Γνώμες για HTPC

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γνώμες για HTPC

Εγώ έχω ασύρματη σύνδεση με access point του AWMN το οποίο βρίσκεται στα 500μ με οπτική επαφή. Συνδέομαι σε 802.11b και βγάζω ταχύτητες μέχρι 5Mbps, δηλαδή το πρακτικό μέγιστο.

Εννοείτε ότι τα 5Mbps δεν επαρκούν για streaming οποιουδήποτε υλικού εκτός από MP3. Για εγκαταστάσεις εντός κλειστών χώρων, δουλεύοντας σε g, πηγαίνει καλύτερα αλλά και πάλι απλό DVD δύσκολα περνάει..

Γενικά η ασύρματη δικτύωση είναι λύση απελπισίας, και καλό είναι να αποφεύγεται, εκτός αν πραγματικά δεν γίνεται διαφορετικά.

Υ.Γ. Υποθέτω ότι στο adhoc setup σου έχεις δώσει στατικές IPs στα PCs κτλ, έτσι δεν είναι;

Υ.Γ.2 Καλά, είμαστε τραγικά :offtopic:

Όπως τα λές !

Re: Απάντηση: Re: Γνώμες για HTPC

Αυτό έχω δει και εγώ ! Εχω ένα core2duo e6600 και ένα ΑMD athlon XP 1.8GHz! Μπορείς με δεξι κλικ σταν κάθε φάκελο να τον ορίσεις σαν κοινό αλλά μετά πρέπει να μπαίνεις στα κοινόχρηστα εγγραφα κ.λ.π. , δηλαδή μπερδεμα! Αλλες φορές σε βάζει και άλλες όχι

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις 'Αντιστοίχιση δίσκου δικτύου' ; Η κοινή χρήση αντικειμένου δεν είναι και ότι πρακτικότερο. Με αυτό που σου λέω η συμπεριφορά του δίσκου του άλλου PC είναι ίδια με τους τοπικούς (απο το ' Ο υπολογιστής μου' κτλ. )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γνώμες για HTPC

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις 'Αντιστοίχιση δίσκου δικτύου' ; Η κοινή χρήση αντικειμένου δεν είναι και ότι πρακτικότερο. Με αυτό που σου λέω η συμπεριφορά του δίσκου του άλλου PC είναι ίδια με τους τοπικούς (απο το ' Ο υπολογιστής μου' κτλ. )

Γίνεται αυτό? πως?