Γνώμες

Και για τελικό προτεινω τον 8000p.
Αν θελεις να παρεις αλλον θα πρεπει να κοιταξεις να εχει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την ΙΔΙΑ εαισθησία εισόδου, αλλιως ανεβαζοντας τη σταθμη της εντασης θα ανεβαινουν διαφορετικά!!!
 
Άκουσα από κάπου ότι έχει τελικούς με ρυθμιστικά έντασης κάτι τέτοιο δεν πολύ κατάλαβα. συγχωρήστε με αν είπα μ!@#(*&!.
 
Dimosthenis ,Οταν τα οδηγούσες με 4 monoblock απο άποψη εντάσεων πως ήταν.Το χαμηλό ακουγόταν αρκετά?
Πως μπορώ να καταλάβω που είναι τα όρια του ηχείου?Μόνο όταν αρχίζει να παραμορφώνει? Με τη στήριξη απο αυτή την εβδομάδα μπορεί να τα πάρω.
 
Απο τουίτερ σε τουίτερ περίπου 2 μέτρα με ελαφρά κλίση προς τα μεσα ωστε να βλεπεις την εσωτερική πλευρά του ηχειου.
 
Aυτότο λευκο μπλε ειναι το καλωδιο ηχειων αν δεν κανω λαθος? Θ α επρεπε να ειναι οσο το δυνοτον πιο κοντό και οχι μεγαλο και σε σπείρες γιατι παιζει το ρολο πηνιου!
 
Aυτότο λευκο μπλε ειναι το καλωδιο ηχειων αν δεν κανω λαθος? Θ α επρεπε να ειναι οσο το δυνοτον πιο κοντό και οχι μεγαλο και σε σπείρες γιατι παιζει το ρολο πηνιου!

Αυτό το ασπρόμαυρο καλώδιο είναι των ηχείων.Παλιότερα ήταν σε άλλη θέση τα ηχεία και χρειαζόταν.Να το κόψω?
Πως βλέπεις την κλίση που μου είπες? καλά δεν είναι?

Τι λες για τα Jamo?
 
Last edited:
Εαν δεν τα ξανααλλάξεις θεση χρησιμοποιησε οσο σου χρειάζεται.
Για την κλίση σου ειπα να φαινεται η εσωτερική επιφανεια, αλλα ρυθμισε την οπως αρεσει στα αυτια σου(μεταβάλλοντας την κλίση αλλαζει το πλατος της εικόνας και ο εστιασμός, εσυ τι ακους?)
Δεν εχω γνωμη για τα Jamo αφου δεν τα γνωριζω.
 
Re: Απάντηση: Γνώμες

Aυτότο λευκο μπλε ειναι το καλωδιο ηχειων αν δεν κανω λαθος? Θ α επρεπε να ειναι οσο το δυνοτον πιο κοντό και οχι μεγαλο και σε σπείρες γιατι παιζει το ρολο πηνιου!

λίγο offtopic, μια ερώτηση . αν το καλώδιο κάνει 3-4 σπέιρες, ας υποθέσουμε διάμετρο 30 εκατοστά. αν υπολογίσω τα Η ας πούμε με τον τύπο

86b00bdecf555867f302e411ddd0b748.png


θα βρω τι ακριβώς που εμποδίζει; ένα χαμηλοπερατό φίλτρο; υπάρχει πιθανόνητα η συχνότητα αποκοπής να είναι even close στο ακουστικό φάσμα;

μήπως κάτι άλλο;
 
Το πηνίο ειναι υψηπερατό φίλτρο Ζ=ωL η εμπέδηση του αυξάνεται με την αυξηση της συχνότητας.
 
ωραία αφού αυξάνεται η εμπέδηση με την συχνότητα, τι εμπέδηση έχεις για χαμηλές συχνότητες? δεν είναι υψιπερατό

μπορείς να εξηγήσεις; καταρχήν θεωρούμε το πηνίο που θα σχηματιστεί σε σειρά με τον φόρτο συνδεδεμένο, right?
 
Last edited:
Nαι εχεις δικιο ειναι φίλτρο υψηλων (κόβει δηλαδή τις υψηλες) ηθελα να πω, (και αντι αυτου εγραψα υψιπερατό) εξ άλλου φαίνεται και απο τον τυπο και το εγραψα και παραπανω οτι η εμπέδηση αυξάνεται οσο αυξανεται η συχνότητα.
 
Last edited: