Γνώμες για ηχεία

Σε λιγοτερα χρηματα απο τα elac 247, μπορεις να δεις και τα xavian juilia, τα οποια μαλλον δεν θα εχουν προβλημα στην τοποθετηση (για το αριστερο που λεμε και παραπανω)
 
Τελικά-ενάντια στην κρίση- τα έσκασα και αγόρασα τα Focal Chorus 826W 30th limited edition. Πήγαινα για τα απλά αλλά είχε ένα τελευταίο κομμάτι η αντιπροσωπεία και με 350 ευρώ παραπάνω τα "χτύπησα".
Εντυπώσεις σύντομα.
 
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. H αλήθεια είναι ότι μόλις τα είδα στον χώρο μου, μου φάνηκαν λίγο μεγάλα και είχα κάποιους επιφυλάξεις για το πώς θα έπαιζαν, αν θα ταίριαζαν με τον Yamaha και τον Rotel, αν το αριστερό θα είχε πρόβλημα, συν το ότι τα πήρα χωρίς ουσιαστικά να τα ακούσω (τα επετειακά)

Όλα βέβαια εξαφανίστηκαν μόλις έβαλα Pinκ floyd στο cd.
Ο ήχος που άκουσα ήταν τουλάχιστον 5 φορές πάνω από αυτό που είχα συνηθίσει.
Μπάσο εκπληκτικό, μεσαία τέλεια, υψηλές από άλλο πλανήτη, έλεγχος, διαύγεια, χροιές, όλα φοβερά. Πάντα βέβαια για τα δικά μου δεδομένα.
Λίγο μπουμάρισμα διορθώθηκε μετά την αυτόματη ισοστάθμιση από τον Yamaha.

Τελικά όντως τα ηχεία είναι αρκετά καλύτερα από τα απλά (τα woofer και το midrange υιοθετούν την τεχνολογία από τις μονάδες των μεγαλύτερων μοντέλων)

Τώρα θα πρέπει να ξανακούσω ξανά όλα μου τα cd....
 
Α, και να μην ξεχάσω την εμφάνιση και την ποιότητα κατασκευής που είναι
καταπληκτικές.