Γνώμες για 32'' lcd

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας..
Ένα μέρος από αυτά που είπατε τα διάβασα όσα μπορούσα φυσικά γιατί ήταν πάρα πολλά.. Πήρα μια γεύση αλλά μπερδεύτηκα κιόλας!

Όταν έγραψα πότε θα έρθουν στην Ελλάδα εννοούσα πχ πότε θα μπορούμε να νοικιάσουμε ταινία Blu-Ray από το VideoClub

Τώρα για τα 2160p και εγώ πιστεύω ότι θα αργήσουν ‘λίγα’ χρόνια.. Αν τα 1080 ίσως τα αντιληφθεί το μάτι μου σε λιγότερο από 1,5 μέτρο(για ίντσες <40) με τα 2160 θα πρέπει να κολλήσω την μούρη μου στην tv?
Και επειδή για τη παρούσα φάση το max που θα πάρω είναι 37 ίντσες (για δωμάτιο) θέλω να πιστεύω ότι με 1080p πιστεύω ότι είμαι καλά..

Δεν είναι ότι βιάζομαι ιδιαίτερα αλλά αν δεν πρόκειται να βγει κάτι σύντομα που να είναι καλύτερη λύση σ’ αυτές τις ίντσες(μέχρι 37) και σ’ αυτά τα λεφτά(2000Ε) τότε έχω μόνο να επιλέξω ποια από τις δύο θα πάρω..

Υπάρχει τηλεόραση που να υποστηρίζει 1440p?(όχι ακόμα,ε?)

Υπάρχουν υπάρχουν , δες τα άρθρα για την τελευταία CES , υπάρχει και μοντέλο 52 ιντσών στις 2160p ( το οποίο πωλείται/πουλήθηκε $50.000 ) και μοντέλο 47 ιντσών 1440p ( είναι τρελοί αυτοί οι γιαπωνέζοι ) το οποίο αναμένεται να μπει στην παραγωγή σε λίγο καιρό

Σε pc monitor είναι τα 2560χ1600 ( 16:10 ) τα οποία συναντόνται μόνο στις 30 ίντσες ... Ουσιαστικά είναι άχρηστες για gaming , ενώ είναι ιδανικές για χρήση CAD ...

ΥΓ moderation misfuction .... Ειμαστε που είμαστε τελείως offtopic , φτιάξτε μας ένα topic και βάλτε εκεί τα μυνήματα ...

Στο παιχνίδι μπαίνει και η Sony 40W2000 και βγαίνει η amoi γιατι έμαθα οτι στο τηλεοπτικό σημα δεν τα καταφέρνει και πολυ καλά

Απο την Sharp και την Sony ποια θ διαλέγατε και γιατί??

Το κούρασα πολύ αλλα τι να κάνουμε...

Για την Amoi εχουν ακουστει πολυ καλα λογια και για τηλεοπτικο σημα

Επισης αναμενονται νεα μοντελα Amoi, με ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη.

Απο την Sharp και την Sony ποια θ διαλέγατε και γιατί??

Αν μιλαμε για 37" η καλυτερη επιλογη Full HD αποτελει η 37XD1E (λογω τιμης και επιδοσεων). Αν μιλαμε παλι για 40" τοτε εγω θα περιμενα την 40W2000 η οποια φαινεται οτι προσφερει την κορυφαια εικονα την 40Χ2000 σε χαμηλωτερη τιμη.

Χαιρετώ την ωραία παρέα του avclub-bye-
Θα´θελα να σας πω μια μικρή ιστορία και να ζητησω την γνώμη σας.

Ως υποψήφιος αγοραστής αλλά άσχετος με το θέμα διάβασα συζητήσεις και γνώμες στο forum για 32´´LCD.
Με βοηθήσατε πολύ και συγκεντρωσα μερικά μοντέλα τα´οποία πηγα να δω.
Κάποια βρήκα κάποια όχι.

Τέλος πάντων πήγα χθες αποφασισμένος για αγορά.

Η Sony V2500 ακριβή για μένα
Κάποιες LG,Samsung (δε ξέρω ποιά μοντέλα) δεν μου κάναν κλικ
και εκεί που είμαι έτοιμος να αρπάξω την Sony S2530 να την βάλω στην πλάτη και να φύγω βλέπω μια Sharp SD1.
Δεν ήταν τόσο ντελικάτη όσο η sony αλλά η οικόνα μου φάνηκε ποιό...sharp,ποιό ξεκούραστη
το πλάισιό της επισης καθώς ήταν νομίζω ψηλότερο μου έδινε μια ποιό κλασική αίσθηση τηλεόρασης.

Ξέρω είναι μοντέλο 10-12 μηνών νομίζω, όμως μου άρεσε.:bigcry:
Δυστηχός δεν είχε την καινούργια RD1 την οποία πολύ θα ήθελα να δω.

