Γνώμες για αγορά μεταξύ Panasonic AE-3000 & Epson TW-5000

Απάντηση: Γνώμες γαι αγορά μεταξύ Panasonic AE-3000 & Epson TW-5000

στις φωτο το μαυρο του espon ειναι μπλε.ειναι κατι σαν καταρα ,μπορει να το ονομασουν deep blue
περιγραφη στα σκοτεινα χανει ο επσον.
η πρασινιλα που λες δε παιζει.και φευγει για πλακα με ρυθμισεις rcp/....
για πες ποιος αο αυτους εχει arcf και ειναι made in japan?

ε τωρα τ να πω ?
θα με βαρεσετε παλι

καλα καθεστε και συγκρινετε επσον με σονυ?

Last edited:
Re: Γνώμες γαι αγορά μεταξύ Panasonic AE-3000 & Epson TW-5000

προσπαθώντας να κατανοήσω το βαθυτερο νόημα τις συγκρισης που γινεται βλέπω και τον 10αρι στις συζητήσεις αν και έχω πειστεί οτι δεν αξιζει και τόσο τα λεφτά του αν προκειται για μια τιμια προταση αγοράς.Εν αναμονη λοιπόν για πιο πειστικα και σωστα reviews και εμπειριες χρηστών κατόχων των παραπάνω μοντέλων γιατι κι εγω σκεφτομαι αν δαπανησω απο 2500 εως 3000 για βιντεοπροβολέα.

Θα αρχίσω κι εγώ να υποστηρίζω φανατικά τον BenQ W5000 όπως κανει ο Johny με τον Sony μου φαινεται....

Και θα πω!

Καλά, καθεστε και συγκρινετε Epson, Sony, Panasonic (και δεν ξερω κι εγώ τι άλλο ) με BENQ 5000 ??? :aetsch::aetsch::aetsch::bike::fight:

καλα καλα
αν κατεβω αθενσ θα σας χωσω 10-10 στο αμαξι και θα σας φερω να δειτε τον 10 απο κοντα σωστα σεταρισμενο ρυθμιζμενο.....να σταματησει επιτελους αυτο το πραγμα και να τον υποστηριζουμε ολοι μαζι τον 10

ακους εκει

στην ιδια προταση epson και σονυ???????

παναια μου:turtle:

καλα καλα
αν κατεβω αθενσ θα σας χωσω 10-10 στο αμαξι και θα σας φερω να δειτε τον 10 απο κοντα σωστα σεταρισμενο ρυθμιζμενο.....να σταματησει επιτελους αυτο το πραγμα και να τον υποστηριζουμε ολοι μαζι τον 10

ακους εκει

Περιμένω πρόσκληση.:BDGBDGB53:

Απάντηση: Re: Γνώμες γαι αγορά μεταξύ Panasonic AE-3000 & Epson TW-5000

Μερικές φωτό ανάμεσα σε Epson (αριστερά) και Sony (δεξιά) από το παραπάνω συγκριτικό:

Epson_6500UB_vs_VPL-HW10_blackscreen.jpg

Epson_6500UB_vs_VPL-HW10_black-logo.jpg

Δεν μπορώ να κρίνω απο τα screenshots αλλά στις πρωτες φωτο η δεξιά εικόνα είναι γνώριμο φαινόμενο για Sony.

Re: Απάντηση: Γνώμες για αγορά μεταξύ Panasonic AE-3000 & Epson TW-5000

καλα καλα

Τι έγινε ρε παιδιά;

Πήρες Lumagen (και Καστρουνή) και δεν μας το είπες; ;)

Re: Απάντηση: Γνώμες για αγορά μεταξύ Panasonic AE-3000 & Epson TW-5000

καλα καλα

ακους εκει

Καλά ρε συ Τζώνυ, ένας στην θέση του οδηγού, δύο στη θέση του συνοδηγού, άντε τέσσερεις πίσω, άντε και δύο στο πορτ-μπαγκάζ, τον 10το που στην ευχή θα τον βάλεις? Θα τον κρεμάσεις στο μπρελόκ των κλειδιών, ή στον αριστερό καθρέφτη για αντίβαρο! :flipout::flipout::flipout:

Φιλικά
Γιώργος.

Και όσο γι' αυτό το "ρυθμιζμένο", που μου θυμίζει λίγο το ακονιζμένο που έχει συνώνυμο το βυθιζμένο, άσε τάπαιξα....
Τρέμε Καστρουνή!!!!!!!
:flipout::flipout::flipout::flipout:

Πάντα φιλικά
Γιώργος.

Νομίζω ότι ο Epson TW5000 είναι καλύτερος από τον 3000, λόγω ευκρίνειας και φωτεινότητας. Για να μην πω και για την εγγύηση που δίνει η Epson (3 χρόνια σε μηχάνημα και λάμπα!!).
Για εμένα πολύ ανώτερος από τον Sony VW10 (σορρυ από τους κατόχους του 10 :grinning-smiley-043).

Εγώ πάλι όταν είδα τον 2000 της epson προσωπικά δεν μου άρεσε.Ο 3000 από την άλλη είχε πολύ καλή εικόνα.Αν τωρα ο 5000 είναι τόσο καλύτερος από τον 2000 τότε πάω πάσο!

τωρα τι τιμες παιζουν που πεσανε αυξησεις?
αν ειναι παρομιες να αγορασουμε τωρα η σε κανα μηνα θα πεσουν???

Εγώ πάλι όταν είδα τον 2000 της epson προσωπικά δεν μου άρεσε.Ο 3000 από την άλλη είχε πολύ καλή εικόνα.Αν τωρα ο 5000 είναι τόσο καλύτερος από τον 2000 τότε πάω πάσο!

Πάντως εγώ σε αίθουσα γνωστού Κατ/τος είδα δίπλα δίπλα τον Pany ΑΕ3000 και τον Epson TW2000. 'Επειτα από σετάρισμα του Pany (στην αρχή υπερτερούσε το πράσινο) ήρθε και στα ίσα του και ήταν φανερά καλύτερος του Epson στην όχι μόνο στη φωτεινότητα (εξάλου αυτό ρυθμίζεται) αλλά και στις διαβαθμίσεις του γκρί και στη ευκρίνεια. Επίσης τα χρώματα ήταν πιό πιστά (μπλέ χωρίς να μαυρίζει, κόκκινο χωρίς να είναι μπορντοροδοκόκκινο αλλά και χωρίς να βγαίνει από τα περίγραμμα κλπ).
Και πάνω που είχα καταλήξει στον 3000 είδα μετά 15 μέρες σε φίλο, τον Epson 5000 όπου, πιστεύω, είναι και ο πραγματικός του αντίπαλος. Ο TW2000 πάει για τον Pany 2000.
Σαφώς καλύτερος ο 5000 με πιο βαθύ μαύρο (μη διακριτή η μάσκα της οθόνης ) με ρυθμίσεις σχεδόν out of the box. Στοιχεία όπως η φωτεινότητα (eco mode) ήταν καλύτερα του 3000 ΑΛΛΑ από ότι μπορούσα να θυμηθώ με τον Pany. Δίπλα δίπλα όμως δεν τους είδα για να είμαι 100% σίγουρος.
Για να μη μακρυγορώ, αν και δεν πήγα στην σχετική παρουσίαση, θεωρώ ότι ο νεός 5000 είναι ανώτερος του αντιπάλου Pany. Τέλος σπασίματα, κοψίματα και άλλα τεχνουργήματα που διάβασα για τον demo Epson της παρουσίασης, δε είδα ακόμα και σε αρκετά γρήγορες σκήνες των BD (με PS3) Die Hard 4, Black Knight, Spiderman 3 και το μαύρο στη συναυλία της Celine Dion.

Μάλλον πάω για αγορά του ανωτέρω. Γνώμες ?
(θα προβάλει από 4,5 μ. σε 120 ιντσες, σε σκοτεινό περιβάλλον - κατεβάζω ρολά)

συμφωνα με εντυπωσεις που εχω απο αλλους επσονες και αλλους πανασονικες θα σου προτεινα με 1000 τον πανα.
βεβαια μπορει να κανω και λαθος και οντως το νεο επσον 5000 να ειναι πυραυλος