γνώμες για αγορά τηλεόρασης

Re: γνώμες για αγορά τηλεώρασης

Kαι δες προσεκτικά αυτά που σου προτείνει ο Γιαννης (Rivers) σε σχέση με τις διαστάσεις...

Μολις βαλεις την 37αρα στην θεση της σπιτι σου...τσουπ...γινεται 32αρα..:flipout:

Τα γραφω και στην υπογραφη μου: "Eιναι νομος του Νευτωνα οτι οι τηλεορασεις συρρικνώνονται αμεσως μετα την τοποθετηση". -bye-

οκ παιδια ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις, σήμερα θα πάω να κοιτάξω απο κοντά, μια ερώτηση μόνο ακόμα, εκτός απο panasonic σε plasma παίζει άλλη μάρκα/μοντέλο που προτείνετε? γιατι το budjet απο μια γρηγορη ματια με παίρνει και μέχρι 42" αλλά ο χώρος είναι μέχρι 40" και panasonic δεν είδα καμιά σε 40"

Προσωπικά η μόνη τηλεόραση που θα πρότεινα εκτός της νέας σειράς της Panasonic ...είναι μια Kuro.
Εκεί όμως το value for money χαλάει πολύ. Πάρα πολύ.

Η 37PX80 στο πλατος της είναι ακριβώς 91,5 cm ενώ το ύψος της με την βάση είναι 66,5 cm

Κανε την υπερβαση! Μολις 107 cm:

http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=5&prID=77

Απίστευτο design, άριστο τηλεκοντρόλ, πάρα πολλές και λεπτομεριακές ρυθμίσεις χρώματος, υποδεέστερη εικόνα από PX80 με artifacts (αρκετά) και με σαφώς υποδεέστερη κίνηση. Το...''μαύρο'' δεν το αγγίζω καν.

την υπερβαση αντε και τη κάνω, τα 1600 δεν είναι απλά υπερβαση... είναι κρέμασμα:antlers:

λοιπόν πήγα και είδα!!!
να πω πρώτα απ'όλα οτι η 37px80E έδινε ρέστα σε αναλογικά κανάλια, η 40d3500E ήταν σαφώς επιβλητική (με το μέγεθος) αλλά δεν είχε τη σμουθαριστεί εικόνα που είχε η προηγούμενη. Το κακό είναι ότι βρήκα και την le40a558p3f αλλά ήταν όλες οι samsung κλειστές γιατί λέει είχαν πρόβλημα στη γραμμή με το ρεύμα στις samsung. Να σας πω όμως την γνώμη μου, μου άρεσε η px80e αλλά αν δω την 558 να παίζει λίγο καλύτερα απο την d3500e μάλλων θα προτιμήσω την 558 πιο πολύ λόγο μεγέθους.

Απάντηση: Re: γνώμες για αγορά τηλεόρασης

λοιπόν πήγα και είδα!!!
να πω πρώτα απ'όλα οτι η 37px80E έδινε ρέστα σε αναλογικά κανάλια, η 40d3500E ήταν σαφώς επιβλητική (με το μέγεθος) αλλά δεν είχε τη σμουθαριστεί εικόνα που είχε η προηγούμενη. ..... Να σας πω όμως την γνώμη μου, μου άρεσε η px80e .......

Φίλε μου, ήταν που ήταν δύσκολη η βραδιά ....την έκανες τώρα νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου....ώρε τι θα γίνει τώρα.......:popcorn::popcorn::popcorn:

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: γνώμες για αγορά τηλεόρασης

Φίλε μου, ήταν που ήταν δύσκολη η βραδιά ....την έκανες τώρα νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου....ώρε τι θα γίνει τώρα.......:popcorn::popcorn::popcorn:

:flipout::flipout::flipout::flipout:

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

αληθεια δεν αρχισε να σας λειπει?
που χαθηκε?:chinscratch:

Ο smooth αυτες τις μερες ετοιμαζει βαλιτσες γιατι την αλλη βδομαδα αναχωρει για τα στενοσοκακα του Πριγκηπατου να δει απο κοντα ποσο χανουν σε πιστοτητα οι LCD στην μεταδοση ενος GP ..................
Τουτεστιν εχει το μυαλο του στο κεχρι αυτες τις μερες και κοιταει να μαζεψει καμμια εκρεμοτητα για τις δυσκολες ωρες που θα περασει σε εναν τοσο αφιλοξενο τοπο:flipout::flipout:

Ο smooth αυτες τις μερες ετοιμαζει βαλιτσες γιατι την αλλη βδομαδα αναχωρει για τα στενοσοκακα του Πριγκηπατου να δει απο κοντα ποσο χανουν σε πιστοτητα οι LCD στην μεταδοση ενος GP ..................
Τουτεστιν εχει το μυαλο του στο κεχρι αυτες τις μερες και κοιταει να μαζεψει καμμια εκρεμοτητα για τις δυσκολες ωρες που θα περασει σε εναν τοσο αφιλοξενο τοπο:flipout::flipout:

αφου ολα ειναι καλα
και προκειται μαλιστα να πας εκει που λες
καλα κανεις και λειπεις:grinning-smiley-043-bye-

Ευχαριστω Μπιλ -bye-
Ελπιζω οταν γυρισω να εχουμε και νεα απο τις W4000 γιατι ο κουνιαδος περιμενει να του δωσω το γκρην λαιτ για μια LCD .

A ρε smooth δύσκολες ώρες που περνάς... :beatnik2:

Mαρτυριο μιλαμε, ασε που πρεπει να το υποστω για ........................

....................4η φορα:flipout::flipout::flipout:

Mαρτυριο μιλαμε, ασε που πρεπει να το υποστω για ........................

....................4η φορα:flipout::flipout::flipout:
Είσαι απλά ΘΕΟΣ! :grinning-smiley-043

Ο μόνος λόγος που δεν έχω πάει ακόμα στο βρωμοπριγκηπάτο είναι ότι θέλω να το οργανώσω όπως θέλω και να πάω οδικώς...

καλημέρα σε όλους, μια ερώτηση μιας και σημερα θα παω να ρίξω μια ματιά σε κάποιες samsung, έχω υπόψην 3 μοντέλα να δω:
1) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1105817
2) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1110357
και 3) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1105841

και θέλω να ρωτήσω τα εξής
ποιες είναι οι διαφορές στις 2 πρώτες???
και σύμφωνα με το σύνθετο θα έχω χώρο 1μ με 1και κάτι, αν δεν χωρέσει η πρώτη να σκεφτώ τη δεύτερη επιλογή ή τη 3η?? τι λέτε??
(δεν ξεχνάω τη 37px80e ακόμη :grinning-smiley-043)