Γνωμες για αγορα ενισχυτη-καλωδιων

mitsoschios1

New member
10 January 2011
33
Γεια σας ρε παλικαρια.Σημερα παρελαβα τα Crystal Audio BPT5-8BLA 5.1 και θελω τα "φωτα" σας για αγορα ενισχυτη (μεχρι 300 ) και καλωδιων.Σχετικα με τα καλωδια μπορω να χρησιμοποιησω απλο 2.5mm ή και παραπανω διατομης?Με ενδιαφερει να εχω ποιοτητα,αλλα να μη δωσω και ενα καρο λεφτα για τα καλωδια.
Σας ευχαριστω προκαταβολικα ολους μαγκες.

Γεια σας ρε παλικαρια.Σημερα παρελαβα τα Crystal Audio BPT5-8BLA 5.1 και θελω τα "φωτα" σας για αγορα ενισχυτη (μεχρι 300 ) και καλωδιων.Σχετικα με τα καλωδια μπορω να χρησιμοποιησω απλο 2.5mm ή και παραπανω διατομης?Με ενδιαφερει να εχω ποιοτητα,αλλα να μη δωσω και ενα καρο λεφτα για τα καλωδια.
Σας ευχαριστω προκαταβολικα ολους μαγκες.

Για δες από YAMAHA πλευρά, έχει φέρει κάτι καινούρια μοντέλα, που παίζουν όλα τα τελευταία φορμά ήχου κι έχουν δυνατότητες διασύνδεσης με ό,τι μπορείς να φανταστείς, ισοστάθμιση ήχου, upscalling στην εικόνα, συνδέσεις hdmi in, out, θα πάρεις κι ουδέτερο ήχο, εγώ τον έχω 7 χρόνια και κρατάει, τον έχω σαν προενισχυτή πλέον αλλά η επεξεργασία ήχου για τα λεφτά του και γενικώς η YAMAHA σ αυτά είναι best value. Δες εδώ. Για καλώδια θα σου λεγα supra, αξιόπιστα και φθηνά σχετικά.

Last edited:
Ναι φιλε μου,τα ειδα.Ενδιαφερον.Σχετικα με τα καλωδια καμια γνωμη?Σε ευχαριστω.

Σου είπα, για καλώδια supra, αξιόπιστα και φθηνά. Τα ηχεία σου τα είδα, δεν θες παραπάνω από 2,5, μετά πάει στο 4άρι, υπερβολικό για σένα και ανούσιο.

http://www.skroutz.gr/s/318413/Pioneer-VSX-820-K.html

και αυτός καλός φαίνεται

να ρωτήσω κάτι,
με τον 520 εκτός απο τις ειδόσους-εξοδους
1 περισσότερο HDMI,USB, Και τις συνδεσεις με Iphone/ipod τι διαφορά έχει?
γιατί στο site της Pioneer όλα τα άλλα χαρακτηριστικά είναι ίδiα.

να ρωτήσω και κάτι άλλο
σε άλλο νήμα το παλικάρι εδώ πήρε απο το amazon.co.uk τον yamaha rs-v467 230ευρω με μεταφορικά.
Αξιζουν τα ~100 ευρω παραπάνω?

Παρε Pioneer και δεν θα μετανιωσεις.Εγω απο την λυσσα μου , να ακουσω μολις τον πηρα πηγα και πηρα ενα καλωδιο που αν το χαρακτηρισω της πλακας θα ειναι και επιεικης ορος !!Δεν το εχω αλλαξει ακομα και (για μενα παντα) παιζει φοβερα τοσο σε Homecinema οσο και σε μουσικη.Παντα για τα γουστα μου φυσικα.
Εχω τον 920 , αλλα νομιζω δεν εχει διαφορες απο τον 820 που ειπε καποιος πιο πανω.

να ρωτήσω κάτι,
με τον 520 εκτός απο τις ειδόσους-εξοδους
1 περισσότερο HDMI,USB, Και τις συνδεσεις με Iphone/ipod τι διαφορά έχει?
γιατί στο site της Pioneer όλα τα άλλα χαρακτηριστικά είναι ίδiα.

τώρα που το έψαξα καλύτερα εκτός από τις παραπάνω συνδέσεις που αναφέρεις δεν βλέπω και εγώ καμιά διαφορά οπότε καλύτερη αγορά είναι ο 520 http://www.skroutz.gr/s/318415/Pioneer-VSX-520-K-S.html?keyphrase=Pioneer+VSX-520-K