γνωμες για αγορα ενισχυτη

papasbio

New member
24 December 2015
30
καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα για αγορα τελικου ενισχυτη.
θα οδηγει τα Q ACOUSTICS 3050i δαπεδου και το μπατζετ ειναι στα 700 -800 ευρω
κοιταζω τον yamaha as 701
επισης πηγες εχω ενα wiim ultra dac steramer και το πικαπ ΜΚ2
ΤΙ ΛΕΤΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ?
ειδα κ αυτον

Rotel A11MKII Black​

Last edited:
καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα για αγορα τελικου ενισχυτη.
θα οδηγει τα Q ACOUSTICS 3050i δαπεδου και το μπατζετ ειναι στα 700 -800 ευρω
κοιταζω τον yamaha as 701
επισης πηγες εχω ενα wiim ultra dac steramer και το πικαπ ΜΚ2
ΤΙ ΛΕΤΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ?
Δεν έχω απάντηση στην ερώτηση σου όμως θα σε παραπέμψω σε ολοκληρωμένο ενισχυτή ώστε να παρακάμψεις τον προενισχυτη του Wiim.

Στην αρχικη ερώτηση σου ζητάς τελικό ενισχυτη άρα θα χρησιμοποιηθει ο προενισχυτης του Wiim.
σωστα τελικο ενισχυτη κοιταζω και ειμαι αναμεσα στους παραπανω ενισχυτες

σωστα τελικο ενισχυτη κοιταζω και ειμαι αναμεσα στους παραπανω ενισχυτες
Οι παραπάνω ενισχυτές είναι ολοκληρωμένοι και όχι τελικοί.......αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το Wiim Ultra σαν προενισχυτή δεν χρειάζεσαι κανέναν απο αυτούς αλλά τελικό ενσχυτή. Θα σου πρότεινα όμως να πας σε ολοκληρωμένο ενισχυτή γιατί το προενισχυτικό στάδιο του Wiim Ultra δεν είναι και τόσο........... αναλογικό..Τα αναλογικά σήματα που δέχεται (ακόμα και απο την είσοδο phono) τα μετατρέπει σε ψηφιακά και αυτα μετά ξαναγίνονται αναλογικά απο το δικό του dac......Ο Rotel είναι καλός αλλά λίγος για τα ηχεία σου, ο Yamaha καλός αλλά ο Cambridge Audio καλύτερος. Αν μπορείς ανέβα λίγο και πήγαινε στο μεγαλύτερο μοντελο το 81.

Οι παραπάνω ενισχυτές είναι ολοκληρωμένοι και όχι τελικοί.......αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το Wiim Ultra σαν προενισχυτή δεν χρειάζεσαι κανέναν απο αυτούς αλλά τελικό ενσχυτή. Θα σου πρότεινα όμως να πας σε ολοκληρωμένο ενισχυτή γιατί το προενισχυτικό στάδιο του Wiim Ultra δεν είναι και τόσο........... αναλογικό..Τα αναλογικά σήματα που δέχεται (ακόμα και απο την είσοδο phono) τα μετατρέπει σε ψηφιακά και αυτα μετά ξαναγίνονται αναλογικά απο το δικό του dac......Ο Rotel είναι καλός αλλά λίγος για τα ηχεία σου, ο Yamaha καλός αλλά ο Cambridge Audio καλύτερος. Αν μπορείς ανέβα λίγο και πήγαινε στο μεγαλύτερο μοντελο το 81.
Εντωμεταξύ εγώ έχω τον Cambridge cxa81 81 mk2
Ταιριασμένο σε Fyne 501 e + wiim pro
Επειδή ξύνομαι,σκέφτομαι να πάω σε
Advance Paris A12 Classic που έχει 2.300.
Αν θέλεις τον mk2 τον mk2 στον δίνω με 760€