac?
Με το Note ΙΙΙ(4.3) την κάνω με το Android File Transfer ενσύρματα και ασύρματα με το AirDroid χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Στα win μήπως φταίει το 8.1?

edit:
Κυρίως χρησιμοποιώ το AirDroid που είναι ασύρματο και ταχύτατο.

Last edited:
Re: Απάντηση: Gnex 4.3 Μεγάλη δυσκολία συνδεσης με PC

Πως το συνδέεις για μεταφορά αρχείων στο Mac?
Με το Note ΙΙΙ(4.3) την κάνω με το Android File Transfer ενσύρματα και ασύρματα με το AirDroid χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Στα win μήπως φταίει το 8.1?

edit:
Κυρίως χρησιμοποιώ το AirDroid που είναι ασύρματο και ταχύτατο.

Ακριβως το ίδιο.. ενσυρματα με το Android File Transfer. Αλλά όπως είπα και πιο πάνω λειτουργεί μόνο με το "Επιλογες για προγραμματιστές" απενεργοποιημένο και κάποιες φορές χάνει την συνδεση.. με το Airdroid OK δουλεύει αν και προτιμώ ενσύρματη σύνδεση...
Στο PC το Airdroid δεν το δοκίμασα αλλά θα το κάνω... πάντως οπως είπα κ πιο πάνω συνδέθηκε μετά απο πολλές ακυρες προσπάθειες, πάλι με τις "Επιλ.. προγ/τες" ανενεργες!!

Για δοκίμασε άλλο καλώδιο usb, θα σου έλεγα και θύρα αλλά λες για δύο υπολογιστές.

Για δοκίμασε άλλο καλώδιο usb, θα σου έλεγα και θύρα αλλά λες για δύο υπολογιστές.

Μα είναι το μαμά καλώδιο...
4 υπολογιστές ... 2 Μακ κ δύο πισι
Θα το δοκιμάσω πάντως.

Το πρόβλημα ξεκίνησε από τότε που αναβάθμισα σε 4.3. Πριν η επικοινωνία γινόταν χωρίς κανένα θέμα
Και το ίδιο συνέβη κ στο nexus 7 του αδερφού μου...

oxi se MAc, δεν υποστηριζει εγγενως το νεο πρωτοκολλο και αναγκαζεσαι να χρησιμοποιεις προγραμματα τριτων ( ανδροιδ φιλε τρανσφερ), με οχι τοσο καλα αποτελεσματα. Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω με 2 tablet android se 4.3 , συνεχη παγωματα, αποσυνδεσεις κλπ.
Δεν ειναι για mac τα android....

oxi se MAc, δεν υποστηριζει εγγενως το νεο πρωτοκολλο και αναγκαζεσαι να χρησιμοποιεις προγραμματα τριτων ( ανδροιδ φιλε τρανσφερ), με οχι τοσο καλα αποτελεσματα. Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω με 2 tablet android se 4.3 , συνεχη παγωματα, αποσυνδεσεις κλπ.
Δεν ειναι για mac τα android....
Σε εμενα, ειπαμε, δουλευει μια χαρα!

Μα είναι το μαμά καλώδιο...
4 υπολογιστές ... 2 Μακ κ δύο πισι
Θα το δοκιμάσω πάντως.

Το πρόβλημα ξεκίνησε από τότε που αναβάθμισα σε 4.3. Πριν η επικοινωνία γινόταν χωρίς κανένα θέμα
Και το ίδιο συνέβη κ στο nexus 7 του αδερφού μου...

Τι να πώ ρε φίλε δε μου έχει τύχει,
Αλλά το εργοστασιακό μου μετά από ένα χρόνο+ το έχω παροπλίσει.
Η μόνη περίπτωση που είχα πρόβλημα ήταν με κακό καλώδιο και μέσω Hub (οθόνης dell).
Ποτέ ως τώρα με καλό καλώδιο και θύρα από PC δεν μου έχει κάνει πρόβλημα.

δεν ειναι οτι δεν παιζει, αλλα οτι ειναι ασταθες.
ξεσυνδεεται χωρις λογο, κολλαει κλπ.

Δεν ειναι φυσικα αυτο το βασικο μου προβλημα, απλα το αναφερω.

Πάντως άποψή μου,
Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο από το να στέλνετε μέσω wifi τα αρχεία με τον es file explorer
Σπάνια πια συνδέω το κινητό για file-transfer ,
(Usb συνδεδεμένο με το pc - πιο συχνά για φόρτιση το χρησιμοποιώ)

Χμμμμ…. Το γράφεις από την πρώτη στιγμή για win8.1 , η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω δοκιμάσει … αν και δε φαντάζομαι κατι που λειτουργουσε πριν να χάλασε μολις … MS είναι αυτή.