γνώμες για αγορά τηλεόρασης

Απάντηση: Re: γνώμες για αγορά τηλεόρασης

περιμενει να του δωσω το γκρην λαιτ για μια LCD .

προσεχε γιατι μερικες φορες βγαινει μετα το αυτοκινητο ασφαλειας.

υ.γ καλα να περασεις και αμα θελουν καμια tv το avclub ειναι εδω-bye-

καλημέρα σε όλους, μια ερώτηση μιας και σημερα θα παω να ρίξω μια ματιά σε κάποιες samsung, έχω υπόψην 3 μοντέλα να δω:
1) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1105817
2) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1110357
και 3) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1105841

και θέλω να ρωτήσω τα εξής
ποιες είναι οι διαφορές στις 2 πρώτες???
και σύμφωνα με το σύνθετο θα έχω χώρο 1μ με 1και κάτι, αν δεν χωρέσει η πρώτη να σκεφτώ τη δεύτερη επιλογή ή τη 3η?? τι λέτε??
(δεν ξεχνάω τη 37px80e ακόμη :grinning-smiley-043)

Αγόρασα την 1 πριν 10 μέρες. Χωράει εγγυημένα στο 1μ. Το πλάτος της είναι ακριβώς 1μ παρά 3 χιλιοστά.

Αγόρασα την 1 πριν 10 μέρες. Χωράει εγγυημένα στο 1μ. Το πλάτος της είναι ακριβώς 1μ παρά 3 χιλιοστά.

ευχαριστώ για τη πληροφορία -bye-

Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το χώρο... και εγώ έχω ακριβώς ένα μέτρο και δεξιά-αριστερά χτισμένο τοίχο...

Αν πάρω τηλεόραση που είναι ελάχιστα μικρότερη, π.χ. τα 3 χιλιοστά που αναφέρθηκαν, δε θα υπάρχει θέμα με την θερμότητα που εκπέμπει η συσκευή; δεν υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα;

Aπο πανω ποσο χωρο θα εχει?

Γενικα οι LCD δεν εχουν προβλημα με την θερμοτητα. Η δικια μου ποτε δεν καιει ακομα και αν μεινει ανοιχτη 10 ωρες την ημερα μεσα στο καλοκαιρι.

Αν εχει και 2-3 ποντους στο πανω μερος για να αναπνεει δεν νομιζω να εχεις ποτε προβλημα.

3 HDMI αντί για 2 της D και με γυαλιστερή επιφάνεια αντί για την ανθρακί συμβατική της D

Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το χώρο... και εγώ έχω ακριβώς ένα μέτρο και δεξιά-αριστερά χτισμένο τοίχο...

Αν πάρω τηλεόραση που είναι ελάχιστα μικρότερη, π.χ. τα 3 χιλιοστά που αναφέρθηκαν, δε θα υπάρχει θέμα με την θερμότητα που εκπέμπει η συσκευή; δεν υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα;

Αν παρεις τηλεοραση ΜΟΛΙΣ 3 χιλιοστα μικροτερη απο το περιθωριο αναμεσα σε τοιχους, κατα 99% δεν θα χωρεσει τελικα να μπει. Κανενας τοιχος-κολονα κλπ δεν ειναι τοσο "ισιος" σε ολο το το μηκος/υψος. Λογικα καπου θα "βρισκει". Παρε την 40xf355 που ειναι 94cm ωστε να εχεις περιπου 3cm περιθωριο κε καθε πλευρα.

Αν παρεις τηλεοραση ΜΟΛΙΣ 3 χιλιοστα μικροτερη απο το περιθωριο αναμεσα σε τοιχους, κατα 99% δεν θα χωρεσει τελικα να μπει. Κανενας τοιχος-κολονα κλπ δεν ειναι τοσο "ισιος" σε ολο το το μηκος/υψος. Λογικα καπου θα "βρισκει". Παρε την 40xf355 που ειναι 94cm ωστε να εχεις περιπου 3cm περιθωριο κε καθε πλευρα.

Σωστό

Άσε που δεν θα εξαερίζει καθόλου.

λοιπον καλημερα σε όλους καταρχάς, επιτέλους είδα όλες τις TV που αναφέρθηκαν.
Κατέληξα τελικά σε sony αλλά κατα πάσα πιθανότητα θα περιμένω να έρθει η 40w4000.
στα mediamarkt στο ρέντη όταν ρώτησα που είναι η d3500 μου απάντησε "φιλέ εδώ ήταν αλλά πήρανε μέχρι και το δείγμα" (όντως εκεί ήταν αλλά είχε μείνει μόνο η ταμπέλα)

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις και για την βοηθειά σας -bye-:grinning-smiley-043:guitarist:

λοιπον καλημερα σε όλους καταρχάς, επιτέλους είδα όλες τις TV που αναφέρθηκαν.
Κατέληξα τελικά σε sony αλλά κατα πάσα πιθανότητα θα περιμένω να έρθει η 40w4000.
στα mediamarkt στο ρέντη όταν ρώτησα που είναι η d3500 μου απάντησε "φιλέ εδώ ήταν αλλά πήρανε μέχρι και το δείγμα" (όντως εκεί ήταν αλλά είχε μείνει μόνο η ταμπέλα)

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις και για την βοηθειά σας -bye-:grinning-smiley-043:guitarist:

Γλυτωσες...καλη μεν η D3500 , εξαιρετικη δε (αναμενεται να ειναι) η W4000.
Να την χαιρεσαι και να ανοιξεις συντομα ενα νημα με φωτογραφιες και εντυπωσεις.

Γλυτωσες...καλη μεν η D3500 , εξαιρετικη δε (αναμενεται να ειναι) η W4000.
Να την χαιρεσαι και να ανοιξεις συντομα ενα νημα με φωτογραφιες και εντυπωσεις.

Σαφεστατα αν τελικά πάρω την w4000 κι οχι την d3500.