Μια χαρα φαινεται το sherwood, και το lenco επισης belt drive ηταν για εισαγωγικο πικαπ ειναι οτι πρέπει...και εχεις δικιο δεν σηκωνουν πολλα παιχνιδια αυτα. Η βαση του πικαπ που λες ειναι πολυ απλη διαδικασια, θα πας σε έναν μαραγκο και θα του πεις να σου φτιαξει το "συρταρι" στο μέγεθος που θέλεις (το δικο μου ειναι 1,5εκ περιπου πάχος και το καπακι νομιζω mdf 2εκ) με το "καπακι" (το οποιο θα πρεπει να εχει μια αποσταση 5mm απο τα τοιχωματα). Απο μια οικοδομη παρε μπολικη άμμο, αν θελεις βαλτην σε μια λεκανη με λιγη χλωρινη, στραγγιξε την και αστην να στεγνωση στο μπαλκονι. Στα τοιχωματα του συσταριου, εβαλα και λιγη σιλυκονη για να μην έχω καμια διαροη αμμου. Ριξτου και ενα χερι βαψιμο και εισαι οκ.Ποδαρακια έχω μεταλλικους κωνους, τους φτηνους της tele, αφου τους έβαψα μαυρους αλλα μπορεις να πειραματιστεις με διαφορα. Κοστος κατασκευης με τους κωνους γυρω στα 40-50 ευρώ (20-30 πήρε ο μαραγκός).
Ρακ αξιωσεων επισης μπορεις να φτιαξεις μονος σου, πολλα απο τα παιδια εδώ το έχουν κανει. Ανοιξε ένα θέμα στην diy αν θές.
να σαι καλα,
Βασίλης