Γνωμες για το buffer Musical Fidelity X-tube

Μα γιατί; Δεν έγραψες προηγουμένως να "βρει τότε έναν προενισχυτή με 500 ευρώ μεταχειρισμένο να τον βάλει επάνω";
Συμφωνούμε σ' αυτό.
Ναι, αλλά όχι μηχάνημα αμφιβόλου ποιότητας όπως το SPL...
(Δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον το συγκεκριμένο, πολύ φθηνό κατασκευή)

Ιmpedance matching μεταξύ προ και τελικού & τάση εξόδου προ για να ξέρουμε πόσο χρηστικό θα είναι το volume.

Ναι, αλλά όχι μηχάνημα αμφιβόλου ποιότητας όπως το SPL...
(Δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον το συγκεκριμένο, πολύ φθηνό κατασκευή)
Προφανώς αγνοείς το όνομα και τη φήμη της SPL στο χώρο...
Αλλιώς πως;..

Προφανώς αγνοείς το όνομα και τη φήμη της SPL στο χώρο...
Αλλιώς πώς;..
Δεν αγνοω τίποτα, φυσικά και την γνωρίζω την SPL..
Επειδή δεν μου αρέσουν τα SPL εμένα δεν σημαίνει κάτι αυτό..
Κάλλιστα ο καθένας μπορεί να επιλέξει την πρόταση που θεωρεί σωστή και οικονομική σύμφωνα με τα κριτήρια του και να προβεί σε αγορά σύμφωνα με την κρίση του..
Μην τα παίρνετε όλα σοβαρά αν δεν συμφωνεί κάποιος με όλες τις προτάσεις που μπαίνουν στο τραπέζι..

Δεν αγνοω τίποτα, φυσικά και την γνωρίζω την SPL..
Επειδή δεν μου αρέσουν τα SPL εμένα δεν σημαίνει κάτι αυτό..
Κάλλιστα ο καθένας μπορεί να επιλέξει την πρόταση που θεωρεί σωστή και οικονομική σύμφωνα με τα κριτήρια του και να προβεί σε αγορά σύμφωνα με την κρίση του..
Μην τα παίρνετε όλα σοβαρά αν δεν συμφωνεί κάποιος με όλες τις προτάσεις που μπαίνουν στο τραπέζι..
Άλλο όμως να μην σου αρέσει και άλλο να ονομάζεις το μηχάνημα αμφιβόλου ποιότητας από μια εταιρεία που φημίζεται για την ποιότητα κατασκευής και οι επαγγελματίες πίνουν νερό στο όνομα της.
Ενδεικτικά το volume 2.
i.jpg

Άλλο όμως να μην σου αρέσει και άλλο να ονομάζεις το μηχάνημα αμφιβόλου ποιότητας από μια εταιρεία που φημίζεται για την ποιότητα κατασκευής και οι επαγγελματίες πίνουν νερό στο όνομα της.
Ενδεικτικά το volume 2.
View attachment 267964
Αν εσύ θεωρείς αυτό που δείχνεις μηχάνημα ποιότητας, οκ...
Ας πίνουν οι επαγγελματίες νερό στο όνομα της SPL, εγώ δεν θα πιω...
Η απόλυτη φτηνια σαν κατασκευή και υλοποίηση κυκλώματος...
ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ αμφιβόλου ποιότητας...
Ειναι η γνώμη μου, δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλεί αυτό που λέω...

Αν εσύ θεωρείς αυτό που δείχνεις μηχάνημα ποιότητας, οκ...
Ας πίνουν οι επαγγελματίες νερό στο όνομα της SPL, εγώ δεν θα πιω...
Η απόλυτη φτηνια σαν κατασκευή και υλοποίηση κυκλώματος...
ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ αμφιβόλου ποιότητας...
Ειναι η γνώμη μου, δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλεί αυτό που λέω...
Ένα απλό monitor controller είναι.

Το θέμα πιο είναι;
Η εύκολη απαξίωση του προϊόντος χωρίς κανένα απολύτως επιχείρημα. Έτσι, επειδή δεν μου αρέσει εμένα βρε αδερφέ. Χωρίς βέβαια αυτό να αναιρεί το δικαίωμα της γνώμης και εκφοράς άποψης που είναι πάντα σεβαστά. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα περνάει ασχολίαστο ότι διαβάζουμε.

Η εύκολη απαξίωση του προϊόντος χωρίς κανένα απολύτως επιχείρημα. Έτσι, επειδή δεν μου αρέσει εμένα βρε αδερφέ. Χωρίς βέβαια αυτό να αναιρεί το δικαίωμα της γνώμης και εκφοράς άποψης που είναι πάντα σεβαστά. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα περνάει ασχολίαστο ότι διαβάζουμε.
Όποιος γνωρίζει από κυκλώματα και υλικά, έχει την ίδια γνώμη με εμένα, είναι μεμπτό αυτό;
Δεν έχω κάποιο θέμα αν με σχολιάζει κάποιος από την στιγμή που γράφω την σκέψη μου δημόσια, εξ'αλλου ερωτηθηκα...
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα...
Αυτή η συζήτηση δεν έχει νόημα για το παρόν νήμα διότι ότι γράφουμε εδώ και ώρα είναι εκτός θέματος...
(Εννοώ την κουβέντα για την γνώμη μου σε ένα προϊόν)

Όποιος γνωρίζει από κυκλώματα και υλικά, έχει την ίδια γνώμη με εμένα, είναι μεμπτό αυτό;
Δεν έχω κάποιο θέμα αν με σχολιάζει κάποιος από την στιγμή που γράφω την σκέψη μου δημόσια, εξ'αλλου ερωτηθηκα...
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα...
Αυτή η συζήτηση δεν έχει νόημα για το παρόν νήμα διότι ότι γράφουμε εδώ και ώρα είναι εκτός θέματος...
(Εννοώ την κουβέντα για την γνώμη μου σε ένα προϊόν)
Προς το παρόν δεν βλέπω κάποιον άλλο DIY να έγραψε κάτι παρόμοιο. Γιατί πρέπει να υπάρχει πρόβλημα; Έγραψα ότι απαξίωσες κάτι χωρίς κανένα επιχείρημα. Για μένα αυτό ισοδυναμεί με κενή άποψη σχετικά με αυτό το θέμα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Επιτρέπεται να την εκφράσω ή όχι;

• Like
Reactions: Panoramix
Άρα απορρίπτουμε το MF, αν και δεν έχουμε γνώμη απο κάποιον που έχει το συγκεκριμένο.
Το SPL έχει μονον XLR, που δυστυχώς δεν έχει ο τελικός ενισχυτής του!
Φθηνός, και καλός, προενισχυτής δεν υπάρχει, οπότε...
Αλλαγη streamer δε νομίζω, δεν είναι άνθρωπος με τα δικά μας ..."χούγια", εδώ έκανα αμάν να τον πείσω να πάρει κάτι για να ακούει καλύτερα... Μην πω ότι η πρόσθεση του MF είναι δική μου ιδέα για να "ηρεμησει" λίγο ο ήχος του, παρά δική του, αφού κι έτσι μια χαρά (του φαίνεται οτι) ακούει- λέει!

(εκτος θεματος) Βασικα μεσα απο SPL MOTU RME TLA AVALON MANLEY DBX LA AUDIO κτλπ ειναι γραμενα η επεξεργασμενα εκατομυρια τραγουδια παγκοσμιως η οταν παμε να ακουσουμε μια συναυλια. Και τον ηχο απο τα μηχανακια αυτα παιζουν τα σουπερ ντουπερ οικιακα συστηματα.Ξεχνουν ολοι το pro audio και τις συσκευες δημιουργιας των ακουσματων.

Προς το παρόν δεν βλέπω κάποιον άλλο DIY να έγραψε κάτι παρόμοιο. Γιατί πρέπει να υπάρχει πρόβλημα; Έγραψα ότι απαξίωσες κάτι χωρίς κανένα επιχείρημα. Για μένα αυτό ισοδυναμεί με κενή άποψη σχετικά με αυτό το θέμα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Επιτρέπεται να εκφράσω ή όχι;
Την «κενή» μου άποψη, (όπως λες εσύ), όποιος θέλει τη συμμερίζεται ή την πετάει στα σκουπίδια και δεν την λαμβάνει υπ' όψιν...
Δεν νομίζω να σου έκοψα τον λόγο ή τον διάλογο ώστε να μην εκφράζεις τον λόγο σου στην κουβέντα μεταξύ μας για αυτό το προϊόν που προτάθηκε της SPL από τον Μιχάλη...
Ακόμα συνεχίζω να μην καταλαβαίνω ποιο είναι το "θέμα" σου με τη γνώμη μου για το SPL...
Εξηγήσα ποιο πάνω γιατί δεν μου κάνει, δεν νομίζω να αποτρέπει κάποιον να αγοράσει το SPL επειδή εγώ εξέφρασα τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο προϊόν...
Ειμαστε οκ;

Άρα απορρίπτουμε το MF, αν και δεν έχουμε γνώμη από κάποιον που έχει το συγκεκριμένο.
Το SPL έχει μονον XLR, που δυστυχώς δεν έχει τον τελικό ενισχυτή του!
Αλλαγή streamer δε νομίζω, δεν είναι άνθρωπος με τα δικά μας ..."χούγια", εδώ έκανα αμάν να τον πείσω να πάρει κάτι για να ακούει καλύτερα... Μην πω ότι η πρόταση του MF είναι δική μου ιδέα για να "ηρεμήσει" λίγο ο ήχος του, παρά δική του, αφού κι έτσι μια χαρά (του φαίνεται οτι) ακούει- λέει!
Καλημέρα,
Άρα απορρίπτουμε το MF, αν και δεν έχουμε γνώμη απο κάποιον που έχει το συγκεκριμένο.
Το SPL έχει μονον XLR, που δυστυχώς δεν έχει ο τελικός ενισχυτής του!
Αλλαγη streamer δε νομίζω, δεν είναι άνθρωπος με τα δικά μας ..."χούγια", εδώ έκανα αμάν να τον πείσω να πάρει κάτι για να ακούει καλύτερα... Μην πω ότι η πρόσθεση του MF είναι δική μου ιδέα για να "ηρεμησει" λίγο ο ήχος του, παρά δική του, αφού κι έτσι μια χαρά (του φαίνεται οτι) ακούει- λέει!
Μπορεί να πάρει αν θέλει φυσικά έναν Προενισχυτη της FOSI...
Είναι οικονομικοί, και στο μπάτζετ που μπορεί να δώσει ο άνθρωπος...
Τώρα αν ακούει καλά και του αρέσει όπως είναι το υπάρχον Setup όλα οκ...