Γνώμες για LG 32LH7030

p55p55

New member
19 October 2009
57
Θέλω να πάρω τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο και σκέφτομαι την LG 32LH7030 http://www.lge.com/gr/tv-audio-video/television/LG-lcd-tv-32LH7030.jsp

Οι 32" είναι μονόδρομος μιας και το πλάτος είναι περιορισμένο στον χώρο που θα μπει.
Τι λέτε να την πάρω; Καμία άλλη υποψήφια (στα 100Hz εννοείται) έχετε υπόψη;
Δεν θέλω να πάω πάνω από 500 , κρίση γαρ...
Η τηλεόραση θα χρησημοποιηθεί για τηλεοπτικά προγράμματα - DVD - WD TV.

Το design είναι το μόνο που δεν με νοιάζει.
Τα 100Hz και το MPEG 4 θέλω.

Η lg δέν έχει καλά 100hz γενικά...Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη τηλεόραση αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχει μιας και ανήκει στην μικρή κατηγορία...

Δεν είμαι "κολλημένος" με την LG, όποια μάρκα μου δίνει περισσότερα με το μικρότερο κόστος μου κάνει.

Ναι αλλά είπαμε να μην πάμε πάνω από 500 .
Τα 100 Hz έχουν επίπτωση στην εικόνα και πόση;

Να πάρω την LG 32LH4000 (Full HD) που προτάθηκε πιο πάνω.... ή την Samsung 32B450;
Και.....

....... Θέλω το πάσχα να πάρω και μπλου ρέϊ (τρομάρα μου)

DVD & WD TV τα έχω στη νκατοχή μου και θα συνδεθούν στην TV.

Last edited:
Ο συνδυασμός Samsung LE32B450 και Blu Ray Panasonic DMP-BD60 είναι στα πλαίσια του προυπολογισμού μου.

Να τα πάρω;
Με τρώει η τσέπη μου. Από τα Χριστούγεννα κρατιέμαι.

Το Blu Ray απ' όσο διάβασα στο φόρουμ είναι αστέρι για τα χρήματα του, τον συδυασμό Blu Ray (το συγκεκριμένο ή άλλης μάρκας ) με την Samsung τον έχει δει κανένας για να πει εντυπώσεις;

Η

--L
---P

Το Blu Ray απ' όσο διάβασα στο φόρουμ είναι αστέρι για τα χρήματα του...

Oντως σε εικονα ειναι απο τα καλυτερα κατω των 300 ευρω (συγκριτικα με Sony S360 , LG BD390 , Samsung 3600 κτλ) το εχω εδω και ενα μηνα...

Μονο αρνητικο οι χρονοι φορτωσης του δισκου , αν και αυτο ειναι προβλημα που αφορα ολα σχεδον τα BR players...

Αυτο δεν μπορω να σου το πω , το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι απο αλλα μελη του φορουμ που εχουν την εν λογω τηλεοραση (Β450) εχουν ακουστει πολυ θετικα λογια...

Έληξε.
Παραγγέλνω Β450, με γεια μου και καλές μου θεάσεις. OLE.
Πάω και για μπλέ ακτίνες..... ΟΛΕ.
Φτύστε τη μου να μην τη ματιάσετε.