Γνώμες για αγορά Klipsch RF-82

koytso7

New member
14 May 2007
2
εχω τα Β&W 603 s3 και αποφασισα να αγορασω τα klipch rf 82 για hi-fi με ενισχητη τον cav 10. περιμενω την αποψη σας.Ευχαριστω.

Re: klipch RF82

Οταν λες αποφασισες τι εννοεις? Τα ακουσες και βρηκες σημαντικες διαφορες σε σχεση με τα 603 ή απλα σκεφτεσαι την αγορα τους? Μονο αν τα ακουσεις αποφασισε για την αγορα τους,μπορει να ειναι πιο ακριβα και καλυτερα ηχεια απο τα 603 αλλα αυτο δεν ισχυει για ολα τα αυτια.

Απάντηση: klipch RF82

Το σκεφτομε .Δεν τα εχω ακουση ακομα ,για αυτο περιμενω γνωμη απο καποιον που να γνωριζει τα παραπανω ηχεια ,η καποιο καλητερο στα ιδια περιπου χρηματα.

Re: klipch RF82

hiz,

εχω τα rf-35 που ειναι παρομοια με τα rf-82.
Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με τα ηχεια κ τα προτεινω χαλαρα...
Το μονο προβλημα ειναι πως προτιμουν εναν ''γλυκο'' ενισχυτη λογο κορνας!
Αλλα απο οτι εχω δει σε ξενο σαιτ, ΧΩΡΙΣ να τον εχω ακουσει ο ιδιως, ο CAV 10 πρεπει να ειναι αρκετα γλυκος κ με πολυ δυναμη!!!
Εγω τα εχω σε συνδεμενα με εναν παλιο technics su-vx800 κ παιζουν πολυ ωραια! :drummer:

Σε τι τιμη τα εχεις βρει;

Αφου τον εχει ηδη...
Και μιας που πας για αλλαγη ηχειων δωσε και μια αλλαγη στις προενισχυτριες,να τον γλυκανεις λιγο βρε παιδι μου
γιατι με τον Α10 και τα κλιπς δε νομιζω να ικανοποιηθεις με πολυωρο ακουσμα

Οτι λυχνια και να αλλαξεις στο CAV ο ενισχυτης απλα δεν προκειται ποτε να παιξει....
Οτι και να αλλαξεις ο εν λογω ενισχυτης δεν προκειται να παιξει. Τον ειχα και με τα ηχεια της CAV και δεν λεει δυστυχως....

Αν σ εντυπωσιαζουν , το μεγεθος και τα τεχνικα χαρακτηριστικα των Klipsch , τοτε αγορασε τα . Για αρκετο καιρο θα μενεις ικανοποιημενος . Το ιδιο αν εχεις ακουσει τον Cav και τα Klipsch και σου αρεσαν . Παντως το μπουγιο με λιγα λεφτα , σπανια δινει καλο αποτελεσμα .......

Αν ομως προταξεις αλλα κριτηρια , οπως μουσικοτητα , γλυκος και ξεκουραστος ηχος ......τοτε θα επρεπε να μας πεις ποσα τετραγωνικα χωρου εχεις , αν μπορεις να διαταξεις τα ηχεια στο χωρο σου σωστα , αν ειναι ακουστικα ζωντανος ο χωρος σου (αδειοι τοιχοι και παραθυρα χωρις κουρτινες) η αν ειναι ακουστικα νεκρος (πολλα χαλιά , κουρτινες βαριες , καναπεδες επιπλα) και ισως να μας πεις με τι μουσικη ευχαριστιεσαι .