Τελικά έδωσα αναβολή στην αγορά

Ποιά είναι η γνώμη σας?please help

ειμαι νεο μελος και θα ηθελα τα φωτα σας για την ακολουθη περιπτωση.Θα ηθελα να διευκρινίσω ότι δεν ειμαι πολυ σχετικος με το χωρο αλλα προσπαθω.θελω να αγορασω μια lcd 32' ή 37' για το σαλονι (η απόσταση ειναι 3-4 μετρα) μέ τιμη γυρω στα 1500€ για τηλεοπτικα καναλια και ταινιες dvd.απο μια επισκεψη στα μαγαζια μου γυαλισε η philips pf 9551 (10 δοσεις x149€ στο media markt) για το pixelplus2, το ambilight (στο σημειο που θα τοποθετηθει δεν θα υπαρχει οπισθιος φωτισμος) και τη σύνδεση USB (θελω να συνδεσω ενα σκληρο 320GB και να παρακολουθω απο εκει ταινιες,φωτογραφιες κλπ).δεν ξερω αν η ποιοτητα προβολης μιας ταινιας μεσω θυρας USB ειναι αποδεκτη.επισης η περιοχη που μενω (κυψελη) εχει αθλιο τηλεοπτικο σημα με αποτελεσμα πολλα καναλια να φαινονται χαλια.στον κωτσοβολο υπηρχε την παρασκευη σε προσφορα η 9830 στις 32' 1450€.θεωρειτε οτι αξιζει η αγορα της σε αυτη την τιμη.
συγγνωμη αν σας κουρασα
φιλικα νικος

α....και καλωσήρθες στην μεγάλη παρέα μας!!!

ΥΓ: Ο ενθουσιασμός μου για την 9830 ήταν τόσο μεγάλος που ξέχασα να σε καλοσορίσω...

Φίλε Νάσο, θα μπορούσες να μου εξηγήσεις γιατί η 9830 είναι καλύτερη επιλογή από την 9551. Η τιμή είναι περίπου ίδια, αν και η 9830 έχει τόσο χαμηλή τιμή γιατί είναι το εκθεσιακό κομμάτι. Στα ίδια χρήματα είναι και η 9631 που δεν έχει ambilight αλλά έχει το clear lcd για το οποίο κάπου διάβαζα θετικά σχόλια. Συγχαρητήρια και πάλι για το forum

Καλό απόγευμα...

σόρρυ που απαντώ με καθυστέρηση....απαντώ όμως:

η 9830 είναι ΤΕΛΕΙΩΣ άλλη κατηγορία τηλεόρασης από την 9551...ανήκει στην κατηγορία των hi-end τηλεοράσεων της Philips...είναι -τουλάχιστον-μια κατηγορία ΠΑΝΩ από την 9551...το ίδιο ισχύει και για την 9631...αλλά εδώ η απόσταση έχει "κοντύνει"...

Γιάννη διαφωνώ μαζί σου...η 9830 δεν είναι ξεπερασμένη τηλεόραση,γιατί ήταν-όταν κυκλοφόρησε-ένα χρόνο μπροστά από την εποχή της(ΙΜΗΟ)!!!!

οπότε..αν δεν σε πειράζει που είναι demo κομμάτι πάρτην...εγώ πάντως ΔΕΝ αγοράζω-ποτέ-εκθεσιακά κομμάτια...

Η ύπαρξη του ψηφιακού δέκτη έχει νόημα μόνο αν υπάρχει στην περιοχή επίγειος ψηφιακός αναμεταδότης?
Είναι πεταμένα λεφτά αν δεν υπάρχει?

Nάσο σε ευχαριστώ για την απάντηση αν και μπερδευτηκα ακομη πιο πολύ. Ειδα και στο Elektroptika την 9631 1300€ και το δίλημμα μεγάλωσε. Το άλυτο πρόβλημα βεβαια που συντελει στην καθυστερηση της αποφασης για αγορα, είναι η βελτίωση του τηλεοπτικού σήματος (μένω ανω κυψελη σε σημείο που δεν βλέπει ούτε παρνηθα ουτε υμμητο).Υπάρχει τρόπος βελτίωσης της καταστασης χωρις να παω σε nova (λειπω συχνα απο το σπιτι και δε θελω να φορτωθω κι αλλο παγιο μετα απο οτε, δεη, λαννετ mila κλπ)?

μην μπερδεύεασαι...σε ξεμπερδεύω εγώ...

μην πάρεις το demo κομμάτι της 9830...σε λίγο θα τελειώσει η εγγύηση της...ξεχασέ την...πήγαινε για την 9631...

αλήθεια η 9631 έχει ψηφιακό δέκτη???

απάντηση στον snowman: ΔΕΝ είναι-κατά την γνώμη μου-πεταμένα λεφτά η ύπαρξη ψηφιακού δέκτη...όπως και νάχει κάποια στιγμή θα τον χρειαστείς...

Η 9631 έχει ψηφιακό δέκτη και clear lcd (σε μια ανάλυση της 9731 γράφει ότι βοηθά πολύ το τηλεοπτικό σήμα :The Clear LCD system provides a scanning, dimmable backlight, which in combination with enhanced 6ms responsiveness creates superior contrast and motion tracking. This system only works with standard-definition content, though.
http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030218,49287183-2,00.htm).
Αν είχε και ambilight, θα ηταν ιδανικά. To elektroptika παρεπιπτόντως το εμπιστευόμαστε?

Αν υπάρχει καμιά ιδέα για τη βελτίωση του τηλεοπτικού σήματος ευπρόσδεκτη.

Re: Απάντηση: Γνώμες για 32'' lcd

Γιάννη διαφωνώ μαζί σου...η 9830 δεν είναι ξεπερασμένη τηλεόραση,γιατί ήταν-όταν κυκλοφόρησε-ένα χρόνο μπροστά από την εποχή της(ΙΜΗΟ)!!!!

Για να το λεει ο διαχειριστης (που την εχει σιγουρα δει αρκετες φορες) κατι θα ξερει.-bye-

Παντως εγω θα επαιρνα την 9631 γιατι μπορει ο παλιος να ειναι αλλιως αλλα ο νεος ειναι ωραιος.