Γνώμες για ηχεία

jzago

New member
23 December 2009
27
Καλησπέρα σε όλους.Εχω ηχοσύστημα το οποίο είχα αρχίσει πιο παλιά να το κτίζω σιγά σιγά.Ετσι απέκτησα δύο μπροστινά Audio sprctrum studio4 και στην συνέχεια πήρα μεταχειρισμένο ένα audio spectrum οποίο αδυνατώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή(κόλλησα).Παρεπιπτώντως συνεργάζεται άψογα με τα δύο μεγαλύτερα αδεφάκια του και αυτός ήταν και ο λόγος που το πήρα έστω και δεύτερο χέρι αφόύ πρώτα το άκουσα.Εχω επίσης και δύο souround πίσω και σε ύψος περίπου 2.10 από το έδαφος.Τα ηχεία αυτά είναι δανικά από φίλο και είναι επαγγελματικά για εξωτερικούς χώρους σε μαγαζια ,καφετεριες, μάρκας community αν έχετε ακουστά.Θέλω λοιπόν να αντικαταστήσω αυτά τα δύο πίσω ηχεία που φυσικά δεν είναι και ότι καλύτερο αφού δεν μπορώ να πώ ότι δένουν και τόσο καλά με το μπροστινό σύστημα.Υπάρχει επίσης και ένα αρκετά καλό sub Yamaha yst800.Ολα αυτά κουνιόνται από ένα επτακάναλο denon τον AVR 2805.
Ελπίζω να μην σας κούρασα και θα ήθελα καμία συμβουλή για το ποιά ηχεία souround μου προτίνεται να πάω να ακούσω και τελικά να επιλέξω.
Υπόψιν ότι θα προτιμούσα να μην είναι πολύ ογκόδη γιατι θα μπουν κρεμαστά όπως και τα παλία μου.Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που δεν είχα πάρει τότε τα audio spectrum sudio 2 που ήταν και η καλύτερη λύση για να συνοδέψουν τα μπροστινά μου.Το ξέρω ότι έχω κάνει λάθος αλλά ο χώρος μου βλέπετε δεν ήταν διαρυθμισμένος για κάτι τόσο μεγάλο.
Σας ευχαριστώ για τις όποιες γνώμες.