Γνωμες για Sony-KDL-55HX955

devbil

New member
17 December 2009
24
Καλησπερα σε ολους!

Θα ηθελα τη γνωμη σας για τη παραπανω τηλεοραση γιατι σκεφτομαι να αλλαξω την ηδη υπαρχουσα!Ειμαι κατοχος μιας Sony -46'' X3500 απο το 2007 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ολα αυτα τα χρονια!Ειχα σκεφτει περισυ να την αντικαταστησω με τη HX925 αλλα δεν προλαβα και ειπα να περιμενω το επομενο μοντελο. Οι λογοι που θελω να αλλαξω τη TV ειναι το 3d,οι περισσοτερες ιντσες και λιγοτερο το Internet. Η τιμη της HX955 ειναι στα Sony Center στα 2999,00 ευρω με 5 χρονια εγγυηση. Δεν υπαρχει ακομα διαθεσιμη σε καποιο αλλο καταστημα. Θα ηθελα τη γνωμη σας για το αν αξιζει η συγκεκριμενη τηλεοραση την αντικατασταση της ηδη υπαρχουσας.Απο οτι εχω τσεκαρει στις προδιαγραφες και σε καποια ξενα reviews η τηλεοραση ειναι πολυ καλη! Για να σας βοηθησω βλεπω πολυ μπαλα, ταινιες και Playstation και εχω Nova και Ote με HD. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!
Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια!

Βασιλης :guitarist:

Κοίτα καλύτερα την Sony HX850 στα 1700 ευρώ περίπου. Είναι μεγάλη η διαφορά στην τιμή και θεωρώ πως δεν αξίζει τέτοια επένδυση σε καμμία περίπτωση.

Καλησπερα σε ολους!

Θα ηθελα τη γνωμη σας για τη παραπανω τηλεοραση γιατι σκεφτομαι να αλλαξω την ηδη υπαρχουσα!Ειμαι κατοχος μιας Sony -46'' X3500 απο το 2007 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ολα αυτα τα χρονια!Ειχα σκεφτει περισυ να την αντικαταστησω με τη HX925 αλλα δεν προλαβα και ειπα να περιμενω το επομενο μοντελο. Οι λογοι που θελω να αλλαξω τη TV ειναι το 3d,οι περισσοτερες ιντσες και λιγοτερο το Internet. Η τιμη της HX955 ειναι στα Sony Center στα 2999,00 ευρω με 5 χρονια εγγυηση. Δεν υπαρχει ακομα διαθεσιμη σε καποιο αλλο καταστημα. Θα ηθελα τη γνωμη σας για το αν αξιζει η συγκεκριμενη τηλεοραση την αντικατασταση της ηδη υπαρχουσας.Απο οτι εχω τσεκαρει στις προδιαγραφες και σε καποια ξενα reviews η τηλεοραση ειναι πολυ καλη! Για να σας βοηθησω βλεπω πολυ μπαλα, ταινιες και Playstation και εχω Nova και Ote με HD. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!
Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια!

Βασιλης :guitarist:

Εχω την ιδια τηλεοραση Βασιλη και ο αδελφος μου την 55hx920. Σιγουρα προκειται για κορυφαια led tv αλλα δεν δικαιολογει τα 3000 που ζηταει. Ενα αλλο θεμα ειναι το μεγεθος. Η Χ3500 οπως ξερεις λογω του σχεδιου της με το γυαλι να βγαινει προς τα εξω ειναι μεγαλη σαν μεγεθος. Οταν ειδα του αδελφου μου που εχει ελαχιστο πλαισιο μου φανηκε πολυ μικρη η διαφορα σε μεγεθος, τοση που σε καμια περιπτωση για εμενα δεν αξιζει η αλλαγη απο τις 46 στις 55 ιντσες. Η 850 που σου προτεινουν τα παιδια ειναι value for money στα 1700 . Ομως θα σου συνιστουσα να πας να δεις απο κοντα το μεγεθος της 55αρας, γιατι μαλλον θα πρεπει να ανεβεις σε μεγεθος για να δεις διαφορα. Στα ιδια χρηματα υπαρχει η περσινη πλεον samsung 65es8000 που βγαινει στα ιδια χρηματα περιπου, αλλα ειναι 65 ιντσες. Σκεψου το....

55-inch-16x9-vs-46-inch-16x9.png

Βασίλη η διαφορά στην επιφάνεια είναι 40%. Το πλαίσιο όσο χοντρό και αν είναι δεν αυξάνει την επιφάνεια θέασης.

55-inch-16x9-vs-46-inch-16x9.png

Βασίλη η διαφορά στην επιφάνεια είναι 40%. Το πλαίσιο όσο χοντρό και αν είναι δεν αυξάνει την επιφάνεια θέασης.

Δεν ειπα βρε οτι αλλαζει την επιφανεια θεασης, αυτο που λεω ειναι οτι η αισθηση που σου δινει στο ματι, στο χωρο που θα την εχεις ειναι σχεδον ιδια με την Χ3500. Οταν εκανα την αλλαγη απο την 27αρα στις 46 ιντσες επαθα σοκ (ευχαριστο) απο τη διαφορα μεγεθους. Απο τις 46 στις 55 για εμενα δεν ειναι μεγαλη η αναβαθμιση απο πλευρας μεγεθους, ιδιαιτερα οταν προκειται να δωσει 3000 .

Πάντως οι Sony δεν διακρίνονται για το 3D τους αλλά για τη ποιότητα στο 2D (χρώμα, αντίθεση, κίνηση)