ΓΝΩΜΕΣ - ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ: KEF IQ7, JBL ES100, MISSION M35i

Βρε σύ δεν πάς καλά...:flipout:

Ούτε γκόμενα να διάλεγες.

Εσύ δεν είσαι που είχες ανοίξει πάλι το ίδιο θέμα πριν μερικούς μήνες,όταν σου χάρισε τον ενισχυτή ο θείος σου;

Εχεις πάρει αμπάριζα όλα τα μοντέλα.Εχεις ακούσει κανένα τουλάχιστον;

One Night Stand Speakers: KEF IQ7, JBL E80

One Night Stand Speakers (Αφού δεν μου έκατσε η τΣούλα.. τι να πάρω…): KEF IQ7, JBL E80
Βρε σύ δεν πάς καλά...:flipout:

Ούτε γκόμενα να διάλεγες.

Κάτσε ρε μεγάλε… δηλαδή εσύ διάλεξε ηχεία…. Πιο εύκολα από γκόμενα??? (One night stand speakers δεν έχω ξανά-ματα-κουσεις)

Εσύ δεν είσαι που είχες ανοίξει πάλι το ίδιο θέμα πριν μερικούς μήνες,όταν σου χάρισε τον ενισχυτή ο θείος σου;
μας έβαλε σε μπελάδες…. καλά ήμασταν με το Ιpod…

μου δίνει έναν ενισχυτή κτλ…. Και άντε βγες για σαφάρι….. για ηχεία…. στην Θεσσαλονίκη που το πιο ‛εξειδικευμένο’ μαγαζί….. μπορεί να είναι το Media Markt!

Εχεις πάρει αμπάριζα όλα τα μοντέλα.Εχεις ακούσει κανένα τουλάχιστον;

Αρχή Νήματος:
ΨΑΧΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΗΧΕΙΑ.....

ΠΗΓΑ ΑΚΟΥΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.... ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΡΕ... ΠΑΙΔΙΑ....

(KEF IQ5, Mission M34i, Roister Status 8,Dali Concept 6, Kef C5, Klipsch synergy kati... kai kammia alla 10ria pou den thymamai...

KEF IQ7... JBL E..... den brika.... opos kai Klipsch RF.....)

Last edited:
Re: Απάντηση: ΓΝΩΜΕΣ - ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ: KEF IQ7, JBL ES100, MISSION M35i

Εγώ πάντως σου είπα ποιά ηχεία να πάρεις.

Καταρχάς σε ευχαριστώ…. Για την βοήθεια…

Αλλα το Roister Status 6 μου πέφτει.. λίγο… ακριβό (600 ευρώ)

και με ξενίζει…. το γεγονός ότι είναι ντόπιο!

Δεν κάνεις καμιά βόλτα από το θείο μπάς και κονομίσεις και κανένα ηχείο !
Θα σου φύγει και το άγχος.

Φτιάχνουν καλά ηχεία και μηχανήματα στην Ελλαδίτσα,όσο κι απίστευτο να σου φαίνεται.Η συγκεκριμένη εταιρεία,πρίν μερικά χρόνια έφτιαχνε και πολύ καλά Hi End ηχεία.

Αφού θές ξένα δές και τα Triangle.Πολύ καλά κι ευκολοοδήγητα ηχεία βάσης.

Last edited:
Απάντηση: Re: ΓΝΩΜΕΣ - ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ: KEF IQ7, JBL ES100, MISSION M35i

Τι γνώμη έχετε για τους εξής:

MARANTZ PM7200
MARANTZ SR4002

Δεν συγκρίνονται. Ο ΡΜ7200 ήταν ένας πάρα πολύ καλός ολοκληρωμένος δικάναλος ενισχυτής (δεν βγαίνει πλέον)
Ο SR4002 είναι πολυκάναλος AV.

Τι να συγκρίνουμε; Περιττό να πούμε με ποιόν θα ακούσεις καλύτερο ήχο.

Ηρθαν τα κουκλιά (Tannoy Eyris 3)!

Ακόμα δεν τα άκουσα…… γιατί οι μαμακες τις μεταφορικής έφεραν μονό το ένα και αύριο θα πάω να ψάξω και για το άλλο… και ευελπιστώ να τα συνδέσω!

Αντε καλοάκουστα κι ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μην έχουμε νέο γύρο αναζητήσεων-bye-

Έχω μείνει εκστασιασμένος….. :grinning-smiley-043

πολύ καθαρός ήχος…. Ακριβής…. Και αναλυτικός…

Ίσως να του λείπουν τα μπάσα κάπως…

αλλά πολύ πολύ…. Ευχαριστημένος…

σε καμιά βδομαδούλα θα σας πω περισσότερα… τώρα ακούω….

Παιδια καλησπέρα. Νέος στο Club και φανατικός μουσικόφιλος (κυρίως της rock). Καταρχήν ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας για τα jbl es100 τα οποία τα βρήκα σε προσφορά σε πολυκατάστημα μαζί με το κεντρικό της σειρά ES στην τιμή των 750 € Ο ενισχυτής μου είναι ένας technics dolby prologic 5 κάναλος του 2001 και ο χώρος μου είναι 35 τμ. Να προχωρήσω στην αγορά; είναι καλή η τιμή; μήπως θα χρειαστεί να αλλάξω ενισχυτή;
Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Απάντηση: Re: ΓΝΩΜΕΣ - ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ: KEF IQ7, JBL ES100, MISSION M35i

Παιδια καλησπέρα. Νέος στο Club και φανατικός μουσικόφιλος (κυρίως της rock). Καταρχήν ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας για τα jbl es100 τα οποία τα βρήκα σε προσφορά σε πολυκατάστημα μαζί με το κεντρικό της σειρά ES στην τιμή των 750 Ο ενισχυτής μου είναι ένας technics dolby prologic 5 κάναλος του 2001 και ο χώρος μου είναι 35 τμ. Να προχωρήσω στην αγορά; είναι καλή η τιμή; μήπως θα χρειαστεί να αλλάξω ενισχυτή;
Ευχαριστω εκ των προτέρων.

H τιμή είναι σίγουρα καλή. Τώρα τι λέει σαν ηχείο δεν το ξέρω γιατί δεν το έχω ακούσει. Αν εσύ το άκουσες και σού αρέσει τότε οι υπόλοιπες γνώμες περιττεύουν.

Οσον αφορά τον ενισχυτή σου ποιό μοντέλο είναι;

Ισως να χρειαστεί να τον αλλάξεις ούτως ή άλλως. Τον χρησιμοποιείς σαν Ηome cinema ή μόνο για μουσική; Dolby prologic έχει μόνο; Αν ναι σίγουρα δεν κάνει πλέον για home cinema και σίγουρα δεν κάνει ούτε για μουσική....

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά άμα ακούς μόνο μουσική καλό είναι να πας σε κάποιον δικάναλο στέρεο. Δεν φαντάζεσαι πόσο μεγάλη θα είναι η διαφορά....