Γνωμες για αγορα προβολεα.

Maximvs

Established Member
11 July 2006
157
Καλησπερα σε ολους,

εχω μια Samsumg LE40M86 FullHD και σκεφτομαι να παρω ενα προβολεα για ταινιες απο το pc ή το PS3 και παιχνιδια απο τα 2 βεβαια.

Η αποσταση θεασης απο τον προβολεα στον τοιχο θα ειναι 3.5 μετρα περιπου και το ποσο που σκεφτομαι να διαθεσω ειναι 2000-2200€ το περισοτερο.
Ενδιαφερομαι για Full HD προβολεα...

Σας ευχαριστω για οποιαδηποτε γνωμη και βοηθεια.

vpl hw 10
βγαινει σε ενα μηνα λιγοτερο απο 1 μηνα δηλαδη
1700 ε.. περιπου και καλητερος απο ολους τους προηγουμενους vw εκτος τους 100 και 200

Re: Απάντηση: Γνωμες για αγορα προβολεα.

vpl hw 10
βγαινει σε ενα μηνα λιγοτερο απο 1 μηνα δηλαδη
1700 ε.. περιπου και καλητερος απο ολους τους προηγουμενους vw εκτος τους 100 και 200
+1

Kι εγώ αυτόν περιμένω!

και πιο φτηνος πρεπει να ειναι.
βασικα ολοι αυτον περιμενουν και καλα κανουν

Δηλαδή όποιος αγόρασε VW60 και πάει να τον πουλήσει τα έπιασε τα λεφτά του? Κάτι τέτοια ακούω και φοβάμαι να τα σκάσω για προβολέα.

Χειρότεροι από τα PCια έχουν καταντήσει.

δυστηχως θα επρεπε να κλαινε αυτοι που πηραν 60 και 40
jargon και εσυ αυτον να παρεις κανει αναμορφικο ζοομ για την περιπτωση σου

Βασικά σκεφτόμουν για προβολέα επιπέδου Infocus 83 (σε φωτεινότητα) έως HD100. το πρόβλημα είναι ότι αλλάζουν και τρέχουν τόσο γρήγορα τα μοντέλα που απορώ αν αξίζει να δίνεις τόσα λεφτά. Μήπως αντί για 6000-7000 ευρώ αξίζει να δίνω 2,000 ευρώ το χρόνο (μείον τη πώληση του εκάστοτε προβολέα) και να πάιρνψ κάθε χρόνο τον καλύτερο προβολέα σε αυτά τα λεφτά? Ένα είναι σίγουρο τον τρίτο χρόνο θα έχω καλύτερο προβολέα από αυτόν που θα είχα αν αγόραζα έναν με 6,000 σήμερα.

Θα τον δω Johny αλλά αρκεί να είναι αρκετά φωτεινός γιατί και από μακριά θα παίζει και 130"(2.40) θα πρέπει να γεμίζει. Εδώ ο αναμορφικός βοηθάει φυσικά.

βρε παιδια τα εχουμε πει αυτα σημερα ο 10 1700 αυριο ο 5 1000 ετσι ειναι αυτα οσο περιμενουμε κατι καλυτερο θα βγενει και ολο και καλυτερα θα πεζει,αυτη ειναι η τεχνολογια,εχω αγορασει τοσα πραγματα οταν βγηκαν πχ 1οοο ευρο και μετα 5 μηνες πηγαν 500 ευρο απλο ειναι οποιος 8ελει το πιο νεο προιον και να το παρει πρωτος το πληρωνει αν περιμενει να πεσει η τιμη να το παρει,εκεινη την στιγμη η ετεριες εχουν ετοιμο το επομενο για να μην πω το εχουν απο πιο πριν,,,,,

Δεν έχω τέτοια προβλήματα ειδικά με τόσο ακριβά μηχανήματα. Να ήταν κάρτα γραφικών 500-600 Ευρώ να πω εντάξει αλλά 5-6000 να γίνονται 3,000 σε ένα χρόνο τι να πω. Είδωμεν, έχω μπροστά μου 6-7 μήνες τουλάχιστόν για αγορά προβολέα (προέκυψε και τελικός ενισχυτής - κάηκαν tweeter) οπότε θα δείξει.