Γνώμες για αγορά μεταχειρισμένης

Eneekay

New member
15 October 2013
18
Καλημέρα σε όλους! Αυτό είναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ!

Ως σχετικά άσχετος με τηλεοράσεις, έχω να κάνω μια ερώτηση. Έχω την ευκαιρία να αγοράσω σε πολύ καλή τιμή (220 ευρώ) μια μεταχειρισμένη Samsung LE37A656. Ξέρω όμως ότι πέρσι της είχε καεί μια λυχνία, η οποία έχει αντικατασταθεί από τεχνικό και έχει γίνει συγχρόνως σέρβις της τηλεόρασης.

Αξίζει ή κινδυνεύω να έχω θέματα και να τα κλαίω τελικά τα λεφτά μέσα στον επόμενο χρόνο;

Λόγω περιορισμένου budget, για καινούρια τηλεόραση πάλι στα ίδια χρήματα θα κινηθώ και προφανώς σε πολύ μικρότερη ή λιγότερο ποιοτική επιλογή, οπότε η αγορά αυτή φαίνεται πιο value for money κίνηση.

Επίσης, με τον ψηφιακό της δέκτη θα έχω κάποιο πρόβλημα με τα ψηφιακά κανάλια;

για 100 ικο και ψηφιακο δεκτη δωρο ειναι φιλε μου αυτη οπως λεει ο Μιχαλης ειναι τηλεοραση του 2008.

Value for money είναι να δώσεις λεφτά και να πιάσουν τόπο , εσύ μάλλον θα πετάξεις τα λεφτά σου.

ΥΓ. Η συγκεκριμένη τηλεόραση με βάση την ηλικία της δεν νομίζω να έχει αξία πάνω από 120-150 ευρώ το πολύ.

Ευχαριστώ παιδιά. Είμαι άσχετος και είχα ψηθεί με την ιδέα. Οπότε δεν ασχολούμαι καν με την περίπτωση.

Έχετε να προτείνετε κάτι ποιοτικό μέχρι 250 ευρώ; Απλώς να είναι πάνω από 24 ίντσες, και υπόψιν ότι πρέπει να συνδέω και ένα pc πάνω (όχι για να δουλευω σε αυτό, αλλά ως media center και λίγο browsing).

Μήπως πρέπει να ανοίξω νέο θέμα για προτάσεις τηλεόρασης;