γνώμες για αγορά τηλεόρασης

noknok

New member
7 May 2008
44
Λοιπόν καταρχάς χαιρετώ όλο το κόσμο εδώ μέσα, εδώ και μια εβδομάδα διαβάζω σαν τρελός ποστ εδώ μέσα, προσπαθόντας να βγάλω μια άκρη.
Έστω μια άκρη έχω βρεί αλλά χρειάζωμαι λίγο βοήθεια.
Λοιπόν καταρχάς το budget είναι γύρω στα 1000 ευρώ αλλά με εξάιρεση στην αρχή τα 1100 για την philips που είδα την 32pfl9632 άντε και λίγο παραπάνω 1300 (με το ζόρι) για το νέο μοντέλο της philips 32pfl9632D.

Ο λόγος που ζητάω βοήθεια είναι ο εξής.
αν εξαιρέσουμε το παραπάνω μοντέλο της philips που από 'τι κατάλαβα είναι top για τις 32" θα ήθελα να μάθω σε αυτά τα χρήματα τι θα μου προτείνατε για 37". Το προβλημά μου είναι ότι η ΤV προορίζεται να μπεί στο νέο σαλόνι που περιμένω να έρθει μέσα στο μήνα, 32" χωράει σίγουρα, η 37" πάιζει. Συμφωνα λοιπόν με τις νέες αφίξεις υπάρχει κάποιο μοντέλο απο πλευρά Samsung π.χ με μαξ τα 1300 που να αξίζει με γνώμονα φυσικά ότι δεν θα έχει την απεικονιση της παραπάνω philips? να ξανα υπενθυμίσω οτι τα 1300 ειναι το max max (πιο max δεν πάει :smash:)

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Re: γνώμες για αγορά τηλεώρασης

Θα ειχες την καλοσυνη να μας πεις τις διαστασεις που εχεις περιθωριο για να τοποθετησεις την τηλεοραση? Οι 32" ειναι παντως πολυ λιγες.

Απάντηση: γνώμες για αγορά τηλεώρασης

Για plasma ενδιαφέρεσαι....???????

Καλώς ήρθες...-bye-........και καλά ξεμπερδέματα!!!!:ernaehrung004:

καλος σας βρίσκω :)
νομίζω οτι κάπου στο 1 μετρο με 1,20, γι αυτό και δεν κοίταξα για 37" ακόμη να έρθει πρώτα και να μετρήσω ακριβός, επείσης να αναφέρω ότι η απόσταση θέασης δεν θα ξεπερνά τα 3 μέτρα.
φίλε μου czoum δεν ενδιαφέρωμαι για πλάσμα, μόνο για lcd
(μεγάλο μανίκη πάντος η επιλογή!!)

Δεν έχει ούτε 2 εβδομάδες που έψαχνα για τηλεόραση με περιορισμό το 1 μέτρο σε πλάτος και από ότι είδα χωράνε οι περισσότερες 40άρες. Στο 1.10 χωράνε και οι περισσότερες 42άρες. Αν λοιπόν το πρόβλημά σου είναι το πλάτος γιατί 37" και όχι παραπάνω;

ως 1.300 πάρε μια 40αρα κι είσαι ΟΚ
θα έλεγα να ξαναεξετάσεις το θέμα των πλάσμα - έχει πολλά να δώσει

Είσαι σίγουρος ότι δεν θέλεις plasma;;;;

Γιατί η σειρά 37-42 PX80 της Panasonic και μέσα στο budget σου είναι...
και παίζει καλύτερα από οποιαδήποτε τηλεόραση της κατηγορίας.
Με απόλυτα κριτήρια.

δεν ενδιαφέρωμαι για πλάσμα, μόνο για lcd

γραψτο με μεγαλα,κεφαλαια γραμματα γιατι μαλλον δεν φαινεται:fahne90:

αληθεια εισαι σιγουρος?:flipout::flipout:

οκ παω πασο....

σιγουρα οχι πλασμα?

ελα ρε συ παρε πλασμα

καλα οκ το σεβομαι.

εγω παντως προτεινω πλασμα.

σιγουρα δεν θελεις πλασμα? σορρυ αν ρωταω αλλα δεν θυμαμαι τι ειχες πει:ADFADF1:

Re: Γνώμες για αγορά τηλεορασης

Στα 3 μετρα μην παρεις τιποτα λιγοτερο απο 40-42". H 32" ακομα και η 37" θα ειναι πολυ μικρες...

Αν θελεις οπωσδηποτε LCD τοτε προτεινω καποια απο αυτες....

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1110357
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1105817
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1046322

Απάντηση: γνώμες για αγορά τηλεώρασης

Ποια ειναι η γνωμη σας για την 37Α558 της Samsung sta 1000 ευρω θεωρω οτι ειναι πιο προηγμενη τεχνολογικα απο την 40Μ87. Θυσιαζονται 3 ιντσες αλλα παίρνεις θεωρητικα καλυτερη τεχνολογια.
Αλλη μια προταση ειναι και η 37LG5000 στα ιδια χρηματα και απο οτι ακουω με καλυτερο service απο Sony & Samsung.

Last edited:

Παρε CRT !!!
Αποδειξη>

<Originally Posted by tromb1
Την πηρα και εγω την PX80, και το powerbuy πηγε παρα πολυ καλα οπως λες, αλλα μετα απο ενα μηνα την πουλησα σε ενα γνωστο μου που ειχε καει η δικια του στο διπλανο διαμερισμα, και ετσι τωρα ειμαι και παλι με τη CRT μου...>

Re: Απάντηση: γνώμες για αγορά τηλεώρασης

Ποια ειναι η γνωμη σας για την 37Α558 της Samsung sta 1000 ευρω θεωρω οτι ειναι πιο προηγμενη τεχνολογικα απο την 40Μ87. Θυσιαζονται 3 ιντσες αλλα παίρνεις θεωρητικα καλυτερη τεχνολογια.

Δεν θεωρω την Α558 ποιο προηγμενη τεχνολογικα απο την Μ86. Περιπου στα ιδια επιπεδα ειναι. Δεν ειχει νοημα να θυσιαζεις 3" για μικροδιαφορες.

Εκτος αν μιλας για κατι dynamic contrast κτλ. τα οποια ειναι παραφουσκωμενα νουμερα ετσι και αλλιως αχρηστα στην πραγματικοτητα.

Αν τελος παντων θελεις να παρεις πιο καινουργιο μοντελο παρε την 40Α457 καλυτερα.

καλος σας βρίσκω :)
νομίζω οτι κάπου στο 1 μετρο με 1,20, γι αυτό και δεν κοίταξα για 37" ακόμη να έρθει πρώτα και να μετρήσω ακριβός, επείσης να αναφέρω ότι η απόσταση θέασης δεν θα ξεπερνά τα 3 μέτρα.
φίλε μου czoum δεν ενδιαφέρωμαι για πλάσμα, μόνο για lcd
(μεγάλο μανίκη πάντος η επιλογή!!)

Θα συμφωνήσω με την άποψη πως οι 32 ίντσες είναι λίγες για θέαση από τα 3 μέτρα.

Στις 37'' υπάρχει και η Toshiba 37R3500 με τιμή γύρω στα 1000 . Σύντομα θα έχουμε κριτική από πρώτο χέρι από συντονιστή της κατηγορίας που απέκτησε την 32άρα.

The expression "bigger is better" actually makes a pretty reasonable guideline when you're trying to decide on TV screen size. Our experience has been that in most situations — and especially when choosing a TV for your main room — you should go with the largest screen your room, viewing distance, and budget will accommodate. That's because we occasionally hear people wishing their TV's screen was bigger, but rarely hear them wishing their screen was smaller.

http://www.crutchfieldadvisor.com/S-UjdFda6GwBl/learningcenter/home/TV_placement.html

Ο οδηγος αυτος προτεινει στα 3 μετρα 46"-50".

καλα δεν το συζητάμε να αλλάξω σαλόνι για να βάλω 46"-50" !!!
καταρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις, όλα τα αναφερώμενα μοντέλα τα σημειώνω να πάω να τα δώ απο κοντά...
δεν ήξερα ότι θα χώραγε και 40" στο 1 μέτρο και γι αυτό δεν κοίταξα καθόλου (όπως και 37" δεν κοίταξα).
Όσο για plasma... οκ λοιπόν για να μην έιμαστε κολημένοι αν μου αναφέρετε και μοντέλα plasma θα τα βάλω στη λίστα για να τα δω απο κοντά, απλός εχω την εντύπωση οτι όπως και στις lcd π.χ οτι θυσιάζεις ποιότητα για να ανέβεις σε μεγεθος με το ιδιο ποσο, ετσι και οι πλασμα θα έπρεπε να πάω πο πάνω απο 1300 για μια καλή Plasma.
Τελικά το σύνθετο ειναι 1 μετρο και κάτι ψιλά σε μήκος (2-3 εκ.+)

Παιδιά ειλικρινά χίλια ευχαριστώ, με βοηθάτε πάρα πολύ, αυτη η εβδομάδα θα έχει τρελό πέρα δώθε... :)

μια απορία οι
http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1110357
http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1105817
http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1046322

όπως και οι plasma της panasonic που προαναφέροντε, σε αναλογικά κανάλια δείχνουν καλά?? γιατι οι περισότερη χρήση της θα είναι πιοπολύ για αναλογικά παρά για ψηφιακά (μέχρι στιγμής τουλάχιστον, πιο μετά ...έχει ο θεός)

Last edited:

όπως και οι plasma της panasonic που προαναφέροντε, σε αναλογικά κανάλια δείχνουν καλά?? γιατι οι περισότερη χρήση της θα είναι πιοπολύ για αναλογικά παρά για ψηφιακά (μέχρι στιγμής τουλάχιστον, πιο μετά ...έχει ο θεός)

Μάλιστα. Plasma ήθελες δηλαδή και δεν το ήξερες. ;)

Αν μια LCD δεν μπορεί να φτάσει κάπου μια Plasma, αυτό είναι τα αναλογικά επίγεια σήματα.
Εκτός και είσαι διατεθιμένος να πάς πολύ ψηλά budget-ικά για LCD.

μαλιστα, και τοτε γιατί δηλαδή απο μια plasma των 1000 euro διαλέγουμε μια lcd των 1150 euro???

μαλιστα, και τοτε γιατί δηλαδή απο μια plasma των 1000 euro διαλέγουμε μια lcd των 1150 euro???

γράψτε λάθος λόγο κεκτημένης ταχύτητας :singer:
διάβασα μερικά άρθρα, μάλλων όμως θα παραμείνω σε lcd και απο αύριο θα πάω να δώ από κοντά τα παραπάνω μοντέλα

Αφού δεν θέλεις να δεις το φως το αληθινό, μείνε σε LCD! (της συγκεκριμένης κατηγορίας τιμής).

Γιατί δεν ξερουμε να αγοράζουμε και παρασυρόμαστε από ασχετους πωλητές

Μέχρι στιγμής, καμμια LCD της χαμηλομεσαίας κατηγορίας τιμής δεν μπορεί να αποδώσει καλύτερα απο μια Plasma των 1000 Ευρώ. Ειδικά σε τηλεοπτικό σήμα και αναπαραγωγή DVD οι διαφορές υπέρ των πλάσμα ειναι τεράστιες..

Αν πάρεις LCD τουλάχιστον ανέβασε budget.. Kαι δες προσεκτικά αυτά που σου προτείνει ο Γιαννης (Rivers) σε σχέση με τις διαστάσεις...