Γνωμες για 5.1 και ενισχυτη

gfilip

Established Member
30 November 2009
142
Καλησπερα θα ηθελα τη βοηθεια σας.Θελω να φτιαξω ενα ηχοσυστημα για το καθιστικο(20τμ).Με ενδιαφερει μονο για θεαση ταινιων mkv +blueray.Bugdet 1000-1200 euro.Ευχαριστω

Καλησπερα θα ηθελα τη βοηθεια σας.Θελω να φτιαξω ενα ηχοσυστημα για το καθιστικο(20τμ).Με ενδιαφερει μονο για θεαση ταινιων mkv +blueray.Bugdet 1000-1200 euro.Ευχαριστω
Κανεις?

Το Σ/Κ εκανα μια βολτα σε 2-3 μαγαζια ηχου και ολοι μου προτειναν σετακια με 2-2.5K,χρηματα τα οποια τωρα δεν δυναμαι να διαθεσω.Στο σπιτι εχω ενα sony dav-sc8.http://www.sony.co.uk/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-sc8#pageType=Overview.Aν αγορασω μονο ενισχυτη(Pionner 920)και χρησιμοποιησω τα ηχεια που εχω πιστευετε οτι θα υπαρχει βελτιωση στον ηχο?Ευχαριστω

kblachos
1.εαν ψαξω σε γερμανια θα βρω καλυτερες τιμες για αυτα που προτείνεις? 2.θεωρεις οτι ειναι τα ποιο οικονομικά/ποιοτικά και να μην κοιταξω για παρακατω η μπορω να βρω και κατι ποιο οικονομικο . Δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα.εαν εχεις γνωμη για κατι ποιο φτηνο θα με ενδιεφερε.
Η χρηση ειναι για σετ με ps3 + samsung c750 3d (ταινιες περισσοτερο/games και για μουσικη σχεδον καθολου.)

Δεν τον εχω ακουσει τον ενισχυτη που εχεις ηδη αλλά απ`οτι βλεπω ειναι κλασης D.
Οποτε με εναν αλλο ισως εχεις μια διαφορά ακομα και με αυτα τα ηχεια.

Εφοσον εχεις ορισει ενα οικονομικο μεγεθος και ψαχνεις πανω σ`αυτο τοτε κοιταξε και καποιους φθηνους (απο 200 ) Yamaha ενισχυτες.
Δεν θα σε απογοητευσουν, αν και δεν ειναι οτι καλυτερο και παλι ειναι μια πολυ μεγαλη αναβαθμιση απο ενα απλο σετακι home cinema.

Αν και νομιζω οτι εχεις ηδη (πιο πανω) μια προταση στα οικονομικα σου.

Δεν τον εχω ακουσει τον ενισχυτη που εχεις ηδη αλλά απ`οτι βλεπω ειναι κλασης D.
Οποτε με εναν αλλο ισως εχεις μια διαφορά ακομα και με αυτα τα ηχεια.

Εφοσον εχεις ορισει ενα οικονομικο μεγεθος και ψαχνεις πανω σ`αυτο τοτε κοιταξε και καποιους φθηνους (απο 200 ) Yamaha ενισχυτες.
Δεν θα σε απογοητευσουν, αν και δεν ειναι οτι καλυτερο και παλι ειναι μια πολυ μεγαλη αναβαθμιση απο ενα απλο σετακι home cinema.

Αν και νομιζω οτι εχεις ηδη (πιο πανω) μια προταση στα οικονομικα σου.

Επειδη ζοριζουν τα οικονομικα μου σκεφτομουν οτι με αγορα ενισχυτη θα υπηρχε καποια βελτιωση στον ηχο και αργοτερα να προχωρησω σε ηχεια.