Γνώμες για ι/c VAN DEN HUL The FIRST ULTIMATE Mk II ;;;

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,230
Θυμάμαι όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα υπόψη καλώδια άνθρακος είχαν εξαιρετικές κριτικές και ενυπώσεις από φίλους χαιφιντελίστες ; Μετά, χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω άρχισαν οι επικρίσεις ...

Είναι κάποιοι που έζησαν μαζί τους ή και ζουν ακόμη, να καταθέσουν κάποια άποψη ;

είναι καλύτερο να χρησιμοποιούνται μεταξύ πηγής-ενισχυτικών, ή κάνουν και για προ-τελικούς ;

Θυμάμαι όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα υπόψη καλώδια άνθρακος είχαν εξαιρετικές κριτικές και ενυπώσεις από φίλους χαιφιντελίστες ; Μετά, χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω άρχισαν οι επικρίσεις ...

Είναι κάποιοι που έζησαν μαζί τους ή και ζουν ακόμη, να καταθέσουν κάποια άποψη ;

είναι καλύτερο να χρησιμοποιούνται μεταξύ πηγής-ενισχυτικών, ή κάνουν και για προ-τελικούς ;

γενικώς τα van den hul είναι τίμια και ισορροπημένα
είχα σχεδόν όλη την παλιά του γκάμα
το d102 καλό καλώδιο με λογικότατο κόστος ( λίγο τραχύ στις υψηλές )
το integration πολύ καλό αλλά με ελλειπή σώματα
το the second ένα μιξ των ανωτέρω ζει πάντα στην σκιά του the first ( το είχα σε xlr )

στο the first τώρα
το μκ1 είναι τρομερό καλώδιο ( ανοιχτό πληθωρικό αναλυτικό με βάθος σκηνής μεγάλο κτλ )
ΟΜΩΣ επειδή δεν είχε θωράκιση έβγαζε βόμβους σε εκάστοτε συνδυασμούς συσκευών ( πχ μου έβγαζε θόρυβο από το benchmark που ήταν dead quiet το καημένο )

το μκ2 θωρακίστηκε και διόρθωσε αυτό το θέμα αλλά στην τελική δεν παίζει όπως το μκ1 ( λιγότερο βάθος - λιγότερη ανάλυση ) είναι άλλο καλώδιο

στα ψηφιακά το digicoupler είναι για μένα ίσως το καλύτερο μέχρι τα 150 ευρώ

η οπτική του ινα δεν κάνει

αυτά ,

α ο κουνιάδος μου έχει τώρα σε προ τελικό το first mk2 ultimate και είναι οκ ,οπότε δεν έχεις πρόβλημα που θα το βάλεις ( προ-τελικο πηγη phono κτλ )