Γνωμες για αγορα φθηνου home theater

mitsoschios1

New member
10 January 2011
33
Γεια σας ρε παλικαρια.Θα ηθελα τα "φωτα" σας για την αγορα ενος φθηνου home theater.Το πορτοφολι φθανει μεχρι τα 400€.Σκεφτομουν για τα Logitech z 5500 επειδη εχουν θυρα optical και μπορω να τα συνδεσω με τη tv 40" Toshiba.Συχωρηστε με που αναφερω ξανα αυτα τα ηχεια(ξερω οτι εχει συζητηθει πολλες φορες το συγκεκριμενο συστημα).Απλα εχω καταλαβει οτι σε καμια περιπτωση δε μπορει να συγκριθει με εναν ενισχυτη.Σας ευχαριστω προκαταβοληκα ολους.

Τα εχω τα z5500 εδω και λιγο καιρο και σε ταινιες με dts ηχο μπορω να σου πω οτι ακουγονται πολυ καθαρα και σε διαλογους
αλλα και στα υπολοιπα ηχητικα εφε ακομα και σε πολυ δυνατη ενταση...
Το sub σου δινει μια αισθηση οτι γινεται σεισμος και νοιωθεις οτι θα γκρεμιστουν ολα..
Εγω ομως τα εχω στησει στο δωματιο μου που ειναι 10 τ.μ.
Εαν εσυ εχεις μια σαλοναρα πανω απο 25 τ.μ εκει πρεπει να τσιμπας την ενταση για να σου γεμισουν τον χωρο σου..
Τωρα εδω οι gury του av θα σου πουν στανταρ οτι αυτα δεν ειναι σοβαρα ηχεια για home theater και σιγουρα εχουν δικιο καθως δεν συγκρινονται με αλλα πιο ακριβα συστηματα...
Εγω ομως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα z και σε ταινιες αλλα και σε παιχνιδια και απο το να επαιρνα κανα φθηνο home cinema all in one σε αυτα τα λεφτα προτιμησα τα z και πιστευω εκανα πολυ καλα... :music-smiley-005: