Γνωμες για πικάπ, βραχίονα

ROKSAN RADIUS 5/ NIMA Unipivot

Στη χαμηλη κατηγορια τιμης ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!!! Στη τιμη μαλιστα που προσφερεται στην Ελλαδα ( περιπου 20% χαμηλωτερη απο Αγγλια ) ειναι οχι απλα ευκαιρια αλλα κατι παραπανω. Ο Nima ειναι απο μονος του μια αποκαλυψη....
http://www.roksan.co.uk/radius5_recplayer.html

Το πως ένας βραχίονας είναι πιό μουσικός από έναν άλλο το μυαλό μου αρνείται να το συλλάβει ( υπ' όψιν έχω πλατώ ) . Ισως ο κ. Κόγιας ως αρμοδιότερος να μου υποδείξει πόσο χαζός είμαι .

χεχεχε:flipout: :flipout:
καλο !!!!!!!!!!!!!!
και εγω την ιδια απορια ειχα εχω ....

το ξερω το ξερω ειμαι αγενης !!

Last edited:
Ο Technoarm της Michell έχει:
1. Το διαφορετικό αντίβαρο και που φέρνει το κέντρο βάρους κάτω από το επίπεδο των συνδέσμων.
2. Σύστημα ρύθμισης VTA.
3. Άλλο καλώδιο.
4. Μειωμένη μάζα, χάρη στις τρύπες που έχει από κάτω.

Τα 1 και 2 μπορείτε να τα αγοράσετε χωριστά από την Michell και να τα προσαρμόσετε σε όλους τους RB250.

Re: Απάντηση: Γνωμες για πικάπ, βραχίονα

ROKSAN RADIUS 5/ NIMA Unipivot

Στη χαμηλη κατηγορια τιμης ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!!! Στη τιμη μαλιστα που προσφερεται στην Ελλαδα ( περιπου 20% χαμηλωτερη απο Αγγλια ) ειναι οχι απλα ευκαιρια αλλα κατι παραπανω. Ο Nima ειναι απο μονος του μια αποκαλυψη....
http://www.roksan.co.uk/radius5_recplayer.html

Αλήθεια πόσο πάει το Radius 5 εδώ;;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνωμες για πικάπ, βραχίονα

Αλήθεια πόσο πάει το Radius 5 εδώ;;;;
Στην εκδοση Acrylic γυρω στο χιλιαρικο και στην εκδοση με ξυλινη βαση αρκετα πιο κατω. Στη τιμη περιλαμβανεται και ο unipivot βραχιονας Nima !!! Ο οποιος ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!

Πρόσφατα, και μετά απο αρκετό ψάξιμο στο Ebay, αγόρασα απο Αγγλία ένα Systemdek IIX900 με Rega RB250 βραχίονα και Goldring 1012GX κεφαλή (με σπασμένη όμως βελόνα, οπότε τελικά την αντικατέστησα με την Denon DL-103). Το πικάπ ήταν του 1997, σε άριστη κατάσταση (περα απο μερικές γρατζουνιές που είναι αναπόφευκτες) και το πήρα 130 ευρώ. Για το πως μπορεί να παίξει αυτό το πικάπ και το πόσο tweaking σηκώνει θα σε ενημερώσουν και οι παλαιότεροι εδώ.

Δεν κοιτάς κάτι τέτοιο και να επενδύσεις τα υπόλοιπα σε δίσκους?!

Υ.Γ. Καλώς σας βρήκα!

(περα απο μερικές γρατζουνιές που είναι αναπόφευκτες)

Εχμ, διευκρίνηση...Γρατζουνιές στο καπάκι και μόνον (απο ξεσκόνισμα κλπ). -bye-

Απάντηση: Re: Γνωμες για πικάπ, βραχίονα

Πρόσφατα, και μετά απο αρκετό ψάξιμο στο Ebay, αγόρασα απο Αγγλία ένα Systemdek IIX900 με Rega RB250 βραχίονα και Goldring 1012GX κεφαλή (με σπασμένη όμως βελόνα, οπότε τελικά την αντικατέστησα με την Denon DL-103). Το πικάπ ήταν του 1997, σε άριστη κατάσταση (περα απο μερικές γρατζουνιές που είναι αναπόφευκτες) και το πήρα 130 ευρώ. Για το πως μπορεί να παίξει αυτό το πικάπ και το πόσο tweaking σηκώνει θα σε ενημερώσουν και οι παλαιότεροι εδώ.

Δεν κοιτάς κάτι τέτοιο και να επενδύσεις τα υπόλοιπα σε δίσκους?!

Υ.Γ. Καλώς σας βρήκα!

Απίστευτο.
Με 200 ευρουλάκια έφτιαξες ένα αναλογικό σύστημα αξιώσεων. Μπράβο!
Αυτές για μένα είναι ευκαιρίες. Και ας μην έχουμε ούτε ένα δίσκο ακόμα.

Παρε το p5 ειναι το μονο που εχει καπακι παρε και μια denon .Oπως βλεπεις τους περισσοτερους εδω τους εχει πιασει η ανοιξη